- 19 Nisan 2010
- 93
- 67
Spermiyogram ücretini alıyorlar her defa için. Dondurma ücretini ilk aldıktan sonra bi daha almıyorlar. Benim eşim 11 aydır kullanıyo ilaçları hevesiniz kaçmasın bizimde çıkış spermiyle 2 kere başarsız denememiz oldu tekrar başlayacağız bu süreç boyunca hiç kestirmedi Bülent hoca ilaçları.Cok tesk ederm havuz islemi icinde ayri bir ucret aliyorlarmi
Spermiyogram ücretini alıyorlar her defa için. Dondurma ücretini ilk aldıktan sonra bi daha almıyorlar. Benim eşim 11 aydır kullanıyo ilaçları hevesiniz kaçmasın bizimde çıkış spermiyle 2 kere başarsız denememiz oldu tekrar başlayacağız bu süreç boyunca
Tabi orasi olede iste insan birz sabirsiz oluyor Rbbm kimsenn kucagni bos birakmsn insallh. Havuz islemi warms doktor onu uygulyckms hayrlisi artk cok zor bi donem Allhm herksn yardimcisi olsnBence en hayırlı olan zamanda başlasınöyle düşünün en iyisi mi içinizi ferah tutun vardır hocaninda bir bildiği ahh ah şuan sizin yerinizee olmak isteyen çok kişi var öyle düşünün odaklanmistiniz sanırım basliyoruz demesine..ama işte siz bence ona bırakın güvenin en iyisi yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiniz..
Sizin esnde bulent hocadami tedawi goruyorBence en hayırlı olan zamanda başlasınöyle düşünün en iyisi mi içinizi ferah tutun vardır hocaninda bir bildiği ahh ah şuan sizin yerinizee olmak isteyen çok kişi var öyle düşünün odaklanmistiniz sanırım basliyoruz demesine..ama işte siz bence ona bırakın güvenin en iyisi yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiniz..
merhaba bizde bülent beyde ilac tedavisindeyiz daha ilk gittigimizde fiyat listedi aldigimda havuz islemi için 8500 tl her bir islem için demişlerdi ama süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum rabbim kolaylık versinNasil yni hawuz islemi icin ucret almiyorlarmi baska bi yerde 8500 demislerdi insallh sizn dedgnz gbidir. Siizn esiniz de witamnle klomnmi kullniyor
Biz 2 kere sperm dondurduk ilkinde dna kimliklendirme falan 2200 gibi bi ücret almışlardı ikinci sperm verdiğinde de yalnızca spermiyogram ücretini alıp çıkan spermi o dondurulmuşun üzerine eklediler havuz işleminde bu işlem dışında bi işlem yapıp ekstra bi ücret talep ediliyorsa onu bilmiyorum. Evet eşimde o vitaminleri kullanıyorNasil yni hawuz islemi icin ucret almiyorlarmi baska bi yerde 8500 demislerdi insallh sizn dedgnz gbidir. Siizn esiniz de witamnle klomnmi kullniyor
evet canım bizde bu hfta kontrole gideceğzSizin esnde bulent hocadami tedawi goruyor
evet canım
Merhaba bizimde hemen hemen sizin gibi 8senelik evliyiz bir varikosel ameliyatı geçirdi esim.fsh 11 12 bazen 15 değişiyor varikosel var Bülent beye gittiniz mi bende düşünüyorum oraya gitmeyiMerhaba Hanımlar.Aranıza yeni katıldım.10 yıllık evliyiz ve eşim azospermi.Fsh hormonu 14.Diğer tüm sonuçlarımız normal değerlerde.Daha önce herhangi bi operasyon yada işlem yaptırmadık.Şubat yada Mart ayı gibi Allah nasip ederse artık bi yerden başlamamız gerekiyor.Biz de Bahçeci ve Prof.Dr.Bülent Erol Bey de tedaviye başlamak istiyoruz.Doktor Bey ilaç tedavisi uyguluyor sanırım sosyal medyada takip ettiğim kadarı ile.Sizlerin eşlerinizdeki azospermi nedeni nedir,bizimle aynı durumda olan var mı?Bu konuda bana da yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.Bu arada eşimin görevi dolayısı ile KKTC de yaşıyoruz.