- 6 Şubat 2017
- 1.263
- 1.737
- 42
Senin ilk denemen miYaaa birini çok erken dondurmuslar, keşke banada öyle yapsalardı niye yapmadılarki insallah hayırlısıyla digerleride 5. Güne gider
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin ilk denemen miYaaa birini çok erken dondurmuslar, keşke banada öyle yapsalardı niye yapmadılarki insallah hayırlısıyla digerleride 5. Güne gider
İlk canım evetSenin ilk denemen mi
Benim ilk denememde embriyoyu 7. Güne kadar beklentiler bende neden 3. Gün koymadılar diye kızmıştım sanırım ilk olana böyle yapıyolar şimdi benimkinin gelişmediğini gördü ilkinde ondan böyle yapmış olabilir 8 hücre olması gerekiyordu 7 hücreli dondurmuşlar oda çok iyi değil yaniİlk canım evet
Ya ama sonuçta tutma ihtimali var oyuzden ümitsiz olma. insallah diğerleri 5. Güne gider. Şimdi kacıncı günleri diğerlerinin?Benim ilk denememde embriyoyu 7. Güne kadar beklentiler bende neden 3. Gün koymadılar diye kızmıştım sanırım ilk olana böyle yapıyolar şimdi benimkinin gelişmediğini gördü ilkinde ondan böyle yapmış olabilir 8 hücre olması gerekiyordu 7 hücreli dondurmuşlar oda çok iyi değil yani
3. Gündeler ama 4 e bölünükmüş bir gün geriden geliyormuşYa ama sonuçta tutma ihtimali var oyuzden ümitsiz olma. insallah diğerleri 5. Güne gider. Şimdi kacıncı günleri diğerlerinin?
İnsallah yetişirler insallaaahh.3. Gündeler ama 4 e bölünükmüş bir gün geriden geliyormuş
İnşallah en azından bitane dondurmuşlar 3 . gündeİnsallah yetişirler insallaaahh.
Tabiki o garanti enazından, benide 11.30 aradılar. Takipte olanlardan 2 tanesi gelişim göstermiş. 5. Güne ulaşmışlar dondurulmuşlar çok şükür. Dualarım seninle çok güzel haberler ver bana insallahİnşallah en azından bitane dondurmuşlar 3 . günde
Çok şükür inşallah kucagınada alırsınTabiki o garanti enazından, benide 11.30 aradılar. Takipte olanlardan 2 tanesi gelişim göstermiş. 5. Güne ulaşmışlar dondurulmuşlar çok şükür. Dualarım seninle çok güzel haberler ver bana insallah
Amiin amiin rabbim nasip etsin her isteyene sizede insallahÇok şükür inşallah kucagınada alırsın
Gelişimi durmuş ikisininde elimde bi tek 7 hücreli 3. Gün embriyosu kaldı dondurulmuş Allah nasip eder inşallahAmiin amiin rabbim nasip etsin her isteyene sizede insallah
Sen gönlünü ferah tut, o 3.gün embriyoları bisürü insanda tutuyor. Rabbim nasip edicek görüceksin. Nezaman transferin konustunuzmu pekiGelişimi durmuş ikisininde elimde bi tek 7 hücreli 3. Gün embriyosu kaldı dondurulmuş Allah nasip eder inşallah
Şuan rahim dinlendirme deyim doktor ne der bilemiyorum ama acaba o tutunsun diye era testi ve rahme çizik attırsammı diye düşündümSen gönlünü ferah tut, o 3.gün embriyoları bisürü insanda tutuyor. Rabbim nasip edicek görüceksin. Nezaman transferin konustunuzmu peki
Rahime çizik bende düşündüm ya, isteyince atılıyomu acaba? Era testinizde doktorada danış derim onaylarsa gönder tabikiŞuan rahim dinlendirme deyim doktor ne der bilemiyorum ama acaba o tutunsun diye era testi ve rahme çizik attırsammı diye düşündüm
Bir umut işte hemşiresini aradım müsait değildi müsait olunca bişeyler danışmak istiyorum dedim bakalım aramasını bekliyorumRahime çizik bende düşündüm ya, isteyince atılıyomu acaba? Era testinizde doktorada danış derim onaylarsa gönder tabiki
Rahime çizik bende düşündüm ya, isteyince atılıyomu acaba? Era testinizde doktorada danış derim onaylarsa gönder tabiki
Eki Görüntüle 2721807
Bence tutunucak canım, çok duydum gerçekten 3. Gün embriyosunun tuttuğunu. Sen şu çizik olayını bi sor , neden olmasın? Sonucta yapılabilecek birşeyse mutlaka yaptır, tutunma ihtimalini arttırmış olursun böylece . Bu adetindemi transfer olucan acaba hem onu sor
Napıyosun canım, transfer zamanın belli oldumu merak ettimTamam inşallah olur
Maalesef adet i bekliyoruzNapıyosun canım, transfer zamanın belli oldumu merak ettim