:) ben ferah19,,5 yaşındayım.ist.ünide ingilizce işletme okuyorum:) yeni evliyim:) öle yani takılıyorum:)
Hihiii benim okulummm kaydirigubbakcemile5Hosgeldin canim sende a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) ben ferah19,,5 yaşındayım.ist.ünide ingilizce işletme okuyorum:) yeni evliyim:) öle yani takılıyorum:)
hoşgeldin ceyda
iyi olmana sevindim tatlımçok saol canım bugün daha iyiyim bütün gün dinlendim daha iyi hissediyorum:teytey::smiley-cool:
ceyda senin fotonu gördüm profilde:) çok tatlısın:) Rabbim nazardan saklsın.. eskişehirlki olman dikkatimi çekmişti.. eşimde bi dönem orda çalışmış.kardeşim daha yeni gezmeye geldi oraya çok beenmiş.çokta yakın arkadaşım oralı.bi ben göremedim![]()
iyi olmana sevindim tatlım
aman iyi ol sen
eşin iyi bakmış galiba sana :teselli:
bu arada dün düğüne gitmiştik leptap süslenince resmimi istemişti ekledim -gelince bakarsın lepitap
ferahcım psikoloji devam zorunluluğu ister ama başka türlü duymadım hiç :S
aaa ii o zaman:) ben şimdi sırf canım istior die.bi de fazla etkinlik seviyoırum.öle boş durmayı sevmiorum pek.ondan istiyorum ikinci bi dene daha okiim die:) boşlua gelemiorum:) inş.yoktur devam:)
derya özel msj atmaya çalışıyosun galiba ama benim sana yolladığım geldi hehe :)
ferah dikkat et bebeğe yakalanma
bende yüksek yapmayı hedefliyorum bakalım :)
nemiş öle türban yasaııı cart curt .. beni bozarrrr .. inat deil mi? okuma hevesi geldi içime:) hehee