- 5 Haziran 2020
- 231
- 140
- 31
Hmmm inşallah olumsuz dönmezler.. Peki sperm çıkışı vardı neden tese oldunuz?? Havuzlama yapmayı neden tercih etmedinizBende anlamadım sabah örnek vermişti ondan 6 adet çıkmış onu söyledi Bülent bey ondan sonra kimsede tese sonucu vermedi sorduğumda sizi arar bilgi verirler dendi
İlk denemeyi öyle yaptık 15 adet çıkmıştı ama gelişimi geriden geldi onun için tese istedikHmmm inşallah olumsuz dönmezler.. Peki sperm çıkışı vardı neden tese oldunuz?? Havuzlama yapmayı neden tercih etmediniz
Allah Allah bize o anda sonucu söylemişlerdi. Niye öyle oldu anlamadım. İnsallah güzel haberler verirler.İlk denemeyi öyle yaptık 15 adet çıkmıştı ama gelişimi geriden geldi onun için tese istedik
İnşallah eşim henüz odaya gelmemişti bende opu dan çıkmıştım acaba narkozdan anlamadım mıAllah Allah bize o anda sonucu söylemişlerdi. Niye öyle oldu anlamadım. İnsallah güzel haberler verirler.
Ya insallah güzel haber verirsiniz bizede, dualarım sizinleİnşallah eşim henüz odaya gelmemişti bende opu dan çıkmıştım acaba narkozdan anlamadım mıyarın olsun bi bakalım araayıp sorarım
Allah razı olsun çok ağrım yok birazcık var idare edebiliyorumYa insallah güzel haber verirsiniz bizede, dualarım sizinleSiz nasıl oldunuz agrınız varmı
Sizin yumurtalar döllendimiYa insallah güzel haber verirsiniz bizede, dualarım sizinleSiz nasıl oldunuz agrınız varmı
6 tanesi döllenmiş canım, bugün 2. Gündü. Yarın ararlar durumlarını söylemek için. İnsallah eksilen yoktur tek duam bu suan. Sizin kaç yumurtanız toplandı?Sizin yumurtalar döllendimi
Benim 5 inşallah sağlıklıdırlar6 tanesi döllenmiş canım, bugün 2. Gündü. Yarın ararlar durumlarını söylemek için. İnsallah eksilen yoktur tek duam bu suan. Sizin kaç yumurtanız toplandı?
Sizinde döllenme oldu bugün dimiBenim 5 inşallah sağlıklıdırlar
3 tanesi döllenmişSizinde döllenme oldu bugün dimi
Ahhh çok çok sevindim, yani sperm bulunmuş dimi tesede3 tanesi döllenmiş
Evet 15_20 adet ama donduracak kalitede değilmişAhhh çok çok sevindim, yani sperm bulunmuş dimi tesede
Olsun canım çok şükür bulunmuş ya ayy çok sevindim insallah bebekler 5. Güne giderlerEvet 15_20 adet ama donduracak kalitede değilmiş
Amin inşallah seninkiler nasılOlsun canım çok şükür bulunmuş ya ayy çok sevindim insallah bebekler 5. Güne giderler
Çok şükür iyi gidiyoruz şimdilik. 3 tanesi çok iyi kalitedeymiş, 2 si orta 1 i geriden geliyormuş. Son 2 günümüz kaldı hayırlısıyla atlatırlar insallah dondurulurAmin inşallah seninkiler nasıl
Çok güzel maşallah tamamına erdirsin Rabbim zaman geçmiyor bana yaaÇok şükür iyi gidiyoruz şimdilik. 3 tanesi çok iyi kalitedeymiş, 2 si orta 1 i geriden geliyormuş. Son 2 günümüz kaldı hayırlısıyla atlatırlar insallah dondurulur
Ya çok haklısın şimdi yarın değil ertesi gün ararlar seniÇok güzel maşallah tamamına erdirsin Rabbim zaman geçmiyor bana yaa
Malesef öyle hayırlı haberlerle inşallahYa çok haklısın şimdi yarın değil ertesi gün ararlar senibanada geçmiyor inanırmışım hemen yarın olsun gün bitsin ertesi günde arasınlar diye bekliyorum içim çıktı nasıl zormuş ya
Bebişlerinizden haber varmııMalesef öyle hayırlı haberlerle inşallah