Buluşma

Bu kadar kısa sürede bu kadar olayı nasıl sığdırmışlar adam geldiğinde kalacak yeri yoksa gelmez ,otelde falan kalma durumları yoksa da gelmez .gelmişken boş gitmek istemek çünkü .

Evli.

Evet var, ama yorumları okumadım uyelıgım gızlı oldugu ıcın sıteyı de soylemedım sadece anonım olarak bır forumda kızlara soracagımı soyledım

Buna ben de katılıyorum cınsellık yasama sansı olsa bulusurdu

Kızlar en son kız ayrılmıstı cocuk aramıstı ama sonrasında ne oldu bılmıyorum ben de musaıt olup oğrenemedim durumu. Konu nereye baglandı hıc bılmıyorum. Buradakı fıkırlerı de soyleyemedım hıc yarın ogrenıp yazarım

bence adam hevesini aldı, aileler tanıstrdıgı için de caymış görünmek istemiyo veya cinsellik durumunun ortaya cıkmasını.
kız bakireyse ve o zihnieyettelerdse-aileler filan mecbur kalmıs gibi bişey oluyo..
kız ciddi ciddi ayrılırsa da bir süre sonra sallaamaz bence adam da.

konudaki yorumlara istinaden de kimisiyle ilk gün seks yaparsın evlenrsin, ciddi ilişkin olur cok sevilrsin. kimiyle de yaşamasan da yürümez veya hayur gelmezz, bu kıstas değil bence . coğu erkek gerçekten ilgilenip elektrik alıyorsa bu konu üzerinden yargılamıyor.

Bakıre olup olmadıgını sormadım ama yaptıgı yorumdan tahmın edıyorum : bır hata yaptım gerı donusu yok , cocuk artık evlenmek zorundayız dedı vs burdan tahmın edıyorum. Ben bekarete kadının kendı ıstegı dogrultusunda olduysa takılmıyorum erken ya da gec cınsellık de onları baglayan bir şey aslında. Ama cocugun nıyetı ıyı gelmıyor bana nedense

bence uzak dursun arkadasınz

Adam amacına ulaşmış. Sonrada çokta umrunda olmamış. Sadece arkadaşınızı bir kaç vaatle biraz daha oyalıyor. Bazı erkekler av olarak yaklaştıklarına ulaşınca terk edip gitmezler. Oyalarlar genelde. Bu da o kadının inanacağı vaatlerle olur. Bir dahaki seks ihtimali için böyle davranır. Tabi bu oyalama sürecinde boş durmaz. Başka başka kadınlarda vardır.

Bir de seksten sonra kaybolan tipler vardır. Bunlarında ya seksten istediği beklentisi karşılanmamıştır ya da hevesi tamamen geçmiştir falan işte. Bu tür erkekleri tanıyın artık ya.

Görücü usulü tanışmis vE cinsel birliktelik yaşamış akrabalar da tanışıyor 20 günlük ilişki kac yaşında arkadaşıniz bilmiyorum ama umarım ilişki bittikten sonra adını çıkarmazlar pek iyi bir son görmedim adamda normal gelmedi bana

Kız cinsellik yasayincapaniklemis bence. Olay akisinda garip bisey yok. Zehirlenince gelmemesi deger vermedihini gosteriyor ama onun haricinde hergun konuşuyorlarmis zaten. Arkadasiniz paniklemiş

Iyi ama bir saatlik yol ,işte yorulur insan vs. Hergun gelinmezki zaten . Haftada bir ya da iki gelir olabilir.

Kız arkadaşınız için kusura bakmayın ama yiyemeyeceği şeyin …
Yani sonucuna katlanamayacağı olayı baştan yaşamamalı idi
Ya benle evlenmezse , adım çıkarsa ne olur düşüncesi içine girmiş gibi hissettim.

Adamda cinsellik yaşamış zaten o onu yine arar ara sıra elimin altında daima cinsellik yaşayacağım biri olsun diye

Kadına ilgisi var mı yok mu bilmiyorum da
Hemen ayrılmasın az daha gözlem yapsın bakalım.

İşte aradığım yorum
Hahaha ben olsam sylerdım kızlar anonım biriyim sonucta. Benım kızım unıye baslayacak. Aılem de hesap sormaz bana baskıcı degıller zaten yalnız yaşıyorum on yıldır. Arkadasımın aılesı kapalı dındar baya korkusu duyulması. Benım annemler evlenmeden beraber gez yasa ıyıce tanı dıyorlar. Ama ben olsaydım napardım bılmıyorum bu konuda sıkıstım. Bahsı gecen arkadas da 36 yasında kucuk degıl

Kızlar bugun ogrenebıldım. dun cocuk gelmıs ama eskıden on saat kalan cocuk ıkı uc saat sonra gıdeyım demıs. Yemıs ıcmıs gezmısler ama cocuk elını tutmaktan oteye gecmemıs. Beraber olmadan once sureklı sarılan open adam bu sefer lıselı asıklar gıbı davranmıs elını tutmus gezdırıp guzel bır yemege goturup ordan eve donmus. Arkadasım bence nıyetı cınsellık degıl artık dıyor ama bana da hevesı kacmıs gıbı gekdı adamın. 10 gun once beraber olup bır daha gormedıgın kadına arzu duyar arabada falan opersın sankı ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…