Pilav Tarifleri Bulgur Pilavı - Öncü Biber Salçası Sponsorluğunda

Nana

🕊🕊🕊🕊
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2015
28.222
82.839
598
Sağlıklı yemek candır Güzelim tüpümle, nevroş için pilav yaptım Sonra neden Lunya zayıf diğerleri şişman, hep o güzelim tereyağlı pilavlardan Sağlıklı yaşayın , bulgur pilavı tercih edin

Malzemeler
  • 2 küçük soğan
  • 2 sivri biber
  • 2 domates
  • ½ yemek kaşığı salça
  • Sıvıyağ
  • 1.5 sb bulgur
  • Tuz

Tavamıza 2 yk kaşığı kadar sıvıyağımızı koyup, küp küp doğradığımız soğanımızı ve biberimizi ekliyoruz.

Soğanla biber kendini iyice salınca kabuklarını soyup küp küp doğradığımız domateslerimizide içine ekliyoruz.

Daha sonra yarım yemek kaşığı biber salçası ve bulgurumuzu ekleyip biraz kavurduktan sonra üstünü geçecek kadar sıcak su ekliyoruz. Suyu kendini iyice çektikten sonra kısık ateşte demlenmeye bırakıyoruz.

Afiyet olsun

Son düzenleme:
Şimdi sen bize bol kalorili pilavları yaptınız Siz şişkosunuz mu diyorsun
Ellerine,emeğine sağlık canımBeni kırmayıp katıldığın için teşekkür ederimYarışmada bol şans diliyorum
Kim ben mi asla tereyağlı kalorili pilav yapıldığı ağzımdan çıkamadı şişko deneyelim şimdi, etine buduna dolgun diyelim

Çok teşekkür ederim nevroş, inan oğlun benden daha güzel süslemişti tabağını

Bana mı etli butlu diyorsun
Demek pilavıma baktın yorum yazmadınEvet hepinizden güzel süsledi

N Nana Canım bu bulgurun markasi ne?buğday gibi duruyor bende bundan istiyorum daha lezzetli oluyor bunlar.ay bu konuda biraz cahilim dee yoksa bu bugdaymi
Hayır tatlım bulgur, buradan bakliyatçıdan alıyor. Bütün bulgur. Usenmedim gittim resmini çektim senin için

Eklentiler

• IMG_20170517_233118_360x640.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 48
Teşekkür ederim

Anca kısmet oldu , teşekkür ederim canım benim

Niye üstüne alındı
Yarısına daha ugrayamadim ki
Üstüme alınmam gerekmiyor değil miBen de tereyağlı pirinç pilavı yaptım ondan olabilir mi
Sen bizim tarifleri beğenmiyor musun

Teşekkür ederim deynebim
Bende cacikla tercih ediyorum ama ev dandini , ugrasamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…