- 6 Şubat 2017
- 1.263
- 1.737
- 42
Cumartesi çektirdim çok şükür temiz çıktı sorun yokmuşKesinlikle canım, rahim filmi nezaman çektiriceksin bellimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cumartesi çektirdim çok şükür temiz çıktı sorun yokmuşKesinlikle canım, rahim filmi nezaman çektiriceksin bellimi
Geçmiş olsun canım, Bülent hocada tese değilde mesa olduk inhibin sonucu 180.5 cıkmıstı.Merhaba eşinde Bülent hocanın yaptığı mikro tese sonrası sperm bulunan arkadaşların eşinin inhibin b sonucu kaçtı acaba benim eşimde Bülent hoca da mikro tese olacak sonuçlarınızı paylaşır mısınız
Biz 2 yıl önce baktırmıştık 57,5 çıktı Bülent hocaya bugün gittik hoca tekrar baktırın önemli dedi 2 yıl Celalettin Peru da tedavi gördük sonuç alamadık Bülent hocaya gitmeye karar verdik hayırlısı ama eşim kemoterapi kaynaklı işimiz biraz zor ama Allahtan Ümit kesilmez. Sizin inhibin sonucunuz çok iyiymiş. Mesa da çok mu sperm bulundu?Geçmiş olsun canım, Bülent hocada tese değilde mesa olduk inhibin sonucu 180.5 cıkmıstı.
Eşim küçükken kaşık fıtığı ameliyatı geçirmiş oyuzden zaten içeride üretim varmış, ama doğal yolla çıkış olmuyormuş. Oyuzden içerde çok fazla sperm vardı ayrıca donduruldu. Celalettin hocada kaç ay tedavi gördünüzBiz 2 yıl önce baktırmıştık 57,5 çıktı Bülent hocaya bugün gittik hoca tekrar baktırın önemli dedi 2 yıl Celalettin Peru da tedavi gördük sonuç alamadık Bülent hocaya gitmeye karar verdik hayırlısı ama eşim kemoterapi kaynaklı işimiz biraz zor ama Allahtan Ümit kesilmez. Sizin inhibin sonucunuz çok iyiymiş. Mesa da çok mu sperm bulundu?
Transferin bugün itibariyle 6. Gününe girmiş bulunmaktayım. İnsallah pozitifi görürüm Nekadar kaldı adetine canımmmmBen adeti bekliyorum sizde durumlar nasıl
Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah sağlıkli sıhhatli kucağınıza alırsınız inşallah dualarım sizinleTransferin bugün itibariyle 6. Gününe girmiş bulunmaktayım. İnsallah pozitifi görürüm Nekadar kaldı adetine canımmmm
Eksik olmayın, insallah Allahım nasip eder de güzel haber verebilirim Darısı sizlerin başına insallahRabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah sağlıkli sıhhatli kucağınıza alırsınız inşallah dualarım sizinle
İnşallah canım rabbim hepimize tüm isteyenlere nasip eder inşallahEksik olmayın, insallah Allahım nasip eder de güzel haber verebilirim Darısı sizlerin başına insallah
Süper inşallah pozitif sonuç alırsın bir hafta içinde olmayı bekliyorumTransferin bugün itibariyle 6. Gününe girmiş bulunmaktayım. İnsallah pozitifi görürüm Nekadar kaldı adetine canımmmm
İnsallah insallah canımmSüper inşallah pozitif sonuç alırsın bir hafta içinde olmayı bekliyorum
Pazartesi test yapıcakmısınİnsallah insallah canımm
Canım hava alanından havabüs var, taksime kadar getiriyo fiyatı 18-20 lira gibi bişey, taksime gelir ordan bahçeciye taksiyle geçersiniz yakın mesafe daha az yazar.Kizlar belki alakasız ama bunu öğrenmem gerek istanbula uçakla gelsem Sabiha gokcenden bahçeci umut tüp bebeğe taksi dışında nasıl ulaşırım yada taksi ile cokmu tutar il dışından gelipte bu şekilde yapan varsa bilgileneyim
Yapıcam canımPazartesi test yapıcakmısın
Sağol canım benim hallettik oldum tedavimiCanım hava alanından havabüs var, taksime kadar getiriyo fiyatı 18-20 lira gibi bişey, taksime gelir ordan bahçeciye taksiyle geçersiniz yakın mesafe daha az yazar.
Canım hamileyim 430 çıktı değerim çok sükür.Pazartesi test yapıcakmısın
ben devamlı takip içerisindeydim o kadar çok sevindim ki rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun size bizde en kısa zamanda bülent beye gidicez tecrübelerine ihtiyacım olacak yardımcı olursan çok sevinirimCanım hamileyim 430 çıktı değerim çok sükür.
bunuda yazmadan yapamayacağım sizin hamile haberiniz bana umut oldu pes etmemem gerektiğini hissettim süreç çok zorlu o yüzden gözüm korkuyor artik ama umudum yeşerdi çok çok sevindim sizin adınızaCanım hamileyim 430 çıktı değerim çok sükür.