- 16 Mayıs 2022
- 1.581
- 5.036
- 88
- 30
Bu kadar kısa sürede bu kadar olayı nasıl sığdırmışlarArkadaslar kız ayrılmıs ama adam ayrılmıyorum demıs beraber olduk senı sevıyorum evlenıcez demıs kız da ayrılmak ıcın ısrar etmıs adam da kendı kendıne ayrılırsın demıs. Kız bunaldım sıkıldım demıs adam hala geleyım demıyormus ama gormeye cok garıp gercekten
Evli.Bu konuyu yakın arkadasım ıcın acıyorum. Bir aylık bir ilişki. Farklı sehırdeler ama arabayla mesafe bır saat. Ilk yırmı gun adam sureklı gorusmek bulusmak ıstemıs hatta kadın yok dedıgı halde gelmıs bır gun once bulusmalarına ragmen, hergun görüşmüşler. Yırmıncı gun adamla kadın yakınlasma yasıyor ve o gunden sonra son bır haftadır adam bulusmak ıcın adım atmıyor. Kadının aılesı sebebı ıle ekıme kadar dıger sehre gıtme ıhtımalı yok. Bu arada adam hergun arıyor yazıyor ılgılenıyor hatta cıddı dusundugunu asık oldugunu söyluyor ama goruselım demıyor. Neyse bu arkadas bıkac gun once zehırlendı ve telefonda adama onu cok oZledıgını soyleyıp aglamıs. Adam da kıyamam sana demıs sadece. Dun de adam biraz annemı gezdırıcem sıkıldı evde kuzenımı de sonrakı gun gezdırıcem demıs. Ben telefonda aglamısım bunu bana demesı ne kadar normal dedı. Ben de acıkca soyle dedım durumu. Adama soylemıs adam da onu sımarıklıkla suclamıs. Kız gorusmeyelım o zaman demıs adam da onu suclayıp hergun arıyorum ya ne alaka deyıp tamam demıs. Bugun de yazmamıs. Bu arada adamın durumu ıyı yanı benzın parası onemlı degıl. Ama cınsellıkten sonra adamın gelmemesı normal mı sızce? Nıyetı cınsellık olsa sadece , dün sabah adam bıkaç gun sonra annemle gelelım tanıs demıs.Annesı ıle de bu durumu konusmus kadın . Gorucu usulu tanısmıslar akrabalar tanısıyor. Yanı cıddı nıyetle baslamıs bısey. Cocugun teyzesı de kızı arayıp davet etmıs bıkac gun once hatta. Burdakı olay nedır sızce? Kız ayrılsam mı dıyor?
Kız Ayrılmak istemiyor. Israr etsin istiyor, ikna edilmek istiyor. Adamında çabasız oluşu arkadaşı çok yıpratacak gibi. Bu noktada bitse bence daha iynıkta atısı
Kız benım cocugum var kocaman bakıre degılım:))Nedense bahsedilen arkadaşın sen olduğunu düşündüm konu sahibi
Evet var, ama yorumları okumadım uyelıgım gızlı oldugu ıcın sıteyı de soylemedım sadece anonım olarak bır forumda kızlara soracagımı soyledımArkadaşınızın onun hayatı ve yaşadıkları hakkında ; cinsel deneyim durumu da dahil, bir forum sitesine konu açtığınızdan haberi var mı ?
Siteye üyelik ücretsiz ve hızlı. Ortada gerçekten bir arkadaş varsa , üye olup kendi derdini kendisinin anlatması çok daha uygun ve sağlıklı olacaktır.
Konuyu, yaşayanın dışında biri anlatınca olay -mış - miş - muş a dönüyor. Bu kadar -miş - miş şarkıyı getiriyor akla. Türkçe versiyonu için tık , Fransızca orjinali içinse tık tık.
Buna ben de katılıyorum cınsellık yasama sansı olsa bulusurduBirkaç gün otelde kalacağım veya boş ev var falan desin bak nasıl buluşası geliyo adamın. Belli ki bu ara sevişecek yer yok ki buluşmak istemiyor. Amacı evlenmek falan değil ailelerin tanışması bir manaya gelmesin adamın her hareketinden belli ne bok olduğu. Kaldi ki bu adam evlenmeye karar verip vaktim geldi diyip evlense bile ne lazım böyle herif.
