Bülent Ersoy: Helal olsun Erdoğan'a

- tüm ders kitaplarını 1 kuruş almaksızın dağıtmaya
- http://www.haberturk.com/yazarlar/murat-bardakci/902402-ders-kitabina-geeel

-kendi tankını yapmaya
- http://www.zaman.com.tr/ekonomi_yerli-tank-altayi-tulpar-koruyacak_2085770.html
Yerli tankı üretenler Koçlar. Başbakan'ın Koç için neler dediğini/düşündüğü hepimizin malumu.

-mecburmuydu 2. köprü neyimize yetmiyor diyen zihniyete rağman 3. köprüyü hergün yükseltmeye

-mecburmuydu ilaçlardan 1 kuruş almadan insanları kuyruklarda ölmekten kurtamaya
Katkı paylarından bahsetmeyeceğim bile. Göz ve diş tedavilerinin SGK'dan çıkarılmak istendiğini biliyor musunuz peki?
http://www.radikal.com.tr/ekonomi/75_milyona_kotu_haber-1159214

Örnekleri daha çoğaltabilirim ama gerek yok, her şeye bir savunmanız zaten var. Hoş, ben de fikrinizi değiştirmeye çalışmıyorum zaten. Sadece çağrışım yapan olayların linklerini vereyim dedim :)

Dersimli vatandaşlardan özür dilemiş olabilir, Gezi'de öldürülenlerin adını ağzına aldı mı?

Özür dilemek bir yana, protestoda ölen vatandaşı için "bir tanesi de kalp krizi geçirerek ölmüş. Kimliğini bilmiyorum, üzerinde durma gereğini de duymuyorum" demedi mi? Ne kadar hoş bir ifade.
http://www.etha.com.tr/Haber/2011/06/01/guncel/basbakandan-tuyler-urperten-aciklama-bir-tanesi-ka/

Çok samimi söylüyorum, gerçekten sizin gibi düşünmek için çok şey verirdim. Şunları görmemek, görsem de inanmamak, dert etmemek veya rahatsız olmamak gerçekten güzel olurdu.

yapmayın allah aşkına.ödün verdiği yok demeyin....türkiye terörist ülkedir diye dışarda her lafı söyleyen bazıları ülkemde çoşkuyla karşılandı.....terör örgütüne silah yollayanlar ülkemin toprağının pazarlığını yapan insanlar 'türkiye seninle gurur 'duyuyor tezahuratlarıyla karşılandı...en önemlisi bazılarının hitap şekli 'kadim dostum ' oldu.....

Son düzenleme:

yapılanları görmemek hatta çirkin göstermek için istisnalardan bir demeç yapmışsınız ama umrumda bile değil çünkü ben yapılan iyiliği unutmam!

yapılanları görmemek hatta çirkin göstermek için istisnalardan bir demeç yapmışsınız ama umrumda bile değil çünkü ben yapılan iyiliği unutmam!

kimse sana iyilik yapmadı sen hakkın olanı aldın.zira kimse babasının hayrına yapmıyor bazı şeyleri..

Son düzenleme:
kimse sana iyilik yapmadı sen hakkın olanı aldın.zira kimse babasının hayrına yapmıyor bazı şeyleri..

belki iyilik olarak görmüyor olabilrsin bu senin görüşün saygım sonsuz ancak bu zamana kadar gelenlerde yapsaydı şimdi millet hala onlara oy veriyor ve hala onlar iktidar olurdu değil mi???

Ne söylesem istisna, o öyle değil deyip duruyorsunuz farkında mısınız? Ne hikmetse verdiğim bütün olaylar da istisna çıkıyor canım, püğ bana :))

Okul kitabı yanlış basılıyor yanlış. Harf hatası değil üstelik, olaylar yanlış.

