Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim eşimde yarın çarşamba tese olacak inşallah bizde güzel sonuçlar alırız hayırlı olsun inşallah sağlıklı embriyolarınız olsunKızlar merhaba, eşim bugün tesa oldu Bülent hocada çok şükür şırınga ile birsürü olgun sperm bulundu. Darısı tüm bekleyenleri başına. Rabbim yormadan nasip etsin bebişi hepimize.
Mutlaka önce tesa yapar Bülent hoca, çıkmazsa teseye geçer. Rabbim yüzünüzü güldürerek çıkmayı nasip etsin insallah .Benim eşimde yarın çarşamba tese olacak inşallah bizde güzel sonuçlar alırız hayırlı olsun inşallah sağlıklı embriyolarınız olsun
Amin inşallah benim 5 yumurtam var bakalım ne olacakMutlaka önce tesa yapar Bülent hoca, çıkmazsa teseye geçer. Rabbim yüzünüzü güldürerek çıkmayı nasip etsin insallah .
9 tane yumurta toplandı 8i olgun cıkmış. 6 tanesi döllenmiş. İnsallah 5. Güne giderler
İnsallah hepsi toplanır olgun çıkar da döllenir canım, insallah tesede sperm bulunur. Mutlaka haber ver heyecan varmıAmin inşallah benim 5 yumurtam var bakalım ne olacak
Ekimde ilk denememi yapmıştım ne yaşayacagımı bilmediğim için çok tedirgindim ağladım çokça transfer günüde ağlamıştım transferden sonrada bu duygu patlamalarının sebebini bilemiyorum ama bu sefer ağlamadım inşallah sakin kalmayı başarırım teyzemde 7. De kızına kavuştu 43 yasında ve bana sakin ol stres yapma diye çok nasihat etti ama elimde olmadı çünki stres Rahimi etkiliyormuş dalgalı deniz gibi oluyormuş durgun sakin olmalıymış dalgalanırsa Allah korusun kıyıya vurur demişti ilki maalesef kıyıya vurdu Rabbim bu sefer tutundursun inşallahİnsallah hepsi toplanır olgun çıkar da döllenir canım, insallah tesede sperm bulunur. Mutlaka haber ver heyecan varmı
Rabbim yormadan nasip etsin insallah hepimize opu nezaman sizinEkimde ilk denememi yapmıştım ne yaşayacagımı bilmediğim için çok tedirgindim ağladım çokça transfer günüde ağlamıştım transferden sonrada bu duygu patlamalarının sebebini bilemiyorum ama bu sefer ağlamadım inşallah sakin kalmayı başarırım teyzemde 7. De kızına kavuştu 43 yasında ve bana sakin ol stres yapma diye çok nasihat etti ama elimde olmadı çünki stres Rahimi etkiliyormuş dalgalı deniz gibi oluyormuş durgun sakin olmalıymış dalgalanırsa Allah korusun kıyıya vurur demişti ilki maalesef kıyıya vurdu Rabbim bu sefer tutundursun inşallah
Şimdi hastane deyim opu için eşimide teseye alacaklarRabbim yormadan nasip etsin insallah hepimize opu nezaman sizin
Çıktımı tesede sperm . İnsallah çıkmıştırŞimdi hastane deyim opu için eşimide teseye alacaklar
Sabah örnek vermişti 6 adet çıkmış onda tesenin sonucu daha çıkmadıÇıktımı tesede sperm . İnsallah çıkmıştır
Ameliyatta mı eşinizSabah örnek vermişti 6 adet çıkmış onda tesenin sonucu daha çıkmadı
Ameliyattan çıktı şimdi narkozun etsin de sonuç belli olmadıAmeliyatta mı eşiniz
Yaaa cıktı yada cıkmadı diyen olmasını Bülent hoca gelmedimi yanınızaAmeliyattan çıktı şimdi narkozun etsin de sonuç belli olmadı
Geçmiş olsun canım insalah o sperm olan yeri bulup almıştır hepsiniAmeliyattan çıktı şimdi narkozun etsin de sonuç belli olmadı
Ameliyattan çıkınca geldi Bülent hoca ama sabahki örnekten 6 adet çıktı dedi tese henüz belli değilYaaa cıktı yada cıkmadı diyen olmasını Bülent hoca gelmedimi yanınıza
Amin inşallahGeçmiş olsun canım insalah o sperm olan yeri bulup almıştır hepsini
Haber verin nolur, dualarım sizinle. Çok güzel haberlerle geri dönün insallahAmeliyattan çıkınca geldi Bülent hoca ama sabahki örnekten 6 adet çıktı dedi tese henüz belli değil
Allah razı olsun eve geldik haber vereceklerini söyledilerHaber verin nolur, dualarım sizinle. Çok güzel haberlerle geri dönün insallah
Nasıl iş bu hemen söylemeleri gerekmiyor muAllah razı olsun eve geldik haber vereceklerini söylediler
Bende anlamadım sabah örnek vermişti ondan 6 adet çıkmış onu söyledi Bülent bey ondan sonra kimsede tese sonucu vermedi sorduğumda sizi arar bilgi verirler dendiNasıl iş bu hemen söylemeleri gerekmiyor mu