• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

ceyda senin fotonu gördüm profilde:) çok tatlısın:) Rabbim nazardan saklsın.. eskişehirlki olman dikkatimi çekmişti.. eşimde bi dönem orda çalışmış.kardeşim daha yeni gezmeye geldi oraya çok beenmiş.çokta yakın arkadaşım oralı.bi ben göremedim:(

ben bunu kaçırmışım
daha yeni gördüm ya
sağol canım tşk ederim o senin tatlılığın
bir gün sende gelir görürsn eskişehiri neden olmasın dimi ama
a.s.

:) anlaşılmıcak bişi yok yaw:) ben üniye açıkken girdim. itibar görüyordum.kapalıyken her şey deişti.rektör deişti kurallar deişmedi hala.hala bunu mu tartışıyoruz ya? şu ülke iki gıdım ileri gidemeyecek! millet nelerle uğraşıyor biz hala türbandayız! dün öyle gördüğüm ablalarıma üzülüyordum! şimdi aynı durumda ben varım! yarın belki de kızım olacak!:(

hayır canım sen tarışmadın kimse tartışmadı. ülke tartışıyor.ısıtıp getirmiyorum.şu an yaşıyorum. ölesine söledim. sadece sölemek istediğim durum bunun okumama set çekmediği:) devammmm:)

hem ısıtıp getirmiyorum. esas senin neden öyle söylediğini anlamadım:) bu bir hak .bu bir özgürlük. her an her yerde söylenilebilir.kimse çekinmemeli.kimse kimsden "korkmamalı"! yoksa bu böyle sürüp gider! yaşadığım için söylüyorum başka bir şey değil

hayır canım sen tarışmadın kimse tartışmadı. ülke tartışıyor.ısıtıp getirmiyorum.şu an yaşıyorum. ölesine söledim. sadece sölemek istediğim durum bunun okumama set çekmediği:) devammmm:)

benim devamıma set çekiyo ama..
neyse konuşmak istediğim en son konu beni gereksiz üzüyor ve şuan üzülmek istemiyorum
yolun daima açık olsun inş.

hem ısıtıp getirmiyorum. esas senin neden öyle söylediğini anlamadım:) bu bir hak .bu bir özgürlük. her an her yerde söylenilebilir.kimse çekinmemeli.kimse kimsden "korkmamalı"! yoksa bu böyle sürüp gider! yaşadığım için söylüyorum başka bir şey değil

bak güzelim benim kismeden korktuğum yok
başörtü takıyorum diye yurtdışında ailemden bile alıcaklardı beni..
Türkiyeye geldim küfürler hakaretler okulda..
aylarca okula gidemedik..
ben yaşamadım mı sanıyorsun?
burda kendi kendine konuşuyorsun emin ol yanlış yerde ses çıkarıyorsun..
mümkünse konuyu kapatalım..

iyi de bende kimseyle tartışmıyorum ki. kapayabiliriz konuyu. ben zaten sadece kendi durumumu izah ediyordum.insanlar sadece kendi durumunu izah ederken bile aradaki bir iki kelimeyi seçip bu kadar panik yapmak gereksiz.tartışma ortamı oluşturmuyorum.sesimi çıkaracağım yeride gayet iyi biliyorum merak etme;)

Back