- 6 Şubat 2017
- 1.263
- 1.737
- 42
Ek tedavi yazdı 2 ay sürecekmişHayırlı haberler ile gelin insallah. Mutlaka haberdar edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ek tedavi yazdı 2 ay sürecekmişHayırlı haberler ile gelin insallah. Mutlaka haberdar edin
Ek tedavi yazdı 2 ay sürecekmiş
Ek tedavi yazdı 2 ay sürecekmiş
İnşaallahİnşallah güzel sonuçlanır
Hoşgeldin canım, evet Bülent hoca baya yoğun 8 aydır tedavi gördük bizede bu tarz ilaçlar verdi sonuç alıcagınıza inanıyorum sabretmek gerekiyoSelam kızlar bende burada yerimi alıyım .. doktorum SABRİ CAVKAYTAR . İlk deneme negatif , erkek infertilesi için mücadele ediyoruz şiddetli astenotetano spermi eşim . İlk denemede hiç bişey hedeflendiği gibi gitmedi . Geriye tek embriyo kaldı ve mağlesef negatif oldu . Sabri hocayla ilk embriyolar 3 günden sonra tek tek ölmeye başladığında konuştuk sağolsun kendisi çok ilgili bi doktor . Arayıp nasıl olduğumu opu sonrası ağrım olup olmadığını ve embriyoların 5 ci güne gitmemesini konuştuk . İkinci tedavide bu şekilde ilerleyemeyiz demişti zaten ama elimizde güzel kalmıştı önce onu denedik ve mağlesef negatif oldu . Sonra Sabri hoca Bülent hocaya beni aramasını söyledi . Bu süreçte bi iki gün derken bülent hoca aramadı sabri hoca bi kaç kez bana yazdı aradımı diye hayır hala aramadı dedim ( kendisi iki klinktede hasta baktığı için çok yoğun ) en son sabri hoca 1 hafta sonra tekrar arasımı dedi hayır dediğimde çok kızdım asistanına hemen arıyorlar dedi ve 5 dakika içinde aradı . Bu srada ilaçlarımızı söyledi ve spermleri bi iğne ile testislere girip almayı tercih edeceğini söyledi . İlaçlarımız şu şekilde ( Klomen , İmprly , proxxed plus , teatrio , keçi boynuzu özü , çörek otu yağı ) bizdende sperm dna hasarı istemedi . Zaten büyük bi ihtimalle vardır dedi . Sabri hoca ise karyotip analizi istedi eşim ve benden + embriyolara NGS .
Fazla . Yani doktlrum acilen arıyacak demesine tağmen 3 kez haber yolladı en sonunda galiba asistanına çok sert çıkmış öyle dediHoşgeldin canım, evet Bülent hoca baya yoğun 8 aydır tedavi gördük bizede bu tarz ilaçlar verdi sonuç alıcagınıza inanıyorum sabretmek gerekiyo
Yani fazla yopun sanki .. inşallah canım inşallah geri güzel dönüşler alırızHoşgeldin canım, evet Bülent hoca baya yoğun 8 aydır tedavi gördük bizede bu tarz ilaçlar verdi sonuç alıcagınıza inanıyorum sabretmek gerekiyo
Biz güzel haber aldık tedavi işe yaradı ama embriyomuz tutunmadıYani fazla yopun sanki .. inşallah canım inşallah geri güzel dönüşler alırız
Biz güzel haber aldık tedavi işe yaradı ama embriyomuz tutunmadı
Evet azospermAzo spermi mi sizinkisi ?
Anladım canım . Bizimkisi azo değil ama sayı ileri hareket felan çok düşük bizdede azo spermi ve dna hasarı var gibi ilaç tedavisi yapılıyor benimde ilk denem negatifEvet azosperm
Bizimde yerinde hareketli ileri değil var sıkıntılar ama Rabbim büyük teknoloji gelişiyor inşallah güzel sonuçlar bizde alırızAnladım canım . Bizimkisi azo değil ama sayı ileri hareket felan çok düşük bizdede azo spermi ve dna hasarı var gibi ilaç tedavisi yapılıyor benimde ilk denem negatif
Bizde bülent hocada tedavideydik 2. Teseyi oldu eşim. Ama çıkış olmadı tese öncesi çıkış olup olmayacağı konusunda emin olmadan tese yaptrmayın biz pişman oldukSelamlar, bizimde eşimden kaynaklı problem var maalesef. 3 aydır Bülent hocada tedavideyiz. Kasımın ilk haftasında eşim tese olucak. Klinik olarak biz memnunuz, kesinlikle kapıdan girdiğiniz andan itibaren o güveni hissedebiliyorsunuz. Bülent hoca için ise çok çok memnunuz, çok naif , çok candan bi insan. Kesinlikle işinin ehlii olduğunu, ne yapması gerektiğini bilen , özenle ve severek yaptıgını fazlasıyla hissettiriyor.
herhangi bir olumsuzlukta gene Bülent hoca ve gene Cem hoca ile devam ederim bu yolda.. içim çok rahat hem klinik hem hocalardan yana. İnsallah hepimiz güzel haberlerimizi alırız
Çok gecmiş olsun.Bizde bülent hocada tedavideydik 2. Teseyi oldu eşim. Ama çıkış olmadı tese öncesi çıkış olup olmayacağı konusunda emin olmadan tese yaptrmayın biz pişman olduk
Canım inhibin testi yaptırmışmıydınız sonucunuz ne cıkmıştı?9ay kadar tedavi snrası tese oldu 3 ay önceydi. Şimdi coronadan dolayı gitmyrz hiçbiyere
Yok hatrlamyrm cnmCanım inhibin testi yaptırmışmıydınız sonucunuz ne cıkmıştı?