- 28 Aralık 2017
- 175
- 278
- 18
- Konu Sahibi TamBirMerve
-
Bence içten içe istiyorsun
Adam bakıcK beğenirse takılacak ,beğenmezse işim var diyip kalkıp kaçacak . E buluş da bize de haber et madem .
Valla yüz falan vermedim iki kelime ettik konuya bodoslama girdi tavrı öyle. ya şimdi benden yararlanmaya mı çalışıyosun gibisinden bişeyler desem belki diyecek kezban mısın kızım iki laf ettik diye kendini ne sandın benim peşimde senin gibi bin tane kız var ezik pislik nalett diyebilir
Takılmaktan kastım “cinsel boyut” yani görüşelim tanıyalım birbirimizi değil .adam da bu imaj var .bana kalırsa üzülen taraf sen olurSun gibime geliyor .hayırlısı diyelimGayet normal evet beğenirse takılacak, beğenmezse takılmayacak ilk buluşma (tanışma) budur zaten. aynı şekilde bende ama. Evet istiyorum net fakat tavırları canımı sıkıyor amacı nedir gerçekten düşündüğüm gibi mi değil mi vs
1) onun ne diyeceğinin ne önemi var çapsız herif? 2) bence görüşmeyin -ne o öyle, evrak alcam seni de aradan çıkarıyım gibi saçma sapan bir yaklaşım, onun egosu uzaydan bile görünüyordur söyliyim
Ya bir de bu yararlanmak terimini artık tarihin tozlu sayfalarına gömmedik mi hala? Oldu da görüştünüz, bir takım cinsi aktiviteler oldu, bu niye sizden yararlanmak olsun? İstemişsinizdir yapmışsınızdır, sanki böyle biz kadınlar öyle şeyler isteyemeyiz ya da sürekli avlanmaya mahkum zavallı ceylan yavrusuymuşuz gibi. Biz de aslan olalım fena mı
Genelde kendi meslekleri ve ya toplumdaki konumları yüzünden üzerlerine yapışmış "ben kralım" havası taşıyan insanların cevapları bunlar.
Yanı herkes bana hasta, beni herkes ister, ama olay benim keyfime kalmış der gibi. Tamamen ben merkezci, rahat, yarını düşünmeden bugüne bakan.
Böyle insanların daha hassas, daha insanî ve aklı selim olmasını bekliyorum, ama bu konudaki türler maalesef hala var, ve hala oksijen tüketiyor.
Demem o ki, görüşme. Böyle bir insandan sana bir şey olmaz. Canını sıkıp, kendini yediğinle kalırsın.
Dilerim sana ve yüreğine hitap eden güzel insanlar çıkar karşına.
Gitme gitme.
Ama gideceksin bence
Takılmaktan kastım “cinsel boyut” yani görüşelim tanıyalım birbirimizi değil .adam da bu imaj var .bana kalırsa üzülen taraf sen olurSun gibime geliyor .hayırlısı diyelim
Gidersen de kendine dikkat et, sessiz bir yere falan gidelim tenha bir yerde buluşalım falan aman haTutun beni bağlayın bodruma kapatın ne olur ne olmaz bana belli olmaz
Gidersen de kendine dikkat et, sessiz bir yere falan gidelim tenha bir yerde buluşalım falan aman ha
Adam avukat olmasaydı sizi böyle takmayan, küçümseyen, karşı cins yerine koymayan biriyle buluşmaya gidecek miydiniz gerçekten? Adamın işi var diye sizi takmıyor, istediği zaman durup dururken yazıp buluşuyoruz diyor sizin fikriniz, zamanınızın olup olmaması umrunda değil, çünkü koşa koşa gideceğinizden emin, çünkü daha önceki ukalalıklarına tepkisiz kalmışsınız.
Bazılarının karakteri böyle olabilir ama içinde kötü bir niyet olmayabilir. evet mesleği olmasa bu kadar takılmazdım belki şöyle gerek mesleği gerek karakteri aklıma geldi belkide iyidir dedim işte
Merhabalarrr ben geldim anlayan dinleyen yardım amaçlı yazan yanımda olan herkese teşekkür ederimdiyorum ve konuma giriyorum.
Önceki konumu okuyan bilir avukat vardı sosyal medyada benle tanışmak istemişti sonra mesaj atmadı bende atmadım konu kapanmıştı. Taa ki düne kadar dün siteye giremedim banlıydım. Dün ben bir resim attım altına arkadaşlar yorum attı falan sonra bu adam (adam demek istemiyorum artık, avukatta demicem habire gözümüze sokar gibi avukat avukat diyorsun diyolar) ne diyim ben buna hanımlar yani şimdi bişey diycem olmıycak...ben buna en iyisi esmer diyim isim olsun öyle esmer kendisi çünkü.
Dün işte resim attıktan bir 10 dk sonra falan mesaj geldi bir baktım esmer. yazmış ki napıyosun bende iyiyim bla bla sen napıyosun iyiyim bende nasıl gidiyor falan konuştuk. En son dedi haftasonu buluşalım bekliyorum. Ama uslubu hoş değil yani sanki bana hiç sormuyor bile kendi kendine konuşuyor gibi. Bende neden dedim tanışmak için dedim ya dedi. onu diyeli aradan 4-5 gün geçti farkındamısın dedim. Aaa evet işlerim çok yoğun yazamadım kusura bakma dedi. cumartesi 2 gibi bla bla yerde buluşalım ben oraya gelicem bir kaç evrak almam gerek zaten sende gelirsin dedi. Kızlar böyle başına buyruk, ukalaca konuşuyor kafamı çok karıştırıyor dediğiniz gibi amacı kötüde olabilir ama olmayadabilir tavrı öyle olabilir... bilmiyorum gideyim mi sizce
Üstüne basa basa "Evet siz, hepiniz!" diyordun ama:)Burada sadece sizler mi varsınız siz yapmayabilirsiniz isteyen herkes yorum yapabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?