Erkek İnfertilitesi Bülent Erol'da tedavi olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba eşinde Bülent hocanın yaptığı mikro tese sonrası sperm bulunan arkadaşların eşinin inhibin b sonucu kaçtı acaba benim eşimde Bülent hoca da mikro tese olacak sonuçlarınızı paylaşır mısınız

Merhaba eşinde Bülent hocanın yaptığı mikro tese sonrası sperm bulunan arkadaşların eşinin inhibin b sonucu kaçtı acaba benim eşimde Bülent hoca da mikro tese olacak sonuçlarınızı paylaşır mısınız
Geçmiş olsun canım, Bülent hocada tese değilde mesa olduk inhibin sonucu 180.5 cıkmıstı.

Geçmiş olsun canım, Bülent hocada tese değilde mesa olduk inhibin sonucu 180.5 cıkmıstı.
Biz 2 yıl önce baktırmıştık 57,5 çıktı Bülent hocaya bugün gittik hoca tekrar baktırın önemli dedi 2 yıl Celalettin Peru da tedavi gördük sonuç alamadık Bülent hocaya gitmeye karar verdik hayırlısı ama eşim kemoterapi kaynaklı işimiz biraz zor ama Allahtan Ümit kesilmez. Sizin inhibin sonucunuz çok iyiymiş. Mesa da çok mu sperm bulundu?

Biz 2 yıl önce baktırmıştık 57,5 çıktı Bülent hocaya bugün gittik hoca tekrar baktırın önemli dedi 2 yıl Celalettin Peru da tedavi gördük sonuç alamadık Bülent hocaya gitmeye karar verdik hayırlısı ama eşim kemoterapi kaynaklı işimiz biraz zor ama Allahtan Ümit kesilmez. Sizin inhibin sonucunuz çok iyiymiş. Mesa da çok mu sperm bulundu?
Eşim küçükken kaşık fıtığı ameliyatı geçirmiş oyuzden zaten içeride üretim varmış, ama doğal yolla çıkış olmuyormuş. Oyuzden içerde çok fazla sperm vardı ayrıca donduruldu. Celalettin hocada kaç ay tedavi gördünüz

Kizlar belki alakasız ama bunu öğrenmem gerek istanbula uçakla gelsem Sabiha gokcenden bahçeci umut tüp bebeğe taksi dışında nasıl ulaşırım yada taksi ile cokmu tutar il dışından gelipte bu şekilde yapan varsa bilgileneyim
Canım hava alanından havabüs var, taksime kadar getiriyo fiyatı 18-20 lira gibi bişey, taksime gelir ordan bahçeciye taksiyle geçersiniz yakın mesafe daha az yazar. 🌸

Canım hamileyim 430 çıktı değerim çok sükür.
ben devamlı takip içerisindeydim o kadar çok sevindim ki rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun size 😊 bizde en kısa zamanda bülent beye gidicez tecrübelerine ihtiyacım olacak yardımcı olursan çok sevinirim 😊

X