• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bülent Tıraş hastaları

Genel olarak transfer sonrası zaten 20 dk yatırıyorlar ki bunun bile kanıtlanmış bi faydası yok hemen kaldırıp gönderen yerler bilr mevcut hemen hemen gidilen bütün tüp bebek merkezlerinde sıra bekleme kalabalık problemleri oluyor onun için gittiğiniz bütün profoserler tüm muayenelere girmiyor ( bunu semra kahraman için bahçeci için Bülent tıraş için nerdeyse hepsinde duydum) transfer günü girmeyeni bile duydum o yüzden bir yer kotuyse diğerlerinin muhteşem olduğunu dusunmeyin bence yukarıda Bülent hocaya gitmekten vazgeçtim diye yorumlar okudum da ben de Bülent hocaya her zaman dua ederim su an 10aylik olan iki küçük melegimle kavusmamin aracısı oldu

Merhaba gulfeda;
Tüp bebek süreci ancak yaşayanın anlayacağı uzun ve meşakatli bir yol.. Allah bu yolda emek sarfeden anne ve babaların maddi ve manevi yardımcısı olsun. kulüpte hep yorumları okurdum fakat cevap yazmak bugüne nasip oldu. bende 5. tüp bebek tedavime başlamak üzere olan biriyim. 4 kere üst üste Bülent hocaya gitmiş ve şuan ikizleri olan arkadaşım vesilesi ile Bülent hocaya gittim. 2015 yılında 3. denemeyi Bülent hoca ile birlikte yaptık. fakat genetik taramadan embriyolarımız geçemediği için transfere gidemedik. yorumları okuduğumda olumlu konuşana da hak verdim olumsuz konuşana da :) fakat biz önümüze bakalım ve pozitif başlamaya çalışalım tedaviye. ilk 2 tedavimi devlet hastenesin de yapmıştım ve bana özel oda vermişlerdi bu Acıbadem de olmadı perdelerle bölünmüş müşaade odalarında giyinmemiz söylendi. yanımdaki hasta ağlarken ben kendimi motive etmeye çalıştım. bunda da vardır bir hayır diye dua ettim hep. opudan çıkıp odaya geldiğimde uyandınız mı kendinize geldiniz mi diyerek biran önce odadan çıkmamızı yoğun olduklarını dile getirdiler. fakat ben Bülent hoca ve ekibine inandığım için bu yaşananlar üzerinde çok durmadım. sonuç odaklı bakmaya çalışalım inşallah. hastane ünlü ve Bülent hoca çok tanındığı için bu tarz durumları yakıştıramadık, insan kaynaklarına acizane tavsiye de bulunduk. Bunların yoğunluktan kaynaklandığını ve odaların hastaneye yeterli olmadığını ayrı bir bina da tüp bebek bölümüne başlanacağını söylediler. 2017 temmuz ayında gittiğimde hastanenin yanında inşaata başlandığını gördüm. umarım hepimiz için hayırla sonuçlanır. sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım. Allah yar ve yardımcımız olsun. pozitifli günler dilerim.. :KK200:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

bende Bülent bey'in hastasıyım, şu an 28 haftalık hamileyim çok şükür. genel anlamda ben hiç sıkıntı yaşamdım ve gayet de memnunum. Sormak istediklerini olursa yardımcı olmaya çalışayım.

Merhaba,

bende Bülent bey'in hastasıyım, şu an 28 haftalık hamileyim çok şükür. genel anlamda ben hiç sıkıntı yaşamdım ve gayet de memnunum. Sormak istediklerini olursa yardımcı olmaya çalışayım.

Bende Bülent hocaya gitmeyi düşünüyorum kontrolleri kendisi mi yapiyo kendi mi ilgileniyo herşeyle