Göz ve diş tedavisinin sigortadan çıkartılmasının nesi istisna?

belki iyilik olarak görmüyor olabilrsin bu senin görüşün saygım sonsuz ancak bu zamana kadar gelenlerde yapsaydı şimdi millet hala onlara oy veriyor ve hala onlar iktidar olurdu değil mi???

ama iyiliğin kelime anlamına bakarsan..iyilik; karşılık beklenilmeden yapılan yardım, kayrı, lütuf, kerem, ihsan, inayet; iyi olma durumu, salah.karşılık bekleniyor zira oyu var bunun maaşı var makam mevkide cabası

tamam o zmn şöyle diyelim (madem terimlere takılıcaz) oy kapma yarışı. vaat ler verdiler yapınca milletin hoşuna gitti mutlu oldular onlara oy verdiler . oldu mu tamam mı

şurada anlaşılmayan birşey var
ben kendi adıma hükümetin yaptığı olumlu şeylere kötü demem takdir ederim
zaten yakın olduğum bi partide yok şu anda
ama yapmadıklarını da bahaneler uydurarak savunmam

gerçekçi olmaktan yanayım hiçbiri babamın oğlu değil
ne diye görmezden geleyim yanlışları eksiklikleri
ben ülkemin geleceğini düşünüyorum her türlü eleştiriyi de yaparım

neden eleştirmekten korkuyosunuz onu anlamıyorum
yine ben memnunum diyosanız oy verirsiniz kimse engel olacak değil
ama yanlışları da görmezden gelmeyin eleştirin

Tabiki mecburdu. Boşuna mı oy verip oraya dikiyoruz? Boşuna mı vergi ödüyoruz?
Hey gidi hey. Otursunlar ozaman biz onlara onlar bize baksın. Mutlu mesut yaşarız.
Siz "Bakan" kelimesinin manasını yanlış anlamışsınız sanırım.

Son düzenleme:

mecburmuydu ilaçlardan 1 kuruş almadan insanları kuyruklarda ölmekten kurtamaya

hayatında uçağa binemeyen insanları artık uçakla seyahat eder hale getirmeye

Tabi ki mecbur hukumetin gorevinin ne oldugunu saniyorsunuz? Oncekiler yapmadi diye simdi hukumetin bunlari yapmasi bir lutufmus gibi gosteriliyor ya cok guluyorum. Yapacaksin tabi isin ne?

Yine başlamışsınız karşılıklı savunmalara.

Madem önümüzde ilk olarak yerel seçimler var, yerel seçimleri baz alarak yazayım, belediye başkanlarını particilik mantığıyla seçmek ne kadar doğrudur?
Yapılan hizmetler doğrultusunda bakmak gerekir, çoğu şehirde şimdiye kadar pek çok partinin adayları seçildi, insanlar çoğunun hizmet anlayışını az çok kavradı, x parti filanca ilçe belediyesinde göreve başladığında ilçe yerinde mi saydı, ileri mi gitti gördü.
Ben hizmete göre değerlendiririm, partiye göre değil, x belediye başkanı hangi partiden seçilmiş olursa olsun hizmet kalitesi yüksekse oyumu veririm.
Genel ve yerel seçimler için sizin bütün kıstasınız yol ve köprü olabilir fakat ülke ihtiyaçları yol ve köprüden ibaret değildir, bu ülke sadece büyükşehirlerden de oluşmuyor, mezralar, beldeler, köyler var, köylere yeterli hizmet gidiyor mu? Hala elektriği, suyu olmayan, sağlık ocağı, en azından bir ilkokulu olması gereken yerler varken hizmeti duble yol ve köprülerden ibaret görmek mantıklı mı?

Karadeniz örneği vermiştim, siz uçurumun bir ucundan diğerine geçip okula gitmesi için çocuğunuzu ilkel bir teleferiğe bindirir miydiniz?
Kusura bakmayın ama oy vermiyor nasılsa o zaman ulaşımı da hak etmiyor mantığını kabul etmiyorum, bu nasıl bir düşüncedir, partiler tüm vatandaşlara hizmet için vardır, oy vermeyene su bile yok zihniyeti kabul edilemez

Demek ki siz aday olsanız oy vermeyenlere selam bile vermeyeceksiniz.

