Erkek İnfertilitesi Bülent Erol'da tedavi olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ameliyatı Bülent hoca ile yapsak, sperm çıkarsa başka merkeze taşıtabilir miyiz? 🤔

Anlatayım arkadaşlar. Eşimle 4 yıl önce evlendik ve eşimin ilk eşinden 14 yaşında 1 oğlu var. Şu an eşim 42 yaşında. Benimse ilk evliliğçm. Evlendikten sonra çocuk olmayınca sorun bende sandık haliyle ama sorun olmadıgı için ilerleyemedik de. Sonra 2018 de eşimin azospermi oldugunu öğrwndik canlı cansız hiç sperm cıkısı yok. Tüm değerleri normal, herşey ama çıkış yok. Eşim testislerinden bir enfeksiyon gecirmiş ilk eşinden ayrıldıktan sonra testisleri şişmiş antibiyotik tedavisi görmüş ve sonra iyileşmiş. Bülent Hoca gecirdiği o rahatsızlıktan kaynaklı kanalların tıkanmış olabileceğini söyledi nitekim öyleymiş. TESA, testislere iğneyle girilip şırıngaya sıvı çekiliyor. İlk önce o şekilde denemiş ve hocanın ameliyta girmesiyle cıkması bir oldu kaynıyor bir sürü sperm var eşinde dedi size anlatamam nasıl mutlu oldum. Hiç açmamıza gerek bile kalmadı dedi mikro tese için. Bülent Hoca’yı o yüzden cok beğendik baştan beri hemen tese demedi 2 ay tedavi uyguladı, sonra meni örneği çıkmayınca tesa ve en son tese dedi. Bugün benim yumurtalarım da toplandı. Artık beklicez Rabbim hayırlısını versin. 1 tüp sperm dondurduk. Allah hepimizin yardımcısı

Canım bir tüpte ne kadar sperm oluyor sayı belli mi yani
Anlatayım arkadaşlar. Eşimle 4 yıl önce evlendik ve eşimin ilk eşinden 14 yaşında 1 oğlu var. Şu an eşim 42 yaşında. Benimse ilk evliliğçm. Evlendikten sonra çocuk olmayınca sorun bende sandık haliyle ama sorun olmadıgı için ilerleyemedik de. Sonra 2018 de eşimin azospermi oldugunu öğrwndik canlı cansız hiç sperm cıkısı yok. Tüm değerleri normal, herşey ama çıkış yok. Eşim testislerinden bir enfeksiyon gecirmiş ilk eşinden ayrıldıktan sonra testisleri şişmiş antibiyotik tedavisi görmüş ve sonra iyileşmiş. Bülent Hoca gecirdiği o rahatsızlıktan kaynaklı kanalların tıkanmış olabileceğini söyledi nitekim öyleymiş. TESA, testislere iğneyle girilip şırıngaya sıvı çekiliyor. İlk önce o şekilde denemiş ve hocanın ameliyta girmesiyle cıkması bir oldu kaynıyor bir sürü sperm var eşinde dedi size anlatamam nasıl mutlu oldum. Hiç açmamıza gerek bile kalmadı dedi mikro tese için. Bülent Hoca’yı o yüzden cok beğendik baştan beri hemen tese demedi 2 ay tedavi uyguladı, sonra meni örneği çıkmayınca tesa ve en son tese dedi. Bugün benim yumurtalarım da toplandı. Artık beklicez Rabbim hayırlısını versin. 1 tüp sperm dondurduk. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Vallahi onu ben de merak ediyorum. Hocayla tekrar görüştüğümüzde soracağım. Peki bu tüptekiler de biter başaramazsak diye sordum hocaya iğneyle tekrar alırız eşinde sperm kaynıyor dedi. Ama çıkış 0. Tıkanmış kanallar.

Vallahi onu ben de merak ediyorum. Hocayla tekrar görüştüğümüzde soracağım. Peki bu tüptekiler de biter başaramazsak diye sordum hocaya iğneyle tekrar alırız eşinde sperm kaynıyor dedi. Ama çıkış 0. Tıkanmış kanallar.
Inşaallah bidahakine gerek kalmaz canım hayırlı güzel sonuçlar alirsin. Yaz buraya da sonucları