Merhaba bende suan Bülent Tıraş a gidiyorum. Ikinci tup bebek denemem 1. Sini zeynep kamilde yaptirdim ama 3 yumurta olustu hic birinine islem yapilamadi yumurtalar bos cikti. Birkac doktorla gorustukten sonra Bulent beye geldik suana kadar buyuk bi sıkıntı yasamadim. Oyle Bulent Beyi bi kere gordum bir daha gormedim diyenleri anlamiyorum ben ikinci muayenede baska bi doktor girince sordum Bulent hoca ameliyatta dediler bende diger muyaene icin ozellikle belirttim Hocayla gorusmek istiyorum diye sonrasinda Bulent bey girdi. Yani bi sorun varsa bunu bildirin kimse sizi zorla muayene edemez. Evet yogunlar biraz, cok ilgi alaka var bi pışpışlama var desemde yalan olur ama benim icin onemli olan labaratuvarı ve teknolojisi. Umarim burda olumlu sonuc alirim Maddi manevi cok zorluklar yasiyorum çünkü çoğu insan gibi. Ayrica benim durumum pek parlak değil çünkü yumurtanın olgunlasmamasinin bi tedavisi yok anladigim kadarıyla. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba bende suan Bülent Tıraş a gidiyorum. Ikinci tup bebek denemem 1. Sini zeynep kamilde yaptirdim ama 3 yumurta olustu hic birinine islem yapilamadi yumurtalar bos cikti. Birkac doktorla gorustukten sonra Bulent beye geldik suana kadar buyuk bi sıkıntı yasamadim. Oyle Bulent Beyi bi kere gordum bir daha gormedim diyenleri anlamiyorum ben ikinci muayenede baska bi doktor girince sordum Bulent hoca ameliyatta dediler bende diger muyaene icin ozellikle belirttim Hocayla gorusmek istiyorum diye sonrasinda Bulent bey girdi. Yani bi sorun varsa bunu bildirin kimse sizi zorla muayene edemez. Evet yogunlar biraz, cok ilgi alaka var bi pışpışlama var desemde yalan olur ama benim icin onemli olan labaratuvarı ve teknolojisi. Umarim burda olumlu sonuc alirim Maddi manevi cok zorluklar yasiyorum çünkü çoğu insan gibi. Ayrica benim durumum pek parlak değil çünkü yumurtanın olgunlasmamasinin bi tedavisi yok anladigim kadarıyla. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Merhaba suan biz de Bülent hocada tedavi oluyoruz labaratuar ve teknoloji leri gerçekten çok iyi benim geçen hafta yumurta toplamam oldu su ana kadar bu sıkıntı yasamadık

Merhaba suan biz de Bülent hocada tedavi oluyoruz labaratuar ve teknoloji leri gerçekten çok iyi benim geçen hafta yumurta toplamam oldu su ana kadar bu sıkıntı yasamadık

Canım senin adına sevindim kaç yumurtan toplandı, döllenme oldu mu? Benim de yarın toplama işlemim var ama çok korkuyorum çünkü geçen sefer toplanan yumurtalara işlem yapılamadı, olgunlaşmamış dendi. İnşallah bu sefer aynı sorunu yaşamam. Önceden tüp bebeğe başlayınca her şey tıkır tıkır gidecek gibi düşünüyordum ama öyle değilmiş daha transfer aşamasına bile gelememiş biri olarak umutlarım pek canlı değil ne yazık ki... Neyse hakkımızda hayırlısı diyelim her zaman ki gibi.

Kızlar su an bende orada tedavi oluyorum ve size 1 Bir yıl araştırıp karar verdikten sonra bu merkezi tercih etsem ve şu an için bu söylenenlerin hepsine katılmıyorum evet gerçekten çok yoğun bir merkez çok doktorlar var ama inanın ki hepsi birbirinden deneyimli bu konuda ve hepsi ölçüp bebek konusunda çok organize olmuş bir şekilde ilerliyorlar ki bülent hocayı da çok görmek isterseniz o konuda yardımcı oluyorlar bence genel olarak tüp bebek merkezlerinde bu SORUNLAR yaşanabiliyor ben bir çok aynı sorunu başka yerlerde tedavi gören arkadaş Duyuyorum yani her yerde olabilecek SORUNLAR bunlar bir tane doktor tabiikide 100 kişi ile tedavinin her aşamasında ilgilenemez yani biz bunu beklersek eğer gerçek dış gerçeklikten uzaklaşmış oluruz

Ve eklemek isterim ki benim 27 tane yumurtam toplandı ve 25 tanesi genetik uygun bulunacak beşinci gün embriyosu oldu ve çok şükür dört tanesi sağlıklı çıktı bizde genetik problem olduğu için orada tedavideyiz şimdi hoca kendisi isterosko bir önerdi çünkü ben iki kez kürtaj olduğum için rahimde yapışıklık olmuş tedavimin Sonucu nasıl olur ben nasıl biter bilemiyorum ama ben genel olarak çok memnun kaldım hastaneden yani çok tecrübeli ve deneyimli bir artık bebek konusunda