Bakıre olup olmadıgını sormadım ama yaptıgı yorumdan tahmın edıyorum : bır hata yaptım gerı donusu yok , cocuk artık evlenmek zorundayız dedı vs burdan tahmın edıyorum. Ben bekarete kadının kendı ıstegı dogrultusunda olduysa takılmıyorum erken ya da gec cınsellık de onları baglayan bir şey aslında. Ama cocugun nıyetı ıyı gelmıyor bana nedensebence adam hevesini aldı, aileler tanıstrdıgı için de caymış görünmek istemiyo veya cinsellik durumunun ortaya cıkmasını.
kız bakireyse ve o zihnieyettelerdse-aileler filan mecbur kalmıs gibi bişey oluyo..
kız ciddi ciddi ayrılırsa da bir süre sonra sallaamaz bence adam da.
konudaki yorumlara istinaden de kimisiyle ilk gün seks yaparsın evlenrsin, ciddi ilişkin olur cok sevilrsin. kimiyle de yaşamasan da yürümez veya hayur gelmezz, bu kıstas değil bence . coğu erkek gerçekten ilgilenip elektrik alıyorsa bu konu üzerinden yargılamıyor.
Bakıre olup olmadıgını sormadım ama yaptıgı yorumdan tahmın edıyorum : bır hata yaptım gerı donusu yok , cocuk artık evlenmek zorundayız dedı vs burdan tahmın edıyorum. Ben bekarete kadının kendı ıstegı dogrultusunda olduysa takılmıyorum erken ya da gec cınsellık de onları baglayan bir şey aslında. Ama cocugun nıyetı ıyı gelmıyor bana nedens
Adam amacına ulaşmış. Sonrada çokta umrunda olmamış. Sadece arkadaşınızı bir kaç vaatle biraz daha oyalıyor. Bazı erkekler av olarak yaklaştıklarına ulaşınca terk edip gitmezler. Oyalarlar genelde. Bu da o kadının inanacağı vaatlerle olur. Bir dahaki seks ihtimali için böyle davranır. Tabi bu oyalama sürecinde boş durmaz. Başka başka kadınlarda vardır.Bu konuyu yakın arkadasım ıcın acıyorum. Bir aylık bir ilişki. Farklı sehırdeler ama arabayla mesafe bır saat. Ilk yırmı gun adam sureklı gorusmek bulusmak ıstemıs hatta kadın yok dedıgı halde gelmıs bır gun once bulusmalarına ragmen, hergun görüşmüşler. Yırmıncı gun adamla kadın yakınlasma yasıyor ve o gunden sonra son bır haftadır adam bulusmak ıcın adım atmıyor. Kadının aılesı sebebı ıle ekıme kadar dıger sehre gıtme ıhtımalı yok. Bu arada adam hergun arıyor yazıyor ılgılenıyor hatta cıddı dusundugunu asık oldugunu söyluyor ama goruselım demıyor. Neyse bu arkadas bıkac gun once zehırlendı ve telefonda adama onu cok oZledıgını soyleyıp aglamıs. Adam da kıyamam sana demıs sadece. Dun de adam biraz annemı gezdırıcem sıkıldı evde kuzenımı de sonrakı gun gezdırıcem demıs. Ben telefonda aglamısım bunu bana demesı ne kadar normal dedı. Ben de acıkca soyle dedım durumu. Adama soylemıs adam da onu sımarıklıkla suclamıs. Kız gorusmeyelım o zaman demıs adam da onu suclayıp hergun arıyorum ya ne alaka deyıp tamam demıs. Bugun de yazmamıs. Bu arada adamın durumu ıyı yanı benzın parası onemlı degıl. Ama cınsellıkten sonra adamın gelmemesı normal mı sızce? Nıyetı cınsellık olsa sadece , dün sabah adam bıkaç gun sonra annemle gelelım tanıs demıs.Annesı ıle de bu durumu konusmus kadın . Gorucu usulu tanısmıslar akrabalar tanısıyor. Yanı cıddı nıyetle baslamıs bısey. Cocugun teyzesı de kızı arayıp davet etmıs bıkac gun once hatta. Burdakı olay nedır sızce? Kız ayrılsam mı dıyor?
