Ben küçük fasulyeleri tercih ediyorumAynen, çok güzel iri iri fasulyeleri var
Aynı benim gıcık ablam gibiBen küçük fasulyeleri tercih ediyorum
Oyyy bebişimOoo kankama bak neler de yapmisellerine saglik bebisim
Basarilar diliyorum bulgur pilavi severim sen de cok guzel yapmissin sunumu da cok begendim
Tabagini gorunce duygulandim buna benzeyen ama ayakli pasta tabagim vardi benim kedim tatli kizim sagolsun dolaptan asagi bir atti paramparca etti gitti ceyizimdeki takim
benimki bunun yuvarlagi ustunde boyle desenleri var bide sari papatya vardi kenarinda ayakliydi buyuk bi tabaktiAynı benim gıcık ablam gibi
Oyyy bebişim
Bulgur pilavını bende çok seviyorum, uzun süre dir tek favorim, bıNevreste kuş uzumuyle aklımı çelip bana kalori aldırıyor
Bu aslında kahvaltı tabağı ama ben herşeye kullanıyorum
Aboowww kız nerede saklıyorsun ki ceyizlikmis bir devalla kkden gelen pasta servislerini ben kutusuyla kaldırdım yatak odasında dolabın üstüne koydum birşey olmasın diye
Ben iri fasulyeyi sevmiyorumAynı benim gıcık ablam gibi
Oyyy bebişim
Bulgur pilavını bende çok seviyorum, uzun süre dir tek favorim, bıNevreste kuş uzumuyle aklımı çelip bana kalori aldırıyor
Bu aslında kahvaltı tabağı ama ben herşeye kullanıyorum
Aboowww kız nerede saklıyorsun ki ceyizlikmis bir devalla kkden gelen pasta servislerini ben kutusuyla kaldırdım yatak odasında dolabın üstüne koydum birşey olmasın diye
Bende küçük fasulye sevmiyorum, ablamda hem ondan alırdı eve, evlendi gitti hâlâ köye gidince getiriyorBen iri fasulyeyi sevmiyorumSen bana gıcık mı dedin
Burada kazanırsın bebikim, olurda yanlışlıkla ben kazanırsam öyle birşey sana yollarızbenimki bunun yuvarlagi ustunde boyle desenleri var bide sari papatya vardi kenarinda ayakliydi buyuk bi tabakti
Odamda gomme dolap var
Kolilerde ceyizlerim, ama bu tabak buyuk diye kendi kutusuyla dolaba koydum 2dk odadan cikmamla dolaba girmis acik birakmistim
Cik sen dolaba kutuya girmeye calisirken asagi dusur
Duydum diger odadan kirilma sesini ama bakamiyorum
Neyse aldim icinden tabagi hic umrunda değil hanimefendi girdi kutuyla oynuyor
Ama nasil icim acidi
Salata tabagiyla balik tabagi kaldi setten geriye
Yaa delu kankam olur mu oyle sey yuce gonullum benimBurada kazanırsın bebikim, olurda yanlışlıkla ben kazanırsam öyle birşey sana yollarız
son başvuru 22 mayısmış ben yarın evdeyim bende bir değişik pilavnan katılmayı düşünüyorum :SŞimdi sen bize bol kalorili pilavları yaptınızSiz şişkosunuz mu diyorsun
Ellerine,emeğine sağlık canımBeni kırmayıp katıldığın için teşekkür ederim Yarışmada bol şans diliyorum
Coookk tesekkurr Ederim bebegim :)Hayır tatlım bulgur, buradan bakliyatçıdan alıyor. Bütün bulgur. Usenmedim gittim resmini çektim senin için
Coookk tesekkurr Ederim bebegim :)Hayır tatlım bulgur, buradan bakliyatçıdan alıyor. Bütün bulgur. Usenmedim gittim resmini çektim senin için
Yaa delu kankam olur mu oyle sey yuce gonullum benim
Ama yinede tesekkur ederim tatlisligin icin
Niye yanlislik olsun bebisim pirinclerin arasinda ay gibi parlar bulgurun sansin yuksek bence
Bugün baktim hâlâ eklememişsinson başvuru 22 mayısmış ben yarın evdeyim bende bir değişik pilavnan katılmayı düşünüyorum :S
bakalım :)
Coookk tesekkurr Ederim bebegim :)
Teşekkür ederim saraycamay nanam, içimden kim güzel salçalısından bulgur pilavı yaparsa oyum ona olacak demiştim, çok severim kendisini, eline sağlık canım, keşke burada olsa da yesemmm
Teşekkür ederim canım, süt konusunda hiç bilgim yoktu öğrendiğim çok iyi olduEmziren hanımlar bol bol bulgur pilavı yesinler:))
Ellerine sağlık hemsom yarışmada basarilarr
Çok teşekkür ederim canımBaşarılar dilerim tatlım.
Cok severim bulgur pilavını, seninki de süper gözüküyor. Ellerine sağlık...
Teşekkür ederimEllerine sağlık , başarılar dilerim..
Teşekkür ederimEllerine sağlık :) başarılar dilerim
Bulgur pilavını hiç yiyemezdim eskiden , şimdi ancak yoğurtla yiyebiliyorum.
Şuan inanılmaz canım çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?