• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buluma yetmedi bize, gnde yapyoruz (Samsun)

aaa hiç haberde vermiyosunuz çok sevindim bende gülnura özelden yazıyodum yeni topik açalım diye afferin kız size. boşuna sevmemişim sizleri.hadi bakalım nice muhabbetlere hayırlı uğurlu olsun:teytey::teytey::teytey:

evet abla bakıyorum da buluşmanın tadı damanda kaldı terar buluşalım topik açalım diye msj atmışsın okudum:sm_cool::sm_cool:

alkisalkisalkis

kızım bile benden önce gemiş bile benim haberim yok.bundan sonra sende burdasın gözümün önünden ayrılma sakın

abla merak etme sen evini topla kız huysuz bulaşık çamaşır kalmasın burda olcan hep iş yaparkende açık olcak arada yazcan bize işlerimi bitiriyom diye bakkkkkkkkkk pasaklı olma kızzzzzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile3

sagomistim fatmam benim çook iyi ettin bu topiği açmakla.çünki buluşmamızda konuştuk öyle yarım kaldı şimdi daha hızlı olur tekrar tekrar teşekkürler sizleri çok seviyorum canlarım :1hug:

kızlar ben çıkıyorum annemler gelecek aradı şimdi. terziye gideceğiz:teytey:
ama arada bakacam:1ninca: heheheehehe

abla merak etme sen evini topla kız huysuz bulaşık çamaşır kalmasın burda olcan hep iş yaparkende açık olcak arada yazcan bize işlerimi bitiriyom diye bakkkkkkkkkk pasaklı olma kızzzzzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile3

siz temizlikleri yapın,ben gelene kadar ben kahvaltımı yapıp gelcem hemenkaydirigubbakcemile5

ayy huysuz kolay gelsin canım annen burda da takip te seni kaydirigubbakcemile3

kızını takipten başka nasılsın gülseren ablacığım ?

terzi buldunuzmu gülnur ablacığım? selam söyle anenciğine Şeniz

ayy huysuz kolay gelsin canım annen burda da takip te seni kaydirigubbakcemile3

kızını takipten başka nasılsın gülseren ablacığım ?

terzi buldunuzmu gülnur ablacığım? selam söyle anenciğine Şeniz

iyiyim ailemizin küçük kızı.seni de takipteyim merak etme.en büyüğünüz ben olduğuma göre takp etcem sizi yaramazlık yapmayın sağa sola gitmetin diye:olmaz:Şeniz

iyiyim ailemizin küçük kızı.seni de takipteyim merak etme.en büyüğünüz ben olduğuma göre takp etcem sizi yaramazlık yapmayın sağa sola gitmetin diye:olmaz:Şeniz

ben uslu kızımdır ablacığım senin yorulmana gerek yok yaramazlık etmem :1hug:

fatmacığım sarı böcüküm sabırsızlıkla bekliyorum delikafadulden

nerdesiniz kaçaklar cokacimcoook yemek yapmaya gittim yoksunuz şikayet etcem sizi ha topiki boş bırakıyonussssssssssss ha bu arada menümü saymadan geçemicem : soğan köftesi ( fırında ) kuru fasulye bulgur pilavı turşu hihoyyyt

anam sagom bu ne hız maşallah yawrum:)..eger gunde karalahana dolması varsa bende gelıcem hehe:)..sende bu azımle ıstanbulada getırırsdın artık kk lıları:)..

Back