Buluma yetmedi bize, gnde yapyoruz (Samsun)

anam sagom bu ne hız maşallah yawrum:)..eger gunde karalahana dolması varsa bende gelıcem hehe:)..sende bu azımle ıstanbulada getırırsdın artık kk lıları:)..

he canım kk yıda fethederim yemekte yaparım çocukta bakarım kariyerde yaparaım olmadı bide istanbul yaparım kaydirigubbakcemile3

kızlar resimleri dört gözle bekliyor olacağım
ayyyyyy şimdi samsuna gitmek vardıya

gün yok mu? toplantı , buluşma yok mu?hani nerde bu gün yapacak hatunlar.klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:

merhaba hatunlar , nasılsınız? tabiii sabaha karşı yatarsanız uyanamazsınız bu saatte değil mi :)) dehşetsiniz haaa kaydirigubbakcemile3

merhaba hatunlar , nasılsınız? tabiii sabaha karşı yatarsanız uyanamazsınız bu saatte değil mi :)) dehşetsiniz haaa kaydirigubbakcemile3

aşkım sorma ya ablamla bir sohbete daldık o biçim saat 3,30 ablam gitti :teytey::teytey: daha sonra birsen abla geldi onunlada sohbet muhabbet 4,25 dede ben çıktım çok uykusuzum ama az şekerleme yapmam lazımkafamçokkarıştı

hehehehehe bengeldim bu saate kadar tubanın bebişine hemşirelik yaptım çocuk kaka yapamıyo sonunda ben yapacaktım nerdeyse yaptı kerata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…