• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buluma yetmedi bize, gnde yapyoruz (Samsun)

nerdesiniz samsunun gülleriii, çok ilgiçtir ki bugün yoğun değilim ve canım sıkılıyor :((

kızlar bacılar güzeller (tabi en güsel ben) zemuszemus bugün yerimizi ayarladım bahçede amisos cafede çok elenceli olacak bacılar inş zemuszemus

kızlar günaydınnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

buluşmaya son 4 gün kaldı:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

günaydın hatunlar , gülnur abla hava durumuna baktın mı pazar günü bol güneşlimi :))

günaydın hatunlar , gülnur abla hava durumuna baktın mı pazar günü bol güneşlimi :))

hava durumunu takip etmeye 1 hafta önceden başladım tatlım:sm_cool::sm_cool:

pazar günü 28 derece ohhhhhhh sefamız olsunnnnn:dance::dance::dance::dance::dance:

havalar nasıl olursa olusun bizim havamız yerinde olsun şekerim:teytey::teytey::teytey:

günleriniz aydın olsun inşallah:Şeniz:
şimdi pazar günü babalar günü olması dolayısıyla benim gelip gelememe durumum her pazar yaşadığım durumdan belli değil..
eşim iki babayı bitirirsek olur ama beklerim gider biraz oturur çıkarsın diyor..
gene pazar sendromu yanimafoldumben

günleriniz aydın olsun inşallah:Şeniz:
şimdi pazar günü babalar günü olması dolayısıyla benim gelip gelememe durumum her pazar yaşadığım durumdan belli değil..
eşim iki babayı bitirirsek olur ama beklerim gider biraz oturur çıkarsın diyor..
gene pazar sendromu yanimafoldumben

şekerim inşallah erkenden işini halledip yanımızda çok oturma fırsatı bulursun :Saruboceq:

hatun ablalarım nerdesiniz yaa ,neyse şimdi burda değilseniz bile yarın amisos da görüşmek üzere opuyorumnanaktan

arkadaşlar yarın ki günümüz BABALAR GÜNÜ dolayısıyla 28 haziran pazar gününe ertelenmiştir bilginize

BÜTÜN BABALARIN BABALAR GÜNÜNÜ KUTLU OLSUN

ayy korka korka açtım topiği inanın..çünkü gelemzdim ben zaten bugün..
ay gene pazar..
inşallah bakalım izin verir kocam..çok istiyorum gelmeyi..

Back