Bülent Ersoy: Helal olsun Erdoğan'a

Buyrun benim , bazıları demenize gerek yok .

AB uyum yasası çerçevesinde dedim evet , ilerleme raporlarına kayda geçiyor bu yollar . Ve hükümet için yıllardır kapısında beklenilen , ki bunun tarihine ve mantığına hiç girmeyeceğim AB ye girmek önemli ve bu da o giriş için yapılması gerekenlerden .

Bu benim bakış açım , bu kadar önem verilme sebebini bu görüyorum . Ve yine belirttiğim gibi hizmet yerel yönetimlere indiğinde (ki doğal olarak inecek ) burada kıstaslar adil değil . Hemşericilik ön planda olmak üzere , o bölgenin büyük şehirle aynı partiden olup olmadığından tutun da oy potansiyelinin hangi parti olduğuna kadar hizmetin gidişatı hızlanıyor ya da engelleniyor .Acı ama gerçek .

Şimdi gelelim at gözlüğü, nato kafa nato mermer üçlemesine ? Size göre benim yazdığım satırları sadece at gözlüğü ile bakıp hükümet ne yapsa ondan nefret eden güruh yazar değil mi ? İşte bana göre hükümete oy vermiş ya da verecekte olsa insan eleştirir , eleştirmeden gerçeklerle yüzleşemez . Hükümet kimliği aman söylemeyeyim de incemesin diyeceğimiz bir figür değildir ve bana göre arkasında durmanın da bir şekli olmalıdır .

Şimdi bu yazdıklarımdan benim neci olduğumu anladıysanız ne mutlu bana .

istese yapmazdı demişsinizya..bu cümlenizde bana oldukça komik göründü

Son düzenleme:

izmire karşı özel bi gıcıklıkları mı var bana mı öyle geliyo
genelde hep izmirle ilgili oluyo da bunlar tuhaf gerçekten yandaşlara hizmet ön planda demek ki

istese yapmazdı demişsinizya..bu cümlenizde bana oldukça komik göründü

niçin komik olsun ki iktidar mecburmuydu ülkenin heryerini hızlı trenler le örmeye

tüm ders kitaplarını 1 kuruş almaksızın dağıtmaya

boğazda sefer yapan gemilerin çoğunu yenilemeye ve yenilerini almaya

kendi tankını yapmaya

kendi insansız uçağını yapmaya

denizin altından binbir güçlükle tüpler ekleyerek otoyol yapmaya metro geçirmeye

mecburmuydu 2. köprü neyimize yetmiyor diyen zihniyete rağman 3. köprüyü hergün yükseltmeye

Son düzenleme:
mecburmuydu ilaçlardan 1 kuruş almadan insanları kuyruklarda ölmekten kurtamaya

hayatında uçağa binemeyen insanları artık uçakla seyahat eder hale getirmeye

mecburmuydu başı örtülü olduğu halde dışarıda okumak zorunda olanların mağduriyetini gidermeye

mecburmuydu DERSİM lilerden devlet adına özür dilemeye ve tunceli ye dersim isminin verilmesini sağlamaya

izmire karşı özel bi gıcıklıkları mı var bana mı öyle geliyo
genelde hep izmirle ilgili oluyo da bunlar tuhaf gerçekten yandaşlara hizmet ön planda demek ki

İzmir, kim ne derse desin, hiçbir zaman AKP'ye geçit vermedi. Cumhuriyetle, laiklikle, Atatürk'le ilgili her olayda en ön planda olan İzmir. O nedenle de üvey evlat olarak görülüyor.

Şu şehri niye sevsinler?

Not: Fotoğraftaki, Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'dır.

peki ya mecburmuydu kendi helikopterinin yazılımının tamamını kendi yapmaya

evet mecburdu...niçin iktidar oldu niçin hükümet oldu...zaten seçmenlere oy zamanı bunlarının çoğunu yapacağının sözünü vermişti.

işi bu bu değil mi yaw, neden alınıyor bu vergiler, millete hizmet götürmek için değil mi, tabii ki iyileştirme yapmaya mecbur, her gelen hükümet mecbur sadece bu hükümet değil

Son düzenleme:
Yaptıkları yollar kopruler ıcın tesekkürler..bu mıller o yuzden oy verdı.