Arkadaşlar şu an eşim ameliyattan çıktı ve herkese umut olsun diye yazıyorum. Bülent Erol Hoca mikro teseye gerek kalmadan tesayla almış spermleri. Bizde canlı cansız hiç çıkış yoktu. Çok şükür bulundu. Rabbim tamamına erdirsin ve isteyen herkese nasip etsin 🤲 Bülent Hoca çok ilgilendi biz çok memnun kaldık kendisinden
Öncelikle cooook geçmiş olsun, Bülent hocam gerçekten işinde cok başarılı. İgneyle yapılan işleme pesa deniliyor, tesa çok daha farklı bi işlem. Eşiminde sperm kanalları tıkanıktı, hem embriyo yapıldı hem dondurma işlemi yapılmıştı. İlk denememde hamileyim çok şükürler olsun, Cem hocam ve Bülent hocam sayesinde. Darısı basınıza olsun insallah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

Öncelikle cooook geçmiş olsun, Bülent hocam gerçekten işinde cok başarılı. İgneyle yapılan işleme pesa deniliyor, tesa çok daha farklı bi işlem. Eşiminde sperm kanalları tıkanıktı, hem embriyo yapıldı hem dondurma işlemi yapılmıştı. İlk denememde hamileyim çok şükürler olsun, Cem hocam ve Bülent hocam sayesinde. Darısı basınıza olsun insallah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Çok teşekkür ederim. Amin inşallah 🤲 ben bugün transfer oldum. Şu an eve dönüyorum. 2.gün embriyosu transfer etti Sabri Hoca. 8 yumurta toplandı benden ama yalnızca bir döllenince ve ilerlemes de güzel olunca rahimde dursun diye karar verdi hoca. Hiç beklemiyodum açıkçası. Tek diye riske atmak istememiş. Artık hayırlısı.

Çok teşekkür ederim. Amin inşallah 🤲 ben bugün transfer oldum. Şu an eve dönüyorum. 2.gün embriyosu transfer etti Sabri Hoca. 8 yumurta toplandı benden ama yalnızca bir döllenince ve ilerlemes de güzel olunca rahimde dursun diye karar verdi hoca. Hiç beklemiyodum açıkçası. Tek diye riske atmak istememiş. Artık hayırlısı.
güzel güzel dinlen inşallah da 10.gün pozitif sonucun haberinide bizlere verirsin çokta yorma kendini devamlıda yatma hadi inşallah bekliyoruz hepimiz heyecenla 😊🙏

güzel güzel dinlen inşallah da 10.gün pozitif sonucun haberinide bizlere verirsin çokta yorma kendini devamlıda yatma hadi inşallah bekliyoruz hepimiz heyecenla 😊🙏
Hayırlısı artık. Dondurulmuş embriyomu. Olmaması biraz moral bozucu oldu ama 1 hafta öncesinde sperm var mı onu bilmiyordum şimdi transfer oldum. Şükrediyorum.

Arkadaşlar, ben transferimin 8.günü salı günü idrar testi yaptım silik çizgi çıktı, çarşamba tekear yaptım koyulaştı bugün yine yaptım ve cok belirginleşince kan testini yaptırdım. Normalde yarın yaptırmam gerekiyordu. Beta hcg değerim 66.68 cıktı. Doktorum 2 gün sonra tekrar test yaptırmamı söyledi. Umarım böyle devam eder. Darısı isteyen herkese olsun inşallah.Bu mübarek günlerde Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, dualarımı kabul olsun, amin amin 🤲

Arkadaşlar, ben transferimin 8.günü salı günü idrar testi yaptım silik çizgi çıktı, çarşamba tekear yaptım koyulaştı bugün yine yaptım ve cok belirginleşince kan testini yaptırdım. Normalde yarın yaptırmam gerekiyordu. Beta hcg değerim 66.68 cıktı. Doktorum 2 gün sonra tekrar test yaptırmamı söyledi. Umarım böyle devam eder. Darısı isteyen herkese olsun inşallah.Bu mübarek günlerde Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, dualarımı kabul olsun, amin amin 🤲
Çok çok sevindim gözün aydın canım rabbim sağlıkla sıhhatli kucağına almayı nasip etsin 😊 yine burdan haber ver bizlere çok sevindim

Maşaallah canım ne güzel sağlıkla kucağına al inşaallah. Tese mi olmuştu eşin

Sağol Allah razı olsun.

amin inşallah 🤲 eşim mikro tese olucaktı ama hoca önce iğneyle denedi. Tesa yaptı. Tıkanıklık olmuş eşimde o yüzden çıkış olmuyomus. Bunu iğneyle sonuç alınca anladı doktor.
Ne güzel canım. Peki sperm değerleri nasıldı sayısı falan

X