Görücü usulü tanışmis vE cinsel birliktelik yaşamış akrabalar da tanışıyor 20 günlük ilişki kac yaşında arkadaşıniz bilmiyorum ama umarım ilişki bittikten sonra adını çıkarmazlar pek iyi bir son görmedim adamda normal gelmedi banaBu konuyu yakın arkadasım ıcın acıyorum. Bir aylık bir ilişki. Farklı sehırdeler ama arabayla mesafe bır saat. Ilk yırmı gun adam sureklı gorusmek bulusmak ıstemıs hatta kadın yok dedıgı halde gelmıs bır gun once bulusmalarına ragmen, hergun görüşmüşler. Yırmıncı gun adamla kadın yakınlasma yasıyor ve o gunden sonra son bır haftadır adam bulusmak ıcın adım atmıyor. Kadının aılesı sebebı ıle ekıme kadar dıger sehre gıtme ıhtımalı yok. Bu arada adam hergun arıyor yazıyor ılgılenıyor hatta cıddı dusundugunu asık oldugunu söyluyor ama goruselım demıyor. Neyse bu arkadas bıkac gun once zehırlendı ve telefonda adama onu cok oZledıgını soyleyıp aglamıs. Adam da kıyamam sana demıs sadece. Dun de adam biraz annemı gezdırıcem sıkıldı evde kuzenımı de sonrakı gun gezdırıcem demıs. Ben telefonda aglamısım bunu bana demesı ne kadar normal dedı. Ben de acıkca soyle dedım durumu. Adama soylemıs adam da onu sımarıklıkla suclamıs. Kız gorusmeyelım o zaman demıs adam da onu suclayıp hergun arıyorum ya ne alaka deyıp tamam demıs. Bugun de yazmamıs. Bu arada adamın durumu ıyı yanı benzın parası onemlı degıl. Ama cınsellıkten sonra adamın gelmemesı normal mı sızce? Nıyetı cınsellık olsa sadece , dün sabah adam bıkaç gun sonra annemle gelelım tanıs demıs.Annesı ıle de bu durumu konusmus kadın . Gorucu usulu tanısmıslar akrabalar tanısıyor. Yanı cıddı nıyetle baslamıs bısey. Cocugun teyzesı de kızı arayıp davet etmıs bıkac gun once hatta. Burdakı olay nedır sızce? Kız ayrılsam mı dıyor?
Kız cinsellik yasayincapaniklemis bence. Olay akisinda garip bisey yok. Zehirlenince gelmemesi deger vermedihini gosteriyor ama onun haricinde hergun konuşuyorlarmis zaten. Arkadasiniz paniklemişBu konuyu yakın arkadasım ıcın acıyorum. Bir aylık bir ilişki. Farklı sehırdeler ama arabayla mesafe bır saat. Ilk yırmı gun adam sureklı gorusmek bulusmak ıstemıs hatta kadın yok dedıgı halde gelmıs bır gun once bulusmalarına ragmen, hergun görüşmüşler. Yırmıncı gun adamla kadın yakınlasma yasıyor ve o gunden sonra son bır haftadır adam bulusmak ıcın adım atmıyor. Kadının aılesı sebebı ıle ekıme kadar dıger sehre gıtme ıhtımalı yok. Bu arada adam hergun arıyor yazıyor ılgılenıyor hatta cıddı dusundugunu asık oldugunu söyluyor ama goruselım demıyor. Neyse bu arkadas bıkac gun once zehırlendı ve telefonda adama onu cok oZledıgını soyleyıp aglamıs. Adam da kıyamam sana demıs sadece. Dun de adam biraz annemı gezdırıcem sıkıldı evde kuzenımı de sonrakı gun gezdırıcem demıs. Ben telefonda aglamısım bunu bana demesı ne kadar normal dedı. Ben de acıkca soyle dedım durumu. Adama soylemıs adam da onu sımarıklıkla suclamıs. Kız gorusmeyelım o zaman demıs adam da onu suclayıp hergun arıyorum ya ne alaka deyıp tamam demıs. Bugun de yazmamıs. Bu arada adamın durumu ıyı yanı benzın parası onemlı degıl. Ama cınsellıkten sonra adamın gelmemesı normal mı sızce? Nıyetı cınsellık olsa sadece , dün sabah adam bıkaç gun sonra annemle gelelım tanıs demıs.Annesı ıle de bu durumu konusmus kadın . Gorucu usulu tanısmıslar akrabalar tanısıyor. Yanı cıddı nıyetle baslamıs bısey. Cocugun teyzesı de kızı arayıp davet etmıs bıkac gun once hatta. Burdakı olay nedır sızce? Kız ayrılsam mı dıyor?
Iyi ama bir saatlik yol ,işte yorulur insan vs. Hergun gelinmezki zaten . Haftada bir ya da iki gelir olabilir.Adam evdeyken de sureklı kızla telefonda konusuyor sureklı. Ama ben de baskasıyla yazıstıgını dusunuyorum acıkcası. Kız gelmıyorsun artık bu ne deyınce sımarıksın demesı ayrı, kız ozledım dedıgı ıcın ağlayınca kıyamam demesı ayrı. Gorusme ıstegı yok adamın bana gore. Ayrıl demek ıstıyorum ama emın olamadık
İşte aradığım yorumNedense bahsedilen arkadaşın sen olduğunu düşündüm konu sahibi
Hahaha ben olsam sylerdım kızlar anonım biriyim sonucta. Benım kızım unıye baslayacak. Aılem de hesap sormaz bana baskıcı degıller zaten yalnız yaşıyorum on yıldır. Arkadasımın aılesı kapalı dındar baya korkusu duyulması. Benım annemler evlenmeden beraber gez yasa ıyıce tanı dıyorlar. Ama ben olsaydım napardım bılmıyorum bu konuda sıkıstım. Bahsı gecen arkadas da 36 yasında kucuk degılİşte aradığım yorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?