- 6 Şubat 2017
- 1.263
- 1.737
- 42
Maalesef :) yarın ararlar amaBebişlerinizden haber varmıı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef :) yarın ararlar amaBebişlerinizden haber varmıı
Seninkiler nasılBebişlerinizden haber varmıı
Yaaaa ay çok heyecanlıyım çok merak ettim insallah hepsi çok saglıklıdır, benimkilerden de haber yok yarın sabah ararlar benideMaalesef :) yarın ararlar ama
Bende çok heycanlıyım inşallah sağlıklıdırlarYaaaa ay çok heyecanlıyım çok merak ettim insallah hepsi çok saglıklıdır, benimkilerden de haber yok yarın sabah ararlar benide
Ayy insallah ya, bian önce sabah olsunBende çok heycanlıyım inşallah sağlıklıdırlar
Kaçta ararlar ilk aradıklarında 10 duAyy insallah ya, bian önce sabah olsun
Hangi merkezdeydiniz sizAyy insallah ya, bian önce sabah olsun
Altuniza de bahceci umut şubesindeyiz. Siz hangi şubedesiniz?Hangi merkezdeydiniz siz
Memnunmusunuz merkezden doktordan labaratuvardanAltuniza de bahceci umut şubesindeyiz. Siz hangi şubedesiniz?
sabah 10-10.30 arasında arıyorlar. Sürekli öyle aradılar beni.
Çok memnunum, zaten bahcecinin teknolojisi dünya sıralamasında suanda. Oyuzden laboratuvarları gerçekten çok iyi. Doktorları enazından benim ve eşimin gittiği çok memnun kaldık. Çok şükür hiç sorun yaşamadık buzamana kadar.Memnunmusunuz merkezden doktordan labaratuvardan
Sizin doktorunuz kim Memorial ve bahçeci şuan en iyiler zaten bahçeci in fiyatlar dahada fazla sanırsam fiyatlandırma varmı elinizdeÇok memnunum, zaten bahcecinin teknolojisi dünya sıralamasında suanda. Oyuzden laboratuvarları gerçekten çok iyi. Doktorları enazından benim ve eşimin gittiği çok memnun kaldık. Çok şükür hiç sorun yaşamadık buzamana kadar.
Bende fulya evet benide o saatlerde aradılar erken olması iyi oluyor zaten gün geçmiyorAltuniza de bahceci umut şubesindeyiz. Siz hangi şubedesiniz?
sabah 10-10.30 arasında arıyorlar. Sürekli öyle aradılar beni.
Fiyat şuan 10500 rahim dinlendirme de 1750 ilaçlar hariç trdavinizde gereken başkanşeyler olusa fiyat artıyor mesela tese 5150 dondurma 2200Sizin doktorunuz kim Memorial ve bahçeci şuan en iyiler zaten bahçeci in fiyatlar dahada fazla sanırsam fiyatlandırma varmı elinizde
Sizin doktorunuz kim Memorial ve bahçeci şuan en iyiler zaten bahçeci in fiyatlar dahada fazla sanırsam fiyatlandırma varmı elinizde
Ya DNA kimliklendirme ödedik 525 ama dondurulmadı sperm sizde nasıl olduEki Görüntüle 2720542
Kadın doğum, Cem Çelik. Üroloji Prof . Bülent Erol du.
Bizim sperm donduruldu + kimliklendirme oldu. Aynı parayı bizde verdik. Bende şimdi bakarken şeyi anlamadım. Extra olarak embriyo dondurma parası vermicez dimi, cünkü zaten rahim dinlendirme verdikYa DNA kimliklendirme ödedik 525 ama dondurulmadı sperm sizde nasıl oldu
Siz bi bunu koordinatör ile görüşsenize , dondurulmadıysa niye para vericeksinizkiYa DNA kimliklendirme ödedik 525 ama dondurulmadı sperm sizde nasıl oldu
Tamam canım teşekkürlerEki Görüntüle 2720542
Kadın doğum, Cem Çelik. Üroloji Prof . Bülent Erol du.
Tamam canım başka bir arkadaş listeyi attı Allah yardımcımız olsunFiyat şuan 10500 rahim dinlendirme de 1750 ilaçlar hariç trdavinizde gereken başkanşeyler olusa fiyat artıyor mesela tese 5150 dondurma 2200