- 12 Aralık 2020
- 15
- 5
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şırınga ile sperm çekilen işleme PESA Deniliyor. Tesa çok daha farkl bi işlem, öncelikle bu sizi yanıltmasın. Pesa da sperm gelmezse, teseye geçiş yapar, Buda testislerin sperm yuvalarına girerek sperm almak demek olur, birazdaha zor bi işlemdir. Özünde Bülent hocamın eli ciddi anlamda hafiftir, eşimde pesa oldu. Şükür olgun spermler bulundu kullanılıp donduruldu..Arkadaşlar Bülent hoca eşime ilaç verdi ama Güvenç hoca 2 aydan sonra tedaviye baslayacakmis benim korkum sperm için bu ilaçlar 3 aydan sonra etki etmiyor mu?
Bir de Bülent hoca şırınga ile sperm alacağız dedi ama aceba tesa yapsa o spermler daha iyi olabilir mi kararsızım.
Merhaba takviye olarak ne veriyorŞırınga ile sperm çekilen işleme PESA Deniliyor. Tesa çok daha farkl bi işlem, öncelikle bu sizi yanıltmasın. Pesa da sperm gelmezse, teseye geçiş yapar, Buda testislerin sperm yuvalarına girerek sperm almak demek olur, birazdaha zor bi işlemdir. Özünde Bülent hocamın eli ciddi anlamda hafiftir, eşimde pesa oldu. Şükür olgun spermler bulundu kullanılıp donduruldu..
anladıgım kadarıyla vitamin takviyesi vermiş spermlerin DNA hasarını önlemek saglıklı olmalarını sağlamak için..
Hastanın sorununa göre değişkenlik gösteriyor.. net bişi diyemem bu durumdaMerhaba takviye olarak ne veriyor
Merhaba biz de Bülent Erol hocada tedavideyiz. İnhibin b değeri 5 in altında geldi. Haziransa mikro tese yapacak eşime. 6 ay klomen ve vitamin kullanmış olacak o zamana kadar. Sizin inhibin b değeri kaçtı.Bizde 2 aydır gidiyoruz eşim 1 ay ilaç 1 ayda igne tedavisi oldu bu ay bizede başlıyalım dicrk sanırım ameliyatta çıkmaz diye çok korkuyorum çünkü benim eşimin inhibin b baya düşük
Merhaba bizim inhibin b 8 çıktı bize 3 ay maxigo impryl redostim hap ve ovitrelle bide merionel diye igne verdi bizde haziranin ilk haftasi gidicez sperm testi vericek eşim heralde ondan sonra ameliyat olucak bende çok korkuyorum çıkmaz diye çünkü inhibin b cok düşük ama Bülent hocadan çok memnunuz çok güzel konuşuyor bende sürekli araştırma yapıyorum bu konularla ilgili inşallah güzel sonuçlar alırız artık tek duam bu anne olmak çok istiyorumMerhaba biz de Bülent Erol hocada tedavideyiz. İnhibin b değeri 5 in altında geldi. Haziransa mikro tese yapacak eşime. 6 ay klomen ve vitamin kullanmış olacak o zamana kadar. Sizin inhibin b değeri kaçtı.
her gece yatınca sürekli birşeyler okuyorum bakıyorum. Umut olur belki diye. İnşallah bebeklerimiz olur
İnşallah anne oluruz. Biz de Bülent hocadan çok memnunuz. Size igne vermesinin sebebi hormon değerleri yani fsh ve lh değerlerinin çok düşük olmasımıydı. değerleriniz nasıldı. Çünkü bize sadece yazdığınız vitaminlerden ve gün aşırı kullanması için klomen verdi.Merhaba bizim inhibin b 8 çıktı bize 3 ay maxigo impryl redostim hap ve ovitrelle bide merionel diye igne verdi bizde haziranin ilk haftasi gidicez sperm testi vericek eşim heralde ondan sonra ameliyat olucak bende çok korkuyorum çıkmaz diye çünkü inhibin b cok düşük ama Bülent hocadan çok memnunuz çok güzel konuşuyor bende sürekli araştırma yapıyorum bu konularla ilgili inşallah güzel sonuçlar alırız artık tek duam bu anne olmak çok istiyorum
İlk ay sadece haplardan verdi sonra hormonlara baktı 2 ayda igneleri verdi benim eşimin hormonları normal yüksek degil düşükte değilİnşallah anne oluruz. Biz de Bülent hocadan çok memnunuz. Size igne vermesinin sebebi hormon değerleri yani fsh ve lh değerlerinin çok düşük olmasımıydı. değerleriniz nasıldı. Çünkü bize sadece yazdığınız vitaminlerden ve gün aşırı kullanması için klomen verdi.
