Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,
bende Bülent bey'in hastasıyım, şu an 28 haftalık hamileyim çok şükür. genel anlamda ben hiç sıkıntı yaşamdım ve gayet de memnunum. Sormak istediklerini olursa yardımcı olmaya çalışayım.
Merhaba suan biz de Bülent hocada tedavi oluyoruz labaratuar ve teknoloji leri gerçekten çok iyi benim geçen hafta yumurta toplamam oldu su ana kadar bu sıkıntı yasamadıkMerhaba bende suan Bülent Tıraş a gidiyorum. Ikinci tup bebek denemem 1. Sini zeynep kamilde yaptirdim ama 3 yumurta olustu hic birinine islem yapilamadi yumurtalar bos cikti. Birkac doktorla gorustukten sonra Bulent beye geldik suana kadar buyuk bi sıkıntı yasamadim. Oyle Bulent Beyi bi kere gordum bir daha gormedim diyenleri anlamiyorum ben ikinci muayenede baska bi doktor girince sordum Bulent hoca ameliyatta dediler bende diger muyaene icin ozellikle belirttim Hocayla gorusmek istiyorum diye sonrasinda Bulent bey girdi. Yani bi sorun varsa bunu bildirin kimse sizi zorla muayene edemez. Evet yogunlar biraz, cok ilgi alaka var bi pışpışlama var desemde yalan olur ama benim icin onemli olan labaratuvarı ve teknolojisi. Umarim burda olumlu sonuc alirim Maddi manevi cok zorluklar yasiyorum çünkü çoğu insan gibi. Ayrica benim durumum pek parlak değil çünkü yumurtanın olgunlasmamasinin bi tedavisi yok anladigim kadarıyla. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Merhaba suan biz de Bülent hocada tedavi oluyoruz labaratuar ve teknoloji leri gerçekten çok iyi benim geçen hafta yumurta toplamam oldu su ana kadar bu sıkıntı yasamadık