- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- 598
başbakan istediği kadar hizmet etsin yinede bazıları bunu görmezden gelicek yok ab ye uyum çerçevesinde yapıldı faln. oldukça komik görünüyor buradan bazıları . istese yapmazdı önceki hükümetler gibi . ülkede çok büyük yatırımlar oluyor ancak bazıları at gözlüğünü tüm ısrarlara rağmen çıkarmıyor. nato kafa nato mermer hesabı yine aynı yere oy veriyorlar
Buyrun benim , bazıları demenize gerek yok .
AB uyum yasası çerçevesinde dedim evet , ilerleme raporlarına kayda geçiyor bu yollar . Ve hükümet için yıllardır kapısında beklenilen , ki bunun tarihine ve mantığına hiç girmeyeceğim AB ye girmek önemli ve bu da o giriş için yapılması gerekenlerden .
Bu benim bakış açım , bu kadar önem verilme sebebini bu görüyorum . Ve yine belirttiğim gibi hizmet yerel yönetimlere indiğinde (ki doğal olarak inecek ) burada kıstaslar adil değil . Hemşericilik ön planda olmak üzere , o bölgenin büyük şehirle aynı partiden olup olmadığından tutun da oy potansiyelinin hangi parti olduğuna kadar hizmetin gidişatı hızlanıyor ya da engelleniyor .Acı ama gerçek .
Şimdi gelelim at gözlüğü, nato kafa nato mermer üçlemesine ? Size göre benim yazdığım satırları sadece at gözlüğü ile bakıp hükümet ne yapsa ondan nefret eden güruh yazar değil mi ? İşte bana göre hükümete oy vermiş ya da verecekte olsa insan eleştirir , eleştirmeden gerçeklerle yüzleşemez . Hükümet kimliği aman söylemeyeyim de incemesin diyeceğimiz bir figür değildir ve bana göre arkasında durmanın da bir şekli olmalıdır .
Şimdi bu yazdıklarımdan benim neci olduğumu anladıysanız ne mutlu bana .