Sizin tedavide kaçıncı ayınız hiç igne kullanmadı mı eşiniz birde neye bağlı azosperm dedi size çok soru sordum amaİnşallah anne oluruz. Biz de Bülent hocadan çok memnunuz. Size igne vermesinin sebebi hormon değerleri yani fsh ve lh değerlerinin çok düşük olmasımıydı. değerleriniz nasıldı. Çünkü bize sadece yazdığınız vitaminlerden ve gün aşırı kullanması için klomen verdi.
Sizin tedavide kaçıncı ayınız hiç igne kullanmadı mı eşiniz birde neye bağlı azosperm dedi sizeİnşallah anne oluruz. Biz de Bülent hocadan çok memnunuz. Size igne vermesinin sebebi hormon değerleri yani fsh ve lh değerlerinin çok düşük olmasımıydı. değerleriniz nasıldı. Çünkü bize sadece yazdığınız vitaminlerden ve gün aşırı kullanması için klomen verdi.
Hormonları Yükseltmek için igne veriyor anladığım kadarıyla. Çünkü kiminle konuşsam hormon değerleri düşük olanlara ya da normal olanlara igne yazmış. Benim eşimin fsh 23 çıkmıştı ekim 2020 de. Kasımda covid oldu sonra tekrar test yaptırdık hiç ilac kullanmadığı halde fsh 29 aralıkta 32 çıktı.İlk ay sadece haplardan verdi sonra hormonlara baktı 2 ayda igneleri verdi benim eşimin hormonları normal yüksek degil düşükte değil
Estağfirullah bir birimize soru sorarak birşeyler öğrenmeye çalışıyoruz. Bize sadece 3 tane vitamin ve klomen verdi. İgne vermedi. Aralık ayında başladık tedaviye. Haziranda mikro tese olacak. Eşimdeki azospermi nedeni varikosel.Sizin tedavide kaçıncı ayınız hiç igne kullanmadı mı eşiniz birde neye bağlı azosperm dedi size çok soru sordum ama
Varikosel oldugu için igne vermemiştir birde dediğiniz gibi hormonları bozmamak için vermiyor benim eşimin normaldi biraz yükseldi oda sıkıntı degil şuan çok iyi durumda dediEstağfirullah bir birimize soru sorarak birşeyler öğrenmeye çalışıyoruz. Bize sadece 3 tane vitamin ve klomen verdi. İgne vermedi. Aralık ayında başladık tedaviye. Haziranda mikro tese olacak. Eşimdeki azospermi nedeni varikosel.
Sizin hiç çıkış yok degil mi. Sperm testinde herşey sıfır mı cıkıyor. Bizde öyleVarikosel oldugu için igne vermemiştir birde dediğiniz gibi hormonları bozmamak için vermiyor benim eşimin normaldi biraz yükseldi oda sıkıntı degil şuan çok iyi durumda dedi
Aynen hiç çıkış yok haftaya ignelerden sonra ilk defa sperm testi vericrk ondan öncekilerde hiç çıkış yoktu bakalım nolcakSizin hiç çıkış yok degil mi. Sperm testinde herşey sıfır mı cıkıyor. Bizde öyle
Biz de 3 ay ilacları kullandık falan. Test verdik birşey çıkmadı. Mikro tese dedi sonra bülent hocaAynen hiç çıkış yok haftaya ignelerden sonra ilk defa sperm testi vericrk ondan öncekilerde hiç çıkış yoktu bakalım nolcak
Bizdede çıkıcanı zannetmiyorum ameliyat dicek sanırım siz nezaman olacaksınız ameliyat rapor falan çıkardınız mıBiz de 3 ay ilacları kullandık falan. Test verdik birşey çıkmadı. Mikro tese dedi sonra bülent hoca