- 12 Mart 2019
- 14.306
- 33.623
Amin canim benim insallah Allah razi olsun cok sagol ❣Rabbim sanada sabır versin kuzum En kısa zamanda tekrar bebişin olsun insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim benim insallah Allah razi olsun cok sagol ❣Rabbim sanada sabır versin kuzum En kısa zamanda tekrar bebişin olsun insallah
Ben açıkçası normal çıkış olacağınız sanmıyorum. Çünkü eşim ilk eşinden ayrıldıktan sonra malum bekarlık enfeksiyon kapmış orşit olmuş Bülent Hoca geçirdiği o rahatsızlıktan kaynaklı bir tıkanıklık oldugunu düşünüyor. Eşimin tüm değerleri, testis boyutu inhibin b gayet iyi durumda. İğneyle arayacağını bulamazsa açacağını söylüyor.Evet aynı gündü mikro tese tavsiye ederim bizim 6 ay tedaviden sonra normal çıkış la tedavi olduk o tutmadı
Amin canım saol Rabbim çok şükür bu sefer nasip ettiHayirli olsun canm hamileymissin rabbim saglikla devamini nasip etsin
Rabbim inşallah sanada nasip etsin canımHayirli olsun canm hamileymissin rabbim saglikla devamini nasip etsin
Ben bilmiyordum Rabbim sabır versinRabbim sanada sabır versin kuzum En kısa zamanda tekrar bebişin olsun insallah
Evet çok masraflı canım Rabbim tez zamanda kavuştursun bebişineBen açıkçası normal çıkış olacağınız sanmıyorum. Çünkü eşim ilk eşinden ayrıldıktan sonra malum bekarlık enfeksiyon kapmış orşit olmuş Bülent Hoca geçirdiği o rahatsızlıktan kaynaklı bir tıkanıklık oldugunu düşünüyor. Eşimin tüm değerleri, testis boyutu inhibin b gayet iyi durumda. İğneyle arayacağını bulamazsa açacağını söylüyor.
Sizler farklı işlemler yaptırdınız mı? Çok masraflı bir süreç.
Sagol canim ❣Ben bilmiyordum Rabbim sabır versin
Evet çok masraflı canım Rabbim tez zamanda kavuştursun bebişine
Sen nasılsıııın canımmmBen bilmiyordum Rabbim sabır versin
Evet çok masraflı canım Rabbim tez zamanda kavuştursun bebişine
Tıkanıklıksa pesada bulunur, eşiminde direkt o şekilde bulundu şükürler olsun hiç teseye gerek kalmadanBen açıkçası normal çıkış olacağınız sanmıyorum. Çünkü eşim ilk eşinden ayrıldıktan sonra malum bekarlık enfeksiyon kapmış orşit olmuş Bülent Hoca geçirdiği o rahatsızlıktan kaynaklı bir tıkanıklık oldugunu düşünüyor. Eşimin tüm değerleri, testis boyutu inhibin b gayet iyi durumda. İğneyle arayacağını bulamazsa açacağını söylüyor.
Sizler farklı işlemler yaptırdınız mı? Çok masraflı bir süreç.
bende beklemedeyim 12 mart için randevu verdi doktor kese ve kalp atışını aynı anda yaparız dedi o zamana 8 haftaya girerim sanırımSen nasılsıııın canımmm
Ayyy kurban olurummm, 11 martta da benim kontrolüm var. Hayırlısıyla ikisinide gör için rahatlasın kısmetse. İgneye ilaçlara devam ediyorsun dimibende beklemedeyim 12 mart için randevu verdi doktor kese ve kalp atışını aynı anda yaparız dedi o zamana 8 haftaya girerim sanırım
benim tek embiriyoydu canım ilk tedavide ikiydi tutmadı 10 . haftaya kadar iğneye devam dedi senin 2li tarama testi zamanın geldimiAyyy kurban olurummm, 11 martta da benim kontrolüm var. Hayırlısıyla ikisinide gör için rahatlasın kısmetse. İgneye ilaçlara devam ediyorsun dimi
İnşallah bulunur o kadar çok korkuyorum ki yaşım 35 ben de artık anne olmak istiyorum.Tıkanıklıksa pesada bulunur, eşiminde direkt o şekilde bulundu şükürler olsun hiç teseye gerek kalmadan
Rabbim nasip eder inşallah bak olacak diye düşün moralini bozmaİnşallah bulunur o kadar çok korkuyorum ki yaşım 35 ben de artık anne olmak istiyorum.
Bende 12.haftaya kadar kullandım iğneyi ya, artık mosmor olmustu popom oturamıyordum, iğne bile girmiyordu.benim tek embiriyoydu canım ilk tedavide ikiydi tutmadı 10 . haftaya kadar iğneye devam dedi senin 2li tarama testi zamanın geldimi
ne güzel maşallahBende 12.haftaya kadar kullandım iğneyi ya, artık mosmor olmustu popom oturamıyordum, iğne bile girmiyordu.
2 Li test yaptırdım canım sonuç çıktı 11 inde kontrolüm varya gidince göstericem
durumunuz nedir, bülent hoca hangi ilaçları verdi ne vitaminleriİnşallah rabbim hepimize nasip etsin
Benim abimde testis kanseriydi 20 yaşında öğrenmiştik onunda 1yumurtaligi alındı normal yollardan 2tane oglu oldu tek yumurtalık olması tedavi gerektirdiğinden değil bence
Bizim 5yillik evliyiz 3 kere tüp bebek yaptırdık devlette 1.de yarida kaldi benim yumurtalıklarım gelişmedi 2.de 2 emvriyo transferim oldu negatif aldık sonucu 3.tedavide de eşimden benim yumurta toplamam olduğu gün tahlilde embroyolog kayıdadeger buladık dedi eşimi ertrsi gün teseye aldılar tese bulundu ve 2 embriyo transfer oldu pozitif sonuç aldık
bizim tüp bebek tedavimiz aslında sperm azlığı ile başladı kaan aydosta 1yıla yakın tedavