Evde bütün gün dizi mi izliyor, bence adamın internet geçmişine sürekli bakın (telden ve pc den) cinsel eğilimi ile ilgili bilgi verebilir.
Aslında sizin gibi düşünüyorum cinsellik konusu benim için de olmazsa olmaz bir konu değil ama akşam yemekte sabah kahvaltıda saatlerce sohbet etmek, konuşmak, birlikte gülmek önemli. Ama bunlar da yoksa, bu adam evde hizmetini de size gördürüyor fakat sizinle muhatap bile olmuyorsa kusura bakmayın ama bir asalak edinmişsiniz.
Onun da bu süreçte evde dura dura psikolojisi bozulacak, çocuğunuz ve sizin için daha kötü olacak. Devam etnek istiyorsanız ona bir iş bulmanız lazım ne olursa olsun..kızınıza bakması onun kolayına geliyor tabi ama bunun faturası çok pahalıya patlayacak yuvanız gidiyor.Evet karşıdaki insanı da anlamak gerekiyor niye böyle yapıyor diye normal bir erkeğin kabul edeceği bir durum değil ama 5 yıldır ayrı yatmak sizi sevmediğini zaten gösteriyor. Benimle neden evlendin diye sorsanıza?
Bir de çocuk tabi ki ona düşkün olacak onu sevecek, bütün gün onunla olan babası çünkü. Siz de eve gelince iş güçle uğraşıyorsunuzdur zaten. Kızınızla ilişkinize üzüldüm açıkcası bu senaryoyu tekrarlayacak bir çocuk daha sakın düşünmeyin bence.
Evet küçük yerdesiniz ama siz akademisyen olarak zaten toplumdan farklısınızdır, topluma uymak zoruna değilsiniz, emin olun 2 gün sonra insanlar unutur herkes, çok da umurlarında olmazsınız.