ya arkadaşım tamam hoş ve güzel bişey olmaya bilir hatta benim de hoşuma gitmiyor ancak aylardır bir tane Mehmetçiğimiz dahi terör yüzünden şehit düşmedi anneler feryat figan ağlatılmadı bence bunlar olumlu şeyler . neticeye bakmak lazım . devletin hiçbirşeyden ödün verdiği falan da yok ama bak ne kadar güzel doğudan hiçbir vatan evladı vurulupta gelmiyor. bence bunlar önemli şeyler.
- tüm ders kitaplarını 1 kuruş almaksızın dağıtmaya
- http://www.haberturk.com/yazarlar/murat-bardakci/902402-ders-kitabina-geeel
-kendi tankını yapmaya
- http://www.zaman.com.tr/ekonomi_yerli-tank-altayi-tulpar-koruyacak_2085770.html
Yerli tankı üretenler Koçlar. Başbakan'ın Koç için neler dediğini/düşündüğü hepimizin malumu.
-mecburmuydu 2. köprü neyimize yetmiyor diyen zihniyete rağman 3. köprüyü hergün yükseltmeye
Eki Görüntüle 957122
-mecburmuydu ilaçlardan 1 kuruş almadan insanları kuyruklarda ölmekten kurtamaya
Katkı paylarından bahsetmeyeceğim bile. Göz ve diş tedavilerinin SGK'dan çıkarılmak istendiğini biliyor musunuz peki?
http://www.radikal.com.tr/ekonomi/75_milyona_kotu_haber-1159214
Örnekleri daha çoğaltabilirim ama gerek yok, her şeye bir savunmanız zaten var. Hoş, ben de fikrinizi değiştirmeye çalışmıyorum zaten. Sadece çağrışım yapan olayların linklerini vereyim dedim :)
Dersimli vatandaşlardan özür dilemiş olabilir, Gezi'de öldürülenlerin adını ağzına aldı mı?
Özür dilemek bir yana, protestoda ölen vatandaşı için "bir tanesi de kalp krizi geçirerek ölmüş. Kimliğini bilmiyorum, üzerinde durma gereğini de duymuyorum" demedi mi? Ne kadar hoş bir ifade.
http://www.etha.com.tr/Haber/2011/06/01/guncel/basbakandan-tuyler-urperten-aciklama-bir-tanesi-ka/
Çok samimi söylüyorum, gerçekten sizin gibi düşünmek için çok şey verirdim. Şunları görmemek, görsem de inanmamak, dert etmemek veya rahatsız olmamak gerçekten güzel olurdu.
yapılanları görmemek hatta çirkin göstermek için istisnalardan bir demeç yapmışsınız ama umrumda bile değil çünkü ben yapılan iyiliği unutmam!
kimse sana iyilik yapmadı sen hakkın olanı aldın.zira kimse babasının hayrına yapmıyor bazı şeyleri..
yapılanları görmemek hatta çirkin göstermek için istisnalardan bir demeç yapmışsınız ama umrumda bile değil çünkü ben yapılan iyiliği unutmam!
belki iyilik olarak görmüyor olabilrsin bu senin görüşün saygım sonsuz ancak bu zamana kadar gelenlerde yapsaydı şimdi millet hala onlara oy veriyor ve hala onlar iktidar olurdu değil mi???
belki iyilik olarak görmüyor olabilrsin bu senin görüşün saygım sonsuz ancak bu zamana kadar gelenlerde yapsaydı şimdi millet hala onlara oy veriyor ve hala onlar iktidar olurdu değil mi???
niçin komik olsun ki iktidar mecburmuydu ülkenin heryerini hızlı trenler le örmeye
tüm ders kitaplarını 1 kuruş almaksızın dağıtmaya
boğazda sefer yapan gemilerin çoğunu yenilemeye ve yenilerini almaya
kendi tankını yapmaya
kendi insansız uçağını yapmaya
denizin altından binbir güçlükle tüpler ekleyerek otoyol yapmaya metro geçirmeye
mecburmuydu 2. köprü neyimize yetmiyor diyen zihniyete rağman 3. köprüyü hergün yükseltmeye
niçin komik olsun ki iktidar mecburmuydu ülkenin heryerini hızlı trenler le örmeye
tüm ders kitaplarını 1 kuruş almaksızın dağıtmaya
boğazda sefer yapan gemilerin çoğunu yenilemeye ve yenilerini almaya
kendi tankını yapmaya
kendi insansız uçağını yapmaya
denizin altından binbir güçlükle tüpler ekleyerek otoyol yapmaya metro geçirmeye
mecburmuydu 2. köprü neyimize yetmiyor diyen zihniyete rağman 3. köprüyü hergün yükseltmeye
mecburmuydu ilaçlardan 1 kuruş almadan insanları kuyruklarda ölmekten kurtamaya
hayatında uçağa binemeyen insanları artık uçakla seyahat eder hale getirmeye
mecburmuydu başı örtülü olduğu halde dışarıda okumak zorunda olanların mağduriyetini gidermeye
mecburmuydu DERSİM lilerden devlet adına özür dilemeye ve tunceli ye dersim isminin verilmesini sağlamaya
Bugün babam kalp ilaçlarını almaya gitmiş. 35 tl fark ödemiş. Ayrıca bezmialem eğitim araştırma hastanesinden randevu aldım 95 tl ücreti dediler mesai dışı profesör için. Geçen yıl aynı doktora 30 lira ödüyorduk. Çaktırmadan bir şeyler oluyor anlamadım ben. 1 kuruş almadan ilaç vermeye mecbur muydu diyen arkadaşa gelsin. Evet mecbur ama vermiyor valla.
Bilmeyenler için bezmialem vakıf hastanesi. Yarı özel statüde. Önceden komple devlet hastanesi gibi muayene olurduk. Yavaş yavaş değişiyor.
Yollara gelince bodrum yolu, çeşme yolu güzeldir anam. Ama fakirler geçmez o yollardan. Bülent ersoylar geçer. O yüzden boşuna sevinmeyiniz. Gitsin köy yollarını yapsın.
Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez misali bodrum ve çeşme yolları uçak pisti gibi olur ancak.
valla sağlık ücretleri iyice arttı bikaç yıl önce iyiydi ama şimdi kesinlikle iyi değil bence
normal bi özel hastenede girer girmez 25 tl ödüyorum ben bi de ilaç yazınca eczane de 50 tl daha istiyolar
yol parası falan filan derken en az 80 tl verip çıkabiliyorum normal bi özel hastende
prof olunca 100 lirayı alıyolar demek ki
yakında kimse hastaneye filan gidemez hale gelecek bu masraflar yüzünden
mesela ben o kadar parayı ödeyince bi daha doktora filan gitmem edim kendi kendime Allah hastanelere düşürmesin ne diyelim
bi de Amerikadaki sistemi gertirmeye uğraşıyolardı bi ara hatta hocamızla tartışmıştık bu konuyu ünideyken
o da olursa hepten yandık çünkü sağlık çok pahalı amerikada
öyle bi sistem gelirse o paraları karşılamaya kimsenin gücü yetmez
Ben de bayağıdır gitmiyodum hastanelere duyunca çok şaşırıdm. Cidden allah düşürmesin. Amerikada 1 aylık eğitime giden bir arkadaşım diş ağrısı şikayetiyle diş doktoruna gidiyor. Kanal tedavisi uygulanıyor hastanede. 1000 dolar masraf çıkmış. Napıcağını şaşırmıştı çocuk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?