Yaaa insallah en kısa zamanda adette olursun canım ya, ben adet oldum. Estrofem başlıcam pazar günüMaalesef adet i bekliyoruz
Süper inşallah herşey yolunda gider Rabbim tamamına erdirirYaaa insallah en kısa zamanda adette olursun canım ya, ben adet oldum. Estrofem başlıcam pazar günü
Adet oldunmuSüper inşallah herşey yolunda gider Rabbim tamamına erdirir
Transferin ne zamanAdet oldunmu
Yaaa hay Allah. İnsallah en kısa zamanda olursun yaaaa.hala bekliyorum :)
Hayırlısı olsunYaaa hay Allah. İnsallah en kısa zamanda olursun yaaaa.
4 Aralık’ta kontrole çağırdılar. Kontrolden 5-6 gün sonra transfer olucakmısım hayırlısıyla. İlac kullanıyorum suan
Çok teşekkür ediyorumHayırlısı olsun
Şükür bugün oldum :) perşembe doktora gidicem 3. Gün oluyoYaaa hay Allah. İnsallah en kısa zamanda olursun yaaaa.
4 Aralık’ta kontrole çağırdılar. Kontrolden 5-6 gün sonra transfer olucakmısım hayırlısıyla. İlac kullanıyorum suan
Yaaaa çok şüküürr çoook sevindimmmŞükür bugün oldum :) perşembe doktora gidicem 3. Gün oluyo
Bülent bey eşimin tepesinde bir parça alıp patalojiye yollamıştı sonuç gelmiş yüzyüze konuşalım dedi benimde 3. Günüme denk geliyor randevusu onun için bende randevu aldım bakalım ne dicekler muhtemelen ilaç verirYaaaa çok şüküürr çoook sevindimmm
Yazdınmı doktorunun Asistanına?
muayne ye mi çağırdılar. Beni cagırmamıslardıı. Belki ilaç yazarlar whatsap dan gönderirler sanada, bana öyle yapmıslardı
TesesindeBülent bey eşimin tepesinde bir parça alıp patalojiye yollamıştı sonuç gelmiş yüzyüze konuşalım dedi benimde 3. Günüme denk geliyor randevusu onun için bende randevu aldım bakalım ne dicekler muhtemelen ilaç verir
Yaaa hadi hayırlısı olsun, insallah önemli bişi yoktur Bülent hoca yüzyüze konuşalım demiş güzel haberler versinBülent bey eşimin tepesinde bir parça alıp patalojiye yollamıştı sonuç gelmiş yüzyüze konuşalım dedi benimde 3. Günüme denk geliyor randevusu onun için bende randevu aldım bakalım ne dicekler muhtemelen ilaç verir
Evet Bülent hoca eşimin yumurtasının genelinde sperm olmadığını çok küçük bir yerde 15 adet bulduklarını ve patoloji sonucunu verdi çok kötü durumu dedi bir embriyo var iyi kalitesi inşallah tutunur dedi benim içinde remzi bey bir embriyo riske atmayalım rahim filmi Çektirelim dedi transfer bir ay ertelendi böyleceŞükür bugün oldum :) perşembe doktora gidicem 3. Gün oluyo
canım naptınız gittiniz mi doktora merak ettim
Yaaaa insallaaah insallah tutunur canım ya.Evet Bülent hoca eşimin yumurtasının genelinde sperm olmadığını çok küçük bir yerde 15 adet bulduklarını ve patoloji sonucunu verdi çok kötü durumu dedi bir embriyo var iyi kalitesi inşallah tutunur dedi benim içinde remzi bey bir embriyo riske atmayalım rahim filmi Çektirelim dedi transfer bir ay ertelendi böylece
İnşallah sen ne yaptınYaaaa insallaaah insallah tutunur canım ya.Rahim filmi çektirmen daha iyi olur tabi, riske hiç girmeye gerek yok canım. Geç olsun sonu güzel olsun insallaaah
Napim canım ilaç kullanmaya devam. Transfer gününü bekliyorum bende. Kontrol gününe çok azkaldı.. stresli geciyo valla ..İnşallah sen ne yaptın
Stres yapma yok gibi davran gerçekten stres en büyük düşman dedi Bülent beyNapim canım ilaç kullanmaya devam. Transfer gününü bekliyorum bende. Kontrol gününe çok azkaldı.. stresli geciyo valla ..
Kesinlikle canım, rahim filmi nezaman çektiriceksin bellimiStres yapma yok gibi davran gerçekten stres en büyük düşman dedi Bülent bey