• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

aybike psikolog musun? yapıyor musun? nerede hastane mi? ayrı yer mi? yoksa yapmıyor musun şu an? hangi okul çıkışlısın? bu sene bende düşünüyorum da psikolji ama kesin emin değilim:) ne diyorsun:)

aybike psikolog musun? yapıyor musun? nerede hastane mi? ayrı yer mi? yoksa yapmıyor musun şu an? hangi okul çıkışlısın? bu sene bende düşünüyorum da psikolji ama kesin emin değilim:) ne diyorsun:)

:mymeka::mymeka::mymeka: aybişime birden o kadar soru sorma yavaş yavaşşşşş
hamiş kuzumuz o bizimmm yorma sakın heeeeşutarafagittikaydirigubbakcemile3

:) ben ferah:P 19,,5 yaşındayım.ist.ünide ingilizce işletme okuyorum:) yeni evliyim:) öle yani takılıyorum:)

hah şööleeŞeniz
bu arada şaka yapıyorum umarım ileri gitmemişimdir...
memnun oldum ferahcım aramıza hoşgeldin..
ben de yeni mezun oldum mezun olduğum hfta evlendim hemen çalışma hayatına atılmak istemedim tam iş başlıyordum hamile olduğumu öğrendim ve 1-2 sene daha erteledim çalışma maceramı,darulaceze kurumlarında işe başlayacaktım ama dediğim gibi yarıda kaldı serüvenimiz başka hikayelere daldık;)
bu arada bende yeni evli sayılırım temmuz 2008 de evlendik
bölümüme gelince :asigim:

hmm dip not ben de 24 yaşındayım..şimdilik ;)

tekrardan merhabalar kıslar hepinize
valla bende iyi sayılırım sizleri gördüm dahada iyi oldum
nasılsın derya biraz daha iyimisin bakalım

:) ne güzrel:) yok canım ileri gitmiyorsun:) hiç alınmam ben ki:) hangi üniden çıkışlısın? bi de en önemlisi devam zorunluluğu var mı? çünkü ben şu an bi üni de okuduğum için:) devam zorunluluğu olmayan bi yer yazcam inşallah.üniye bölüme göre deişiyor galiba:)

ceyda senin fotonu gördüm profilde:) çok tatlısın:) Rabbim nazardan saklsın.. eskişehirlki olman dikkatimi çekmişti.. eşimde bi dönem orda çalışmış.kardeşim daha yeni gezmeye geldi oraya çok beenmiş.çokta yakın arkadaşım oralı.bi ben göremedim:(

Back