Bulent Kars'a gidenler

smyrnalove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
211
62
37
Kizlar Bulent Kars hocaya son donemde gidenlerden bilgi almak istiyorum.ben ona gidiyorum zaten cok memnunum.ama yeniyim daha.eskiden Kozyatagi central hospital ile anlasmaliymis.dogumlari orda yaptiriyormus.suan hala o hastaneylemi anlasmali bilen varmi?yeni oldugum icin daha sormadim.ve dogum ucretini bilen varmi?

1 defa ücret ödüyorum sonraki 15 gün hiç ödemiyorum. Hatta 17 güne kadar çıkıyor takibi

Aşılama yaptırıyorum ben aşılamaya kadar tek muayene ücreti ödedim sonra bi daha ödemedim 5-6 aydır böyle devam ediyorum

Aşılama yaptırıyorum ben aşılamaya kadar tek muayene ücreti ödedim sonra bi daha ödemedim 5-6 aydır böyle devam ediyorum
Ben 15 gunde 1 olmak uzere ayda 2 kez gidiyorum.bi gidisimde nornal ucret akdilar sonraki 15 gun sonraki gidisimde tekrar aldilar.ama bu ayda bi gidisimde normal ucret aldilar ama sonraki gjdisimde 15 tl kontrol muayene ucreti aldilar.o yuzden sordum hangisi dogru diye.tam bileyimde ona gore randevu alirken kontrol yada musyene seklinde belirteyim dedim

Ben 15 gunde 1 olmak uzere ayda 2 kez gidiyorum.bi gidisimde nornal ucret akdilar sonraki 15 gun sonraki gidisimde tekrar aldilar.ama bu ayda bi gidisimde normal ucret aldilar ama sonraki gjdisimde 15 tl kontrol muayene ucreti aldilar.o yuzden sordum hangisi dogru diye.tam bileyimde ona gore randevu alirken kontrol yada musyene seklinde belirteyim dedim
Aynen 15 günü geçtiğinde 15 tl alıyor her muayende almıyordu sanki 1 defalık alıyor 15 tl

Merhaba. Bülent beye devam ediyor musunuz ? Normal doğum için önerir misiniz
Merhaba, başlık ilerlememiş, sorunuz cevapsız kalmış ama ben de sorayım; siz gittiniz mi Bülent Bey'e deneyiminiz nasıldı, kendisinin vajinal doğuma yaklaşımı nasıl acaba bilginiz var mı?

Merhaba, başlık ilerlememiş, sorunuz cevapsız kalmış ama ben de sorayım; siz gittiniz mi Bülent Bey'e deneyiminiz nasıldı, kendisinin vajinal doğuma yaklaşımı nasıl acaba bilginiz var mı?
Merhaba ben Pendik’te medet Yılmaz a devam ettim ve perşembe günü vajinal doğum yaptım. Bülent hocadan randevu almak imkansızdı ama iyi ki olmamış diyorum. Medet hocayla iyi ilerledik

X