Erkek İnfertilitesi Bülent Erol'da tedavi olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Memnunmusunuz merkezden doktordan labaratuvardan
Çok memnunum, zaten bahcecinin teknolojisi dünya sıralamasında suanda. Oyuzden laboratuvarları gerçekten çok iyi. Doktorları enazından benim ve eşimin gittiği çok memnun kaldık. Çok şükür hiç sorun yaşamadık buzamana kadar. 😊

Çok memnunum, zaten bahcecinin teknolojisi dünya sıralamasında suanda. Oyuzden laboratuvarları gerçekten çok iyi. Doktorları enazından benim ve eşimin gittiği çok memnun kaldık. Çok şükür hiç sorun yaşamadık buzamana kadar. 😊
Sizin doktorunuz kim Memorial ve bahçeci şuan en iyiler zaten bahçeci in fiyatlar dahada fazla sanırsam fiyatlandırma varmı elinizde

Altuniza de bahceci umut şubesindeyiz. Siz hangi şubedesiniz?
sabah 10-10.30 arasında arıyorlar. Sürekli öyle aradılar beni. 😍
Bende fulya evet benide o saatlerde aradılar erken olması iyi oluyor zaten gün geçmiyor

Sizin doktorunuz kim Memorial ve bahçeci şuan en iyiler zaten bahçeci in fiyatlar dahada fazla sanırsam fiyatlandırma varmı elinizde
Fiyat şuan 10500 rahim dinlendirme de 1750 ilaçlar hariç trdavinizde gereken başkanşeyler olusa fiyat artıyor mesela tese 5150 dondurma 2200

73255897-FB90-4428-B9C7-C55E76EED22B.jpeg

Kadın doğum, Cem Çelik. Üroloji Prof . Bülent Erol du.

Ya DNA kimliklendirme ödedik 525 ama dondurulmadı sperm sizde nasıl oldu
Bizim sperm donduruldu + kimliklendirme oldu. Aynı parayı bizde verdik. Bende şimdi bakarken şeyi anlamadım. Extra olarak embriyo dondurma parası vermicez dimi, cünkü zaten rahim dinlendirme verdik

Fiyat şuan 10500 rahim dinlendirme de 1750 ilaçlar hariç trdavinizde gereken başkanşeyler olusa fiyat artıyor mesela tese 5150 dondurma 2200
Tamam canım başka bir arkadaş listeyi attı Allah yardımcımız olsun

Kizlar belki alakasız ama bunu öğrenmem gerek istanbula uçakla gelsem Sabiha gokcenden bahçeci umut tüp bebeğe taksi dışında nasıl ulaşırım yada taksi ile cokmu tutar il dışından gelipte bu şekilde yapan varsa bilgileneyim

X