- Konu Sahibi SaGoSu KaJmEr
-
o kim hayatım
aaa hiç haberde vermiyosunuz çok sevindim bende gülnura özelden yazıyodum yeni topik açalım diye afferin kız size. boşuna sevmemişim sizleri.hadi bakalım nice muhabbetlere hayırlı uğurlu olsun:teytey::teytey::teytey:
benim arkadaşım :)
evet abla bakıyorum da buluşmanın tadı damanda kaldı terar buluşalım topik açalım diye msj atmışsın okudum:sm_cool::sm_cool:
yenı topıkınız hayırlı olsun ötekini kapattırmışınız
hadi bol sohbetlerrrzemuszemus
bir şartla oda buraya üye olursaalkisalkisalkis
benim için fark etmez ama arkadaşların bir fikrini al istersen
alkisalkisalkis
kızım bile benden önce gemiş bile benim haberim yok.bundan sonra sende burdasın gözümün önünden ayrılma sakın
üye olcaktı zaten ama sana yinede sorim dedim :)
alkisalkisalkis
kızım bile benden önce gemiş bile benim haberim yok.bundan sonra sende burdasın gözümün önünden ayrılma sakın
abla merak etme sen evini topla kız huysuz bulaşık çamaşır kalmasın burda olcan hep iş yaparkende açık olcak arada yazcan bize işlerimi bitiriyom diye bakkkkkkkkkk pasaklı olma kızzzzzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile3
ayy huysuz kolay gelsin canım annen burda da takip te seni kaydirigubbakcemile3
kızını takipten başka nasılsın gülseren ablacığım ?
terzi buldunuzmu gülnur ablacığım? selam söyle anenciğine Şeniz
kızlar birazdan size muhteşem sürprizizmiz geliyo sarıböcükle bayılacaksınız kaydirigubbakcemile3
ayy huysuz kolay gelsin canım annen burda da takip te seni kaydirigubbakcemile3
kızını takipten başka nasılsın gülseren ablacığım ?
terzi buldunuzmu gülnur ablacığım? selam söyle anenciğine Şeniz
iyiyim ailemizin küçük kızı.seni de takipteyim merak etme.en büyüğünüz ben olduğuma göre takp etcem sizi yaramazlık yapmayın sağa sola gitmetin diyelmaz:Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?