Pilav Tarifleri Bulgur Pilavı - Öncü Biber Salçası Sponsorluğunda

Ooo kankama bak neler de yapmis ellerine saglik bebisim
Basarilar diliyorum bulgur pilavi severim sen de cok guzel yapmissin sunumu da cok begendim
Tabagini gorunce duygulandim buna benzeyen ama ayakli pasta tabagim vardi benim kedim tatli kizim sagolsun dolaptan asagi bir atti paramparca etti gitti ceyizimdeki takim

Ben küçük fasulyeleri tercih ediyorum
Aynı benim gıcık ablam gibi

Oyyy bebişim
Bulgur pilavını bende çok seviyorum, uzun süre dir tek favorim, bı NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. kuş uzumuyle aklımı çelip bana kalori aldırıyor
Bu aslında kahvaltı tabağı ama ben herşeye kullanıyorum
Aboowww kız nerede saklıyorsun ki ceyizlikmis bir de valla kkden gelen pasta servislerini ben kutusuyla kaldırdım yatak odasında dolabın üstüne koydum birşey olmasın diye

benimki bunun yuvarlagi ustunde boyle desenleri var bide sari papatya vardi kenarinda ayakliydi buyuk bi tabakti

Odamda gomme dolap var
Kolilerde ceyizlerim, ama bu tabak buyuk diye kendi kutusuyla dolaba koydum 2dk odadan cikmamla dolaba girmis acik birakmistim
Cik sen dolaba kutuya girmeye calisirken asagi dusur
Duydum diger odadan kirilma sesini ama bakamiyorum
Neyse aldim icinden tabagi hic umrunda değil hanimefendi girdi kutuyla oynuyor

Ama nasil icim acidi
Salata tabagiyla balik tabagi kaldi setten geriye

Ben iri fasulyeyi sevmiyorumSen bana gıcık mı dedin

Burada kazanırsın bebikim, olurda yanlışlıkla ben kazanırsam öyle birşey sana yollarız

Burada kazanırsın bebikim, olurda yanlışlıkla ben kazanırsam öyle birşey sana yollarız
Yaa delu kankam olur mu oyle sey yuce gonullum benim
Ama yinede tesekkur ederim tatlisligin icin
Niye yanlislik olsun bebisim pirinclerin arasinda ay gibi parlar bulgurun sansin yuksek bence

Şimdi sen bize bol kalorili pilavları yaptınız Siz şişkosunuz mu diyorsun
Ellerine,emeğine sağlık canımBeni kırmayıp katıldığın için teşekkür ederimYarışmada bol şans diliyorum
son başvuru 22 mayısmış ben yarın evdeyim bende bir değişik pilavnan katılmayı düşünüyorum :S
bakalım :)

ay nanam, içimden kim güzel salçalısından bulgur pilavı yaparsa oyum ona olacak demiştim, çok severim kendisini, eline sağlık canım, keşke burada olsa da yesemmm

Emziren hanımlar bol bol bulgur pilavı yesinler:))
Ellerine sağlık hemsom yarışmada basarilarr

Başarılar dilerim tatlım.
Cok severim bulgur pilavını, seninki de süper gözüküyor. Ellerine sağlık...

Ellerine sağlık :) başarılar dilerim

Bulgur pilavını hiç yiyemezdim eskiden , şimdi ancak yoğurtla yiyebiliyorum.
Şuan inanılmaz canım çekti

Yaa delu kankam olur mu oyle sey yuce gonullum benim
Ama yinede tesekkur ederim tatlisligin icin
Niye yanlislik olsun bebisim pirinclerin arasinda ay gibi parlar bulgurun sansin yuksek bence

Güzelim pirinç dururken millet bulguru ne yapsın

son başvuru 22 mayısmış ben yarın evdeyim bende bir değişik pilavnan katılmayı düşünüyorum :S
bakalım :)
Bugün baktim hâlâ eklememişsin

Coookk tesekkurr Ederim bebegim :)

ay nanam, içimden kim güzel salçalısından bulgur pilavı yaparsa oyum ona olacak demiştim, çok severim kendisini, eline sağlık canım, keşke burada olsa da yesemmm
Teşekkür ederim saraycam

Emziren hanımlar bol bol bulgur pilavı yesinler:))
Ellerine sağlık hemsom yarışmada basarilarr
Teşekkür ederim canım, süt konusunda hiç bilgim yoktu öğrendiğim çok iyi oldu

Başarılar dilerim tatlım.
Cok severim bulgur pilavını, seninki de süper gözüküyor. Ellerine sağlık...
Çok teşekkür ederim canım

Ellerine sağlık , başarılar dilerim..
Teşekkür ederim

Ellerine sağlık :) başarılar dilerim

Bulgur pilavını hiç yiyemezdim eskiden , şimdi ancak yoğurtla yiyebiliyorum.
Şuan inanılmaz canım çekti
Teşekkür ederim
Bulgur pilavı yenilmez mi

Canım buna meyhane pilavı diyorlar nedense.. bende domatesli bulgur pilavı derim çokta severim.. ellerine sağlık. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…