Erkek İnfertilitesi Bülent Erol'da tedavi olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İlk canım evet 🥺🥺
Benim ilk denememde embriyoyu 7. Güne kadar beklentiler bende neden 3. Gün koymadılar diye kızmıştım sanırım ilk olana böyle yapıyolar şimdi benimkinin gelişmediğini gördü ilkinde ondan böyle yapmış olabilir 8 hücre olması gerekiyordu 7 hücreli dondurmuşlar oda çok iyi değil yani

Benim ilk denememde embriyoyu 7. Güne kadar beklentiler bende neden 3. Gün koymadılar diye kızmıştım sanırım ilk olana böyle yapıyolar şimdi benimkinin gelişmediğini gördü ilkinde ondan böyle yapmış olabilir 8 hücre olması gerekiyordu 7 hücreli dondurmuşlar oda çok iyi değil yani
Ya ama sonuçta tutma ihtimali var oyuzden ümitsiz olma. insallah diğerleri 5. Güne gider. Şimdi kacıncı günleri diğerlerinin?

Sen gönlünü ferah tut, o 3.gün embriyoları bisürü insanda tutuyor. Rabbim nasip edicek görüceksin. Nezaman transferin konustunuzmu peki 😍🥰
Şuan rahim dinlendirme deyim doktor ne der bilemiyorum ama acaba o tutunsun diye era testi ve rahme çizik attırsammı diye düşündüm

Rahime çizik bende düşündüm ya, isteyince atılıyomu acaba? Era testinizde doktorada danış derim onaylarsa gönder tabiki
Bir umut işte hemşiresini aradım müsait değildi müsait olunca bişeyler danışmak istiyorum dedim bakalım aramasını bekliyorum

Rahime çizik bende düşündüm ya, isteyince atılıyomu acaba? Era testinizde doktorada danış derim onaylarsa gönder tabiki
Screenshot_2020-11-16-11-52-23.png

Bu durumda era yada çizik bişeyi değiştirirmi bilemiyorum

X