Buluma yetmedi bize, gnde yapyoruz (Samsun)

herkese günaydınlar..kimseler yok burada..
kızlar ben eşimle konuştum ve sorun yaşıyorum..
buluşmalar pazar günleri olursa ben hiç bir şekilde katılamayacağım.üzgünüm..
sadece ailece bir günümüz var geçirebileceğimiz onda da bana getirdiğin teklife bak diyor bana..onu üzmek istemiyorum..
buluşmayı cts ye alabilirseniz beni de yazın..yada hafta içine.
aksi halde gelemiyorum.üzgünüm..

ya kızlar aynen bendeeee...
benim koçişde emekli ya hafta sonları beraberiz bi diyooo
diğer günler o evde yalnız kalıyo sıkılıyo haklı olarak
cmt olabilir aslında hafta içi daha da iyi olur amaa....
aksi halde bende gelebilecek gibi değilim

merhaba hatun ablalarım ;

saruboceqciğim,ben cumartesi günleri çalışıyorum canım, benden başka cumartesi çalışan veya müsait olmayan yoktur sanırım.siz bence cumartesi gün yapın bende erken çıkabileceğim günler olursa o zaman size katılırım.şimdi sırf benim için günü iptal etmenize gerek yok canım ,zaten benim için gün bahaneydi maksat sizlerle olmakdı .sen yine hatun ablalarıma danışırsın. öptüm alyacığımı ve seni opuyorumnanaktan

benim için fark etmez şekerler,her türlü karara uyarım.bizde pazar günleri ailece buluşuyoruz,geziyoruz ama ayda bir kereleğine bi sorun olmaz.ama illaki cumartesi derseniz,onada uyarım.kaydirigubbakcemile3

hayatım benim için de fark etmez ama çalışanlar var onlar cumartesi saat 20,00 de çıkıyorlar.biz 1 ayda 4 pazar buluşalım demiyoruz ki sonuçta ayda 1 pazar.cumartesi günü eşin çalışıyor mu? ayrıca haftada 2 defa gün yapalım denmişti orda o zaman nasıl gelecektiniz şekerler

iyiki olmamış haftada 2 kere gün..ozaman kesin beni boşardı..
evet eşim cts günü çalışıyor benim..
yomk gülnur abla kızıyor ayda bir de olsa o da haftada bir birliteyiz gün boyu diyor salmak istemiyor..
onunla sorun yaşayarak da gelemicem ben..
siz devam ediniz ozaman.sağlık olsun..

arkdaşlar gün yapmak istemiyorsanız herkez ama herkez lütfen yazsın .başta evet dendi ama fikir değiştirildiyse girmek istemeyen söyleyebilir

öyle ayrımçılık olmaz yeterki güne girilmek istensin bir yol buluruz evelallah merak etme

işte pazar gününe denk geldimi ben gelebilirsem gelirim gelemezssem paramı en yakın olan belma ablaya bırakırım..
aynı şekilde arkadaşlarda cts gelebilirse gelirler gelemezlerse paralarını en yakın kişilerine bırakırlar.

tamam kızlar kararlaştırılmıştır

28.inde amisosta saat 13,00 de buluşuyoruz

kızlar günümüzde olanların isimleri
1 gülseren ablamm Şeniz
2 birsen ablamm Şeniz
3 gülderen ablamm Şeniz
4 belmamm Şeniz
5 gülnur zemuszemus
6 ayşegülümm Şeniz
7 fatmamm Şeniz
8 gülşahımm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…