Buluma yetmedi bize, gnde yapyoruz (Samsun)

tuğbayı almadınızmı aramıza abla

günaydın herkese..
grazly güne katılmasanda gel sende birlikte olunur..
ben muhtemelen gelemicem.alyadan vakit bulabilrsem belma ablaya parayı bırakmaya çıkarım cuma günü.olmazsa da ben getirirm amisosa iki dakika kayınpederime geçerken..

herkeze günaydın kızlarrrrrropuyorumnanaktan

grazyl güne girmesen bile gelmek istersen tabii gelebilirsin hayatım unuturmuyuz

aşkolsun:1hug:

arkadaşlar gün için son ayarlamalarımızı yapalım lütfen toplanın görenler görmeyenlere haber versin bi karara varalım öptüm hepinizi çok çok

günaydın hatunlar,fatmacığım pazar günü gün yaparsak ben varım canım aynı dediğim gibi zaten cumartesi çalıştığım için malesef müsait olamıyorum...

öncelikle hepinizden özürdileyerek başlamak istiyorum biliyorsunuzki yurt dışına çıkcağımdan bahsetmiştim daha uzun sürede planlıyorsuk ancak haftaya gitmemiz gerek özel nedenlerden dolayı o yüzden tekrar tekrar özürdiliyorum gün ertelendi ıPTAL DEıL KESıNLıKLE sadece sezon finali oldu şimdiden anlayışınıza teşekkür ederim kandiliniz mübarek olsun

canım benim ertelemene gerçekten çok sevindim. çünki biliyorsun ki erkek kardeşimin düğünü var çok az bir vakitimiz kaldı. kardeşim burda olmadığı için düğün salonu, organize işleri, pastaları davetiyeleri vs....... bu işleriyle hep ben ilgileniyorum inanırmısın kendime bile ayıracak zaman bulamıyorum.bir de araya ramazan giriyor ertelemen daha iyi oldu.
eeeeeee AŞK-I MEMNU VE YAPRAK DÖKÜMÜNDEN neyi aşağı SAMSUNUN GÜLLERİ
bizde girelim sezon finalineopuyorumnanaktan

canım benimm valla çok iyi oldu yaz dönemi sıkıntılı olurdu insanlar tatile çıkacak falan düğünler dernekler oooffff offfff benim gelen gidenn:çok üzgünüm:sonra yeniden konuşuruzzŞeniz

selam canlarım nasılsınuız demek sezon fınalı verıyosunuz ya gun de pıtal edlıdı bend egelırım belkı guıne
hemde arkaads buldum samsunlu
şimduıılk by optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…