Kim ben miŞimdi sen bize bol kalorili pilavları yaptınızSiz şişkosunuz mu diyorsun
Ellerine,emeğine sağlık canımBeni kırmayıp katıldığın için teşekkür ederim Yarışmada bol şans diliyorum
Bana mı etli butlu diyorsunKim ben miasla tereyağlı kalorili pilav yapıldığı ağzımdan çıkamadı şişko deneyelim şimdi, etine buduna dolgun diyelim
Çok teşekkür ederim nevroş, inan oğlun benden daha güzel süslemişti tabağını
Teşekkür ederimellerine sağlık başarılar :)
Anca kısmet oldu , teşekkür ederim canım benimEllerine sağlık lunyamm başarılar diliyorum,bi an hiç katilmiycan zannettim
Niye üstüne alındıBana mı etli butlu diyorsun
Demek pilavıma baktın yorum yazmadınEvet hepinizden güzel süsledi
Üstüme alınmam gerekmiyor değil miTeşekkür ederim
Anca kısmet oldu , teşekkür ederim canım benim
Niye üstüne alındı
Yarısına daha ugrayamadim ki
Ben de aktardan alıyorum.Orada boy boy var ben hepsinden alıyorum. Kafama göre yapıyorumHayır tatlım bulgur, buradan bakliyatçıdan alıyor. Bütün bulgur. Usenmedim gittim resmini çektim senin için
Teşekkür ederim deynebimEllerine sağlık Lunyam.Ben de sebzeli bulgur pilavını ,özellikle yaz mevsiminde çok yaparım.Yanına da cacık ya da turşu ohh miss.Dediğin gibi daha sağlıklı.Pirinç pilavı çok şeker içeriyor.Başarılar dilerim.
BilmemÜstüme alınmam gerekmiyor değil miBen de tereyağlı pirinç pilavı yaptım ondan olabilir mi
Sen bizim tarifleri beğenmiyor musun
Hayırlısı olsun bakalım ne olacakBilmem
Dileğim bulgur pilavini birinci olması, o daha sağlıklı
Aynen, daha güzel oluyorlar. Bende özellikle aktardan almaya çalışıyorum bakliyatlariBen de aktardan alıyorum.Orada boy boy var ben hepsinden alıyorum. Kafama göre yapıyorum
Aynen ben mercimek,bulgur,nohut,fasulye ,un hepsini aktardan alıyorum.Hem taze hemde daha doğal oluyorAynen, daha güzel oluyorlar. Bende özellikle aktardan almaya çalışıyorum bakliyatlari
Aynen, çok güzel iri iri fasulyeleri varAynen ben mercimek,bulgur,nohut,fasulye ,un hepsini aktardan alıyorum.Hem taze hemde daha doğal oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?