Mecbur muydu yapmaya ne demek ya hu
yok mecbur değildi siz adamın boyuna posuna bakmak için mi seçtiniz?
fesuphanallah şaka gibi!

neden o kadar yıldır iktidar oldugunu daha iyi anlıyorum
sanki babasının hayrına mı yapıyor?

siz başbakan terimini hiç anlamadan oy vermişsiniz

Son düzenleme:
Sizin görüşünüze göre o zaman Dilberay'ın zorunda mıyım şarkısını Başbakan'a ve bakanlara ithaf edelim mi ?

Son düzenleme:
Evet,mecbur...

Oy veren insanlar ne amaçla oy veriyor ? Hizmet etsin,memleketi kalkındırsın diye değil mi ? :44:

Yol,köprü,okul,hastane...Bunlar zaten yapmak zorunda olduğu şeyler.

bkz : sosyal devlet anlayışı.

Yani bunlar lütuf değildir.

Son olarak şöyle bir gülümseyelim,çok gerilmiş burası...[video=youtube;YOsdLhljlGA]http://www.youtube.com/watch?v=YOsdLhljlGA[/video]

Bugün babam kalp ilaçlarını almaya gitmiş. 35 tl fark ödemiş. Ayrıca bezmialem eğitim araştırma hastanesinden randevu aldım 95 tl ücreti dediler mesai dışı profesör için. Geçen yıl aynı doktora 30 lira ödüyorduk. Çaktırmadan bir şeyler oluyor anlamadım ben. 1 kuruş almadan ilaç vermeye mecbur muydu diyen arkadaşa gelsin. Evet mecbur ama vermiyor valla.

Bilmeyenler için bezmialem vakıf hastanesi. Yarı özel statüde. Önceden komple devlet hastanesi gibi muayene olurduk. Yavaş yavaş değişiyor.

Yollara gelince bodrum yolu, çeşme yolu güzeldir anam. Ama fakirler geçmez o yollardan. Bülent ersoylar geçer. O yüzden boşuna sevinmeyiniz. Gitsin köy yollarını yapsın.

Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez misali bodrum ve çeşme yolları uçak pisti gibi olur ancak.

valla sağlık ücretleri iyice arttı bikaç yıl önce iyiydi ama şimdi kesinlikle iyi değil bence
normal bi özel hastenede girer girmez 25 tl ödüyorum ben bi de ilaç yazınca eczane de 50 tl daha istiyolar
yol parası falan filan derken en az 80 tl verip çıkabiliyorum normal bi özel hastende

prof olunca 100 lirayı alıyolar demek ki
yakında kimse hastaneye filan gidemez hale gelecek bu masraflar yüzünden
mesela ben o kadar parayı ödeyince bi daha doktora filan gitmem edim kendi kendime Allah hastanelere düşürmesin ne diyelim

bi de Amerikadaki sistemi gertirmeye uğraşıyolardı bi ara hatta hocamızla tartışmıştık bu konuyu ünideyken
o da olursa hepten yandık çünkü sağlık çok pahalı amerikada
öyle bi sistem gelirse o paraları karşılamaya kimsenin gücü yetmez

Ben de bayağıdır gitmiyodum hastanelere duyunca çok şaşırıdm. Cidden allah düşürmesin. Amerikada 1 aylık eğitime giden bir arkadaşım diş ağrısı şikayetiyle diş doktoruna gidiyor. Kanal tedavisi uygulanıyor hastanede. 1000 dolar masraf çıkmış. Napıcağını şaşırmıştı çocuk..

öyle zaten çok pahalı yurt dışında yaptırmak
ben de eğitim için gitmiştim avrupaya diş problemim vardı ama doktorum uyarmıştı gitmeden hepsini yaptırdım allahtan yoksa para filan kalmazdı ben de
insan hastaneye gitmek istemiyo ya para yüzünden
ben de ordaki sisteme döner diye korkuyorum bi ara gündeme getirmişlerdi çünkü inş olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…