• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

Evet canim Istanbul uni. mezunuyum.Bolume ve hatta hocalara gore degisiyor bu durum :)
Benimde cok devamsizligim vardi ama pek sorun olmamisti kaydirigubbakcemile3

hımmm ..ben aslında boğaziçi pdr de düşünüyorum ing. o. ben bilmiyorum tam ama puan gelsin ondan sonra bakcam zaten inş. galiba ing.lerde devam zorunluluğu olmnuor.hocalar sıkıysa gelmeyin dio galiba:) bizde öle de:) doymuorum okumaya:) lisedeyken hiç sevmiodum üni açtı:) hayırlısı bakalım:)

aaa ii o zaman:) ben şimdi sırf canım istior die.bi de fazla etkinlik seviyoırum.öle boş durmayı sevmiorum pek.ondan istiyorum ikinci bi dene daha okiim die:) boşlua gelemiorum:) inş.yoktur devam:)

ceyda senin fotonu gördüm profilde:) çok tatlısın:) Rabbim nazardan saklsın.. eskişehirlki olman dikkatimi çekmişti.. eşimde bi dönem orda çalışmış.kardeşim daha yeni gezmeye geldi oraya çok beenmiş.çokta yakın arkadaşım oralı.bi ben göremedim:(

iyi olmana sevindim tatlım
aman iyi ol sen
eşin iyi bakmış galiba sana
:teselli:

hee bir iki gün iyi baktı hatta bugün kahvaltıyı bile hazırladıııdelikafadulden
ama nedense akşam olunca benimle beraber oda hasta oluyor nazlı işte erkeklerrr
uufff hastayım ama ben diyorum o daha çok hasta oluyor:roflol::roflol:

aaa ii o zaman:) ben şimdi sırf canım istior die.bi de fazla etkinlik seviyoırum.öle boş durmayı sevmiorum pek.ondan istiyorum ikinci bi dene daha okiim die:) boşlua gelemiorum:) inş.yoktur devam:)

:)) Insallah canim..Bende cift anadalla bir bolum daha okumustum ama cok zorlandim.Hatta bir donem yaklasik 20 ders almistim kaydirigubbakcemile3Hayirlisi olsun insallah

aman olsun yaw bebek de olsun:P zaten bu çalışma deil ki:) devam zorunluluğu olmasın sorun:) bizim bölümde 9 aylık hamile var:) ehuea:) yahu ben zaten relax öğrenci:) nadir gidiyorum okula:) sınavlara giriyorum çıkıyorum:) onun dışında az uğruyorum:) zaten biraz asi öğrenci kıvamındayım.. gelemem öle yasaklara felan ben

Back