Doğru söze ne denir, yollar amenna lakin Karadeniz'de ve başkaca yerlerde insanların kendi imkanlarıyla yaptıkları teleferiklere de çare bulunsa artık, çocuklar o ilkel teleferiklerle okula, hastalar hastaneye ulaşmak için çaba sarf ederken Bodrum yolunun uçak pisti gibi olması yeterli olmuyor, evet Bodrum yolu geniş ve güzeldir ama tek sorunumuz yol mudur o tartışılırEvet ya yollar , hemde double yollar
x köye kadar yenilenen yolun y köye varmadığı yollar ( çünkü o köyün oy potansiyeli farklı )
Doğru söze ne denir, yollar amenna lakin Karadeniz'de ve başkaca yerlerde insanların kendi imkanlarıyla yaptıkları teleferiklere de çare bulunsa artık, çocuklar o ilkel teleferiklerle okula, hastalar hastaneye ulaşmak için çaba sarf ederken Bodrum yolunun uçak pisti gibi olması yeterli olmuyor, evet Bodrum yolu geniş ve güzeldir ama tek sorunumuz yol mudur o tartışılır
Büleent Büleeent gel azcık buralarda gez...Bizim yollara değil şehre bak,insana yönelik şehir nasıl olur gör,yollar arabalara şekerim,Eskişehir'de tüm çalışmalar insanlara yönelik.Yılmaz Hoca Eskişehir'in değil Türkiye'nin başında olacaktı bu ülke çiçek gibi olurdu.Eskişehir'i dünya 2013 kültür başkenti seçtiler sırf bu güzel insan sayesinde.Sen zengin mahallendeki yolları öv daha...
başbakan istediği kadar hizmet etsin yinede bazıları bunu görmezden gelicek yok ab ye uyum çerçevesinde yapıldı faln. oldukça komik görünüyor buradan bazıları . istese yapmazdı önceki hükümetler gibi . ülkede çok büyük yatırımlar oluyor ancak bazıları at gözlüğünü tüm ısrarlara rağmen çıkarmıyor. nato kafa nato mermer hesabı yine aynı yere oy veriyorlar
didoo yollar bazı yerlerde gerçekten çok güzel yapılmış yapılıyo özellikle şehirler arası yollar rahat
o açıdan takdir ederim ama bazı yerlerde es geçiliyo bu
mesela biz kayseriliyiz kayserinin yolları güzel ama köye gitmeye kalksak heryer çukur delik deşik hoplaya zıplaya yolculuk yapıyoruz
yapılıyıosa her yere düzgün yapılsın belli yerler seçilip yapılmasın
bi zahmet belediyelerini denetlesinler çoğu doğru düzgün hizmet vermiyo
babannemim oturduğu kasabada da belediye var belli yerleri yapmış belli yerler toz toprak içnde böyle şey olur mu
bakın buna kesinlikle katılıyorum ve de bende bazı bölgelere torpil geçilmesini kaldıramıyorum . kendini bu kadar destekleyen insan varken maalesef boğazlıyan-sorgun Yozgat arası yol miladdan önce kalmış kadar eski ve bakımsız. bu konuda tamamen haklısın benim de oldukça zoruma gidiyor bu çifte standartlılk. zaten batıdaki çoğu yere mükemmel hizmet gitsede onlar kendilerine oy vermeyecek ama bari kendini destekleyen insanlara haklarını versin . benim görüşüm bu şekilde
ya öyle şey olur mu her ile elbette ödenek ayrılıyor ve bulunduğu şehiri kalkındıran Eskişehir belediye başk. ayrıca taktir etmek boynumuzun borcudur zaten ancak maalesef ki hükümete bağlı bazı belediye başkanları da bunun arkasına sığınıp hizmet falan etmiyorlar. ben iç anadolu da olduğumdan iyi biliyorum .işte can sıkan da bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?