Dılerım hukumet her vatandaşını mutlu eden projelere el atar.

didoo Allah aşkına ne demek mecbur muydu devletin görevi boş boş oturmak mı yani
ne diye geliyo insana hizmet için değil mi tabiki de mecbur
ülkenin gelişmesi üretmesi için ne gerekiyosa yapmaya mecbur
bu lütuf değil yani görev zaten

lütfen demogoji yapmadan daha somut şeylerle geliniz o "başbakan ın yanına yanaşıp ta o lafları söyleyen kişiin kim olduğunu herkes öğrendi emin olun" provokatörcünün tekiydi bu saatten sonra bu paylaşımları yapmanız hiç bir şeyi anlamlı kılmaz

yaw mecbur değilse ben vergi vermeyim o zaman eehe

bak aklıma zorundayım şarkısı geldi, durup dururken

ya arkadaşlar Allah aşkına kendinize gelin bu zamana kadar neler gördü bu ülke herkez birşeyler yapmak için geldi ama 3 lü koalisynlar dahi bu işi ellerine yüzlerine bulaştırdılar ve baş edemeyip milyar dolarlarca borç bırakıp çekip gitmediler mi iktidardan. nolur biraz yoklayın hafızalarınızı. vatandaş olarak baktığımızda elbette vaat etti başbakan yaptı diyorsunuz çok hklısınız ama hatırlyın cem uzan ne ler vaat etmişti . başbakan her vaadini yerine getirmeye çalıştı

eksikleri elbette vardır ama keşke ya bakın keşke diyorum çok dişli bir muhalefet olsaydı da şuanda her yanlışta bunu geri çevirebilecek güçte olsaydı

ha bide şu var.bu dönemde çocuk katiliyle görüşülmeye başlandı ondan önceki dönemlerde böyle bişey yoktu eskiyle karşılaştırma yapılmışya bende bi örnek vereyim dedim.şimdi ne alaka demeyinde

Son düzenleme:
ama mecbur muydu lütfetti de yaptı yaklaşımın doğru mu

yoksa başbakan verdiği vaatleri yerine getirmiş olabilir
millet te zaten yerine getirsin diye seçiyo zaten ona iyilik olsun diye değil
yoksa erdoğandan ya da başka liderlerden bize ne
biz hizmete bakarız
millet memnunsa kalır değilse gider zaten

Son düzenleme:
Olaya bakar misiniz arkadas, belediye CHP`li, kadin gitmis Basbakan`i övüyor.
Ülkede belediyecilik anlayisinin özeti bu olsa gerek.
Bence biz cidden kaldiralim belediyeleri, kaymakamlari, valileri, nasilsa her seye Basbakan onay veriyor, birinizin sokaginda asfalt calismasi olursa, bilin ki Basbakan yaptiriyor, hediye hediye size.

Hediye mi? Bir dakika, paralar bizim cebimizden catiiirrr catiiirrr cikmis, birilerinin cebine dolmustu degil mi? Neyse siz hediye olarak kabul edin, yollarin güzelligiyle mest olmaya devam edin.

Tabi canim Bülent Ersoy`un HSYK kanun degisikligi üzerine konusacak hali yok ya, o villalarini yaptirir, yollarina bakar.

ha bide şu var.bu dönemde çocuk katiliyle görüşülmeye başlandı ondan önceki dönemlerde böyle bişey yoktu

ya arkadaşım tamam hoş ve güzel bişey olmaya bilir hatta benim de hoşuma gitmiyor ancak aylardır bir tane Mehmetçiğimiz dahi terör yüzünden şehit düşmedi anneler feryat figan ağlatılmadı bence bunlar olumlu şeyler . neticeye bakmak lazım . devletin hiçbirşeyden ödün verdiği falan da yok ama bak ne kadar güzel doğudan hiçbir vatan evladı vurulupta gelmiyor. bence bunlar önemli şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…