Merhaba! Amin rabbim hepimizin duasını kabul etsin kucaklarımızı boş bırakmasın tam hatırlamıyorum eski yorumlarımda vardır ama benim rahim duvarı hep 8 zin altındaydı 4-5 lerde sanki kalıyordu kalınlaşma olmuyordu ki kök hücre sonrasında aynı şekilde oldu taki doktor ilaçlarım kullanım şeklini değişti ilk hafta bi estrofemi yarım işiriyordu hatta diyordum neden böyle yarım estrofemle nasıl kalınlaşsın sonra birden dozu aşırı derecede yükseltti vücudu şaşırttı o şekilde kalınlaşma oldu doktor kök hücreden kaynaklı diyor ben ise hayır dozu değişti arttırdı birde vajinal yolla viegra kullandırdı o şekilde kalınlaşma oldu fakat buna rağmen kalınlık şok edecek kadar güzel kalınlaştı ama transferlerim hiç biri tutmadı hepsinde 5 gün ngslı embriyolardı hep boşa transferler gitti nasip değilmiş sonra kök hücrenin etkisi gittikten sonra kendiliğinden hamile kaldım hiç haberim yoktu diş tedavisi gördüm hiç dikkat etmedim tesadüf başka doktorda tedaviye başlayalım derken ilk muanesinde hamile olduğumu öğrendim bebeğin kalp atışları bile başlamıştı şaşırdım güya adet oldum sanırken adet değilde kanama hamilelikte görmüşüm malesef bebeğimin kalp atışı daha sonra durdu benim kendiliğinden 7 hamileliğim var hepsini aynı şekilde kaybettim 2.buçuk aylarda kalp atışı duruyor sebebi bulunamadı son çare Rahime çok odaklandılar daha önceki kötü doktorada denk geldik oda rahmi bozdu ama zaten benim hamileliklerim hiç tedaviyle tutmuyor hep gecte olsa kendiliğinden hamile kalıp kaybediyorum daha öncekileri araştırmaya bile yolladık hep Sağlıklı geldi.bu sefer ise rahimde halbuki yapısıklık adenomyosiz var diye hamile kalamıyordum Bülent beyde 3 kez denedik tutmadı 6 yıldan sonra kendiliğinden oldu ama kalp atışı durdu.rahim duvarımda inceymiş ama kötü yanı bana çok aşırı estrofem ilaçlar kullandırdılar bunlar yan etki yaptı tüpümde sıvı oluşmuş tu düşükten sonra ilaç verdi o sıvıyıda kurutmaya başladık o yetmez gibi bunuda yeni öğreniyorum 3 yıldır tedavi görüyorum orda bana yeni diyorlar bi tüpümde tıkanık mış buna rağmen hamile kaldım olmadı ultrasonda yumurtalarım azalmış dedi hoca acil bizde
prp eksozom yaptırdık temmuzda başlarında tedaviye başlıcaz ama yolum uzun ilk adenomyosız denen şeyi ameliyat etcek ameliyatı çok zor ve her doktor yapamıyor mesela bunu fransada yapan doktor yok malesef son çare ondan şüpheleniyorlar belki ondan dolayı bebeklerimi kaybediyor olabilir mişim