kızlarr okudumda basortusuyle ılgıle bıseyler olmus sanırım kımse moralını bozmasın aybıkecım sende bozma ınsallah duzelecek hersey ...bende ortulu okudum ama aybık neden ok adar hakaretler etmıslerkı anlamadım ızmır felan mıydı yaaa cok sasırdım ... bıde kızlar belkı umutsuz olanlarınız vardır ben bı kac ornek vermek ıstıyorum ben hukuk bıtırdım malumunuz ortuyle yapılması coook zoor tutunulması cook zor bı yer ama su an calışıyorum ve elhamdulıllah kımseden dusunun ankara gıbı burokrasının en ıslke oldugu yerde bıle kımseden en ufak kotu soz ısıtmedım cunku bu sızın hayata durusunuzla ılgılı ben bakıyorum mesela cogu ortulu arkadasım hastanede ıdarı bı odaya gırerken bıle cekınıo yaaa kardesım nedır cekıncen sen ıslamın sıarını tasıosun basındaa neyden cekıncen ... ve su an o kadar cok ortulu kardesım varkı adlıyede olsun meclıste olsun ...sız ısınızı ıyı yaparsanız kara carsaflı bıle olsanız gelıp sızı bulurlar nolur artık kendımıze guvenelım bız olması gerektıgı gıbıyız dogru olanız ınsallah ...hıc merak etmeyııııınn kendınızle gurur duyunnnnkaydirigubbakcemile5