Buluma yetmedi bize, gnde yapyoruz (Samsun)

SaGoSu KaJmEr

sessizliğine aşığım!!!
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
637
3
96
Diğer
kaydirigubbakcemile3 canlar buluşmanın tadı damağımızda kalmışken gün düzenleyelim zaten bir önceki topikte karar alınmıştı ilk bana verdiniz sağolun kızlar 21 haziranda amisos kafeteryada buluşuyoruz her günde bir sonraki kişinin kurası çekilecek kaydirigubbakcemile2 hepinizi çok seviyorum hadi kızlar hadi samsunun gülleri:) kaydirigubbakcemile3

ayyyyyy süpersinnnn aşkımmm aklınla bin yaşaaaaa:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ben de varım hemide sonuna kadarrrrrrrrr:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

seni seviyorum fatmammmmmm:1hug:

harikasınız kutlarım başkenten sevgilera.s.

fatmacığım arkidişim teşekkür ederim canım , bu topik müthiş oldu bizim için hayatım,sizle güne de varı buluşmaya da herşeyede kaydirigubbakcemile5 artık günlerimizi burdan takip edebiliriz kaydirigubbakcemile3

ayyyyyy süpersinnnn aşkımmm aklınla bin yaşaaaaa:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ben de varım hemide sonuna kadarrrrrrrrr:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

seni seviyorum fatmammmmmm:1hug:

he hepiniz sevin beni kaydirigubbakcemile3 sevilmiycek hatunmuyum ben kaydirigubbakcemile2

ablasının gülü sen bizsiz olamazsın bizde sensizz:1hug:

bu gün işi mükemmel oldu:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

bende varımmm heyyooozemuszemus
süper olacak süperrrrsositososito
belki bu sefer goncamda gelir ben henüz diyemedim çünkü onamafoldumben
öfffff niye pazar buuu yaaa:gitme:

evet yaa bu günb işi süper oldu da gün fikrini ortaya adam ablalarım nerdeler? sarı böcük nerelerde beloş ablam nerde nerdeler onlarıda özledim valla ...
fatmacığım seni sevmeyen ölsün şekerim ölsünnnnn :))

gülseren ablam hg topikimize hani çiçekli kutlama acık bana çiçek alın daaaaaaa :gitme: hastalandım iki kilo portekel almadınız bari topik açtım çiçek alın kaydirigubbakcemile3

aaa hiç haberde vermiyosunuz çok sevindim bende gülnura özelden yazıyodum yeni topik açalım diye afferin kız size. boşuna sevmemişim sizleri.hadi bakalım nice muhabbetlere hayırlı uğurlu olsun:teytey::teytey::teytey:

annnam kız ölmesin kimse biz yemin ediyoz herkese sağlık istiyoz diye ölmesin ammmmmaaaaaaa sürünsün beni sevmeyen kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…