- Konu Sahibi SaGoSu KaJmEr
-
tamam kızlar kararlaştırılmıştır
28.inde amisosta saat 13,00 de buluşuyoruz
kızlar günümüzde olanların isimleri
1 gülseren ablamm Şeniz
2 birsen ablamm Şeniz
3 gülderen ablamm Şeniz
4 belmamm Şeniz
5 gülnur zemuszemus
6 ayşegülümm Şeniz
7 fatmamm Şeniz
8 gülşahımm Şeniz
tuğbayı almadınızmı aramıza abla
aşkım aslında ben yazacaktım sen gitti değince birde sorunları var değince
girecekmi diye sormaya yemin ederim çekindim girerni sence hemen eklerim sorun yok daha iyi kalabalık oluruz ama istersen sen yine bir sor
günaydın hatunlar,fatmacığım pazar günü gün yaparsak ben varım canım aynı dediğim gibi zaten cumartesi çalıştığım için malesef müsait olamıyorum...
öncelikle hepinizden özürdileyerek başlamak istiyorum biliyorsunuzki yurt dışına çıkcağımdan bahsetmiştim daha uzun sürede planlıyorsuk ancak haftaya gitmemiz gerek özel nedenlerden dolayı o yüzden tekrar tekrar özürdiliyorum gün ertelendi İPTAL DEİL KESİNLİKLE sadece sezon finali oldu şimdiden anlayışınıza teşekkür ederim kandiliniz mübarek olsun
öncelikle hepinizden özürdileyerek başlamak istiyorum biliyorsunuzki yurt dışına çıkcağımdan bahsetmiştim daha uzun sürede planlıyorsuk ancak haftaya gitmemiz gerek özel nedenlerden dolayı o yüzden tekrar tekrar özürdiliyorum gün ertelendi İPTAL DEİL KESİNLİKLE sadece sezon finali oldu şimdiden anlayışınıza teşekkür ederim kandiliniz mübarek olsun
selam canlarım nasılsınuız demek sezon fınalı verıyosunuz ya gun de pıtal edlıdı bend egelırım belkı guıne
hemde arkaads buldum samsunlu
şimduıılk by optum
selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?