• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pilav Tarifleri Bulgur Pilavı - Öncü Biber Salçası Sponsorluğunda

Ooo kankama bak neler de yapmis :KK8: ellerine saglik bebisim :KK36:
Basarilar diliyorum bulgur pilavi severim sen de cok guzel yapmissin sunumu da cok begendim :kk77::hamarat:
Tabagini gorunce duygulandim buna benzeyen ama ayakli pasta tabagim vardi benim kedim tatli kizim sagolsun dolaptan asagi bir atti paramparca etti gitti ceyizimdeki takim :bicak:

Ben küçük fasulyeleri tercih ediyorum:KK45::KK53:
Aynı benim gıcık ablam gibi

Ooo kankama bak neler de yapmis :KK8: ellerine saglik bebisim :KK36:
Basarilar diliyorum bulgur pilavi severim sen de cok guzel yapmissin sunumu da cok begendim :kk77::hamarat:
Tabagini gorunce duygulandim buna benzeyen ama ayakli pasta tabagim vardi benim kedim tatli kizim sagolsun dolaptan asagi bir atti paramparca etti gitti ceyizimdeki takim :bicak:
Oyyy bebişim :KK37:
Bulgur pilavını bende çok seviyorum, uzun süre dir tek favorim, bı Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. kuş uzumuyle aklımı çelip bana kalori aldırıyor :sus:
Bu aslında kahvaltı tabağı ama ben herşeye kullanıyorum :KK53:
Aboowww kız nerede saklıyorsun ki ceyizlikmis bir de :KK57: valla kkden gelen pasta servislerini ben kutusuyla kaldırdım yatak odasında dolabın üstüne koydum birşey olmasın diye :KK53:

Bulgur pilavını bende çok seviyorum, uzun süre dir tek favorim, bı Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. kuş uzumuyle aklımı çelip bana kalori aldırıyor :sus:
Aboowww kız nerede saklıyorsun ki ceyizlikmis bir de :KK57: valla kkden gelen pasta servislerini ben kutusuyla kaldırdım yatak odasında dolabın üstüne koydum birşey olmasın diye :KK53:
benimki bunun yuvarlagi ustunde boyle desenleri var bide sari papatya vardi kenarinda ayakliydi buyuk bi tabakti

Odamda gomme dolap var
Kolilerde ceyizlerim, ama bu tabak buyuk diye kendi kutusuyla dolaba koydum 2dk odadan cikmamla dolaba girmis acik birakmistim
Cik sen dolaba kutuya girmeye calisirken asagi dusur :KK70:
Duydum diger odadan kirilma sesini ama bakamiyorum
Neyse aldim icinden tabagi hic umrunda değil hanimefendi girdi kutuyla oynuyor :KK70:

Ama nasil icim acidi :KK43:
Salata tabagiyla balik tabagi kaldi setten geriye

Ben iri fasulyeyi sevmiyorum:110:Sen bana gıcık mı dedin:63:

benimki bunun yuvarlagi ustunde boyle desenleri var bide sari papatya vardi kenarinda ayakliydi buyuk bi tabakti

Odamda gomme dolap var
Kolilerde ceyizlerim, ama bu tabak buyuk diye kendi kutusuyla dolaba koydum 2dk odadan cikmamla dolaba girmis acik birakmistim
Cik sen dolaba kutuya girmeye calisirken asagi dusur :KK70:
Duydum diger odadan kirilma sesini ama bakamiyorum
Neyse aldim icinden tabagi hic umrunda değil hanimefendi girdi kutuyla oynuyor :KK70:

Ama nasil icim acidi :KK43:
Salata tabagiyla balik tabagi kaldi setten geriye
Burada kazanırsın bebikim, olurda yanlışlıkla ben kazanırsam öyle birşey sana yollarız :68:

Burada kazanırsın bebikim, olurda yanlışlıkla ben kazanırsam öyle birşey sana yollarız :KK68:
Yaa delu kankam olur mu oyle sey yuce gonullum benim :KK60:
Ama yinede tesekkur ederim tatlisligin icin :KK74:
Niye yanlislik olsun bebisim pirinclerin arasinda ay gibi parlar bulgurun sansin yuksek bence :KK71::KK23:

Şimdi sen bize bol kalorili pilavları yaptınız :skandal:Siz şişkosunuz mu diyorsun:skandal:
Ellerine,emeğine sağlık canım:kk77:Beni kırmayıp katıldığın için teşekkür ederim:KK60:Yarışmada bol şans diliyorum:KK36:
son başvuru 22 mayısmış ben yarın evdeyim bende bir değişik pilavnan katılmayı düşünüyorum :S
bakalım :)

ay nanam, içimden kim güzel salçalısından bulgur pilavı yaparsa oyum ona olacak demiştim, çok severim kendisini, eline sağlık canım, keşke burada olsa da yesemmm :D

Emziren hanımlar bol bol bulgur pilavı yesinler:))
Ellerine sağlık hemsom yarışmada basarilarr:kk77::kk77:

Başarılar dilerim tatlım.
Cok severim bulgur pilavını, seninki de süper gözüküyor. Ellerine sağlık...:kk77:

Ellerine sağlık :) başarılar dilerim :KK54:

Bulgur pilavını hiç yiyemezdim eskiden , şimdi ancak yoğurtla yiyebiliyorum.
Şuan inanılmaz canım çekti :skandal:

Yaa delu kankam olur mu oyle sey yuce gonullum benim :KK60:
Ama yinede tesekkur ederim tatlisligin icin :KK74:
Niye yanlislik olsun bebisim pirinclerin arasinda ay gibi parlar bulgurun sansin yuksek bence :KK71::KK23:
:KK15::KK15:
Güzelim pirinç dururken millet bulguru ne yapsın :KK53:

son başvuru 22 mayısmış ben yarın evdeyim bende bir değişik pilavnan katılmayı düşünüyorum :S
bakalım :)
Bugün baktim hâlâ eklememişsin :KK45:

Coookk tesekkurr Ederim bebegim :)
:KK15::KK15:

ay nanam, içimden kim güzel salçalısından bulgur pilavı yaparsa oyum ona olacak demiştim, çok severim kendisini, eline sağlık canım, keşke burada olsa da yesemmm :KK70:
Teşekkür ederim saraycam :KK15::KK37:

Emziren hanımlar bol bol bulgur pilavı yesinler:))
Ellerine sağlık hemsom yarışmada basarilarr:kk77::kk77:
Teşekkür ederim canım, süt konusunda hiç bilgim yoktu öğrendiğim çok iyi oldu :KK36::KK36:

Başarılar dilerim tatlım.
Cok severim bulgur pilavını, seninki de süper gözüküyor. Ellerine sağlık...:kk77:
Çok teşekkür ederim canım :KK36:

Ellerine sağlık , başarılar dilerim..
Teşekkür ederim:KK36:

Ellerine sağlık :) başarılar dilerim :KK54:

Bulgur pilavını hiç yiyemezdim eskiden , şimdi ancak yoğurtla yiyebiliyorum.
Şuan inanılmaz canım çekti :skandal:
Teşekkür ederim:KK200:
Bulgur pilavı yenilmez mi :KK12:

Canım buna meyhane pilavı diyorlar nedense.. bende domatesli bulgur pilavı derim çokta severim.. ellerine sağlık. .

Back