- Konu Sahibi SaGoSu KaJmEr
-
kaydirigubbakcemile3 canlar buluşmanın tadı damağımızda kalmışken gün düzenleyelim zaten bir önceki topikte karar alınmıştı ilk bana verdiniz sağolun kızlar 21 haziranda amisos kafeteryada buluşuyoruz her günde bir sonraki kişinin kurası çekilecek kaydirigubbakcemile2 hepinizi çok seviyorum hadi kızlar hadi samsunun gülleri:) kaydirigubbakcemile3
ayyyyyy süpersinnnn aşkımmm aklınla bin yaşaaaaa:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ben de varım hemide sonuna kadarrrrrrrrr:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
seni seviyorum fatmammmmmm:1hug:
harikasınız kutlarım başkenten sevgilera.s.
harikasınız kutlarım başkenten sevgilera.s.
yenı topıkınız hayırlı olsun ötekini kapattırmışınız
hadi bol sohbetlerrrzemuszemus
fatmacığım arkidişim teşekkür ederim canım , bu topik müthiş oldu bizim için hayatım,sizle güne de varı buluşmaya da herşeyede kaydirigubbakcemile5 artık günlerimizi burdan takip edebiliriz kaydirigubbakcemile3
fatmacığım arkidişim teşekkür ederim canım , bu topik müthiş oldu bizim için hayatım,sizle güne de varı buluşmaya da herşeyede kaydirigubbakcemile5 artık günlerimizi burdan takip edebiliriz kaydirigubbakcemile3
bende varımmm heyyooozemuszemus
süper olacak süperrrrsositososito
belki bu sefer goncamda gelir ben henüz diyemedim çünkü onamafoldumben
öfffff niye pazar buuu yaaa:gitme:
gülnur abla sevcanı dedim ya ne derisn alalımmı
evet yaa bu günb işi süper oldu da gün fikrini ortaya adam ablalarım nerdeler? sarı böcük nerelerde beloş ablam nerde nerdeler onlarıda özledim valla ...
fatmacığım seni sevmeyen ölsün şekerim ölsünnnnn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?