Yani memorıal a gitsek her yumurta takibimizi her zaman Semra Kahraman yapmayacak veyada bahçeci kliniğine gitsek her zaman yumurta takibimizi mustafa bahçecinin kendisi yapmayacak neden o zaman bülent rush da sadece bülent russian her şeyi yapması bekleniliyor sonuçta onlarda ekip olarak çalışıyorlar bence benim genel fikrim kadınlar kulübü nde okuduğum kadarıyla bülent hocadan genel olarak şikayet onu çok görmek ama yani memoriala gitsek Semra hocayı da çok az göreceğiz bahçecie gitsek mustafa Hocayı da çok az göreceğiz bunlar tabii ki benim naçizane fikrim sonuçta özel sektörlar bizlerin işi çok zor yani Rabbim hepimize yardım etsin sonuçta onlar bir vesile Allah ol derse olacaklar Allah bizi insanlarla karşılaştırsın Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar bende şuan hamileyim hamilelik çok güzel inşş isteyen herkes kalır. Yakınen tanıdığım arkadaşım ona gitti kızın hiç bi problami yok dediler beş senedir çocuğu olmuyordu. En son bülente gitti arkadaşa dedi ki tüpünde sıvı var hamile kalamazsın bir tane tüpünü aldılar dört ay sonra aşılama va süpriz ikizlere hamile şuün ve ğayet sağlıklılar bence iyi bi hoca gerçekten tedavisi varsa adam buluyor ve çözüyor

Arkadaşlar ben de Bülent tıraşa gideceğim bu ay sonu. Tedavi sırasında hangi tetkikleri istiyor yazar mısınız. malum masraflı bir süreç . en aza indirmek istiyoruz. rahim filmimi yaptırdım 2 ay önce sorun yokmuş. tekrar yaptırmam gerekli mi. amh yaptırdım. geçen ayın hormon testi var. Değerler normal ama normal yolla olmuyor. yaşta ileri ama kısmet artık. Allah dilerse sebep olur her şey olur. Allah bebek isteyen herkesin yüzünü güldürün inşaalah

Üyelerimize;

Forumumuzda hiçbir şekilde doktor, kişi ve kurum karalamaya izin vermemekteyiz.

Üyelerimiz hep olumlu şeyler mi yazacağız dese de karalama ile hakareti karıştıran üyelere bu mesajı yazıyorum.

Yaklaşık 600.000 üyeli bir paylaşım platformu burası. Bazı üyelerimiz hakkında bu tarz mesajlar yüzünde davalar açılmış durumda. Bu duruma düşmek istemiyorsanız paylaşımlarınızı dikkatli yapınız.

Tabii ki memnun kalmadığınız bir operasyondan bahsedebilir, şikayetlerinizi yazabilirsiniz ama cümlelerinizi dikkatli kurmalısınız.

Bir doktorun eğitimini, becerilerini sorgulamak bu işi yapmayan ve bu konuda yetkinliği olmayan bizlere düşmez. Onlarca hastası mutlu iken burada sadece bir mutsuz hastası olan doktor için sağlıklı ve objektif yorum yapılamaz. O nedenle okuduğunuz her olumsuz yoruma da inanmayınız.

Bu kadar sorun yaşıyorsanız TC mahkemeleri emrinizde, davanızı açar yasal sürecinizi beklersiniz. Bu forum doktorların mesnetsizce kötülenmesine alet olmayacaktır.

Hiç bir doktor %100 memnuniyet oranına sahip değildir. Ve bu oranların çıkarılacağı yer de burası değildir. O nedenle sürekli tekrarladığım sözü yineliyorum. Burada yazılan her iyi iyi, her kötü de kötü değildir. Burası sadece sizin için ufak bir fikir alabileceğiniz bir platform olmalı.

Asıl kararı doktorunuzla görüştükten sonra kendiniz vermelisiniz.

Bu sene ki paket fiyatı 9bin buna ek olarak ilaç masrafları var ama onun ile ilgili sana net fiyat veremem çünkü benim ilaç kullanma sürem uzun sürdüğü için yüksek oldu bu senin muayenelerin sonucunda netleştir. ekstra istenilen yakın zamanda çekilen bir rahim filmin yoksa rahim filmi isteniyor anlaşmalı bir yere yönlendiriyorlar 600tl daha uygununu bulursan ordada çekilebilirsin. Tüp bebek aşamasında sürekli kan alıp hormonlarınızı takip ediyorlar ve bunlar paketin içine dahil ayrıca 3 tane de gebelik testi hakkın var yanlış hatırlamıyorsam.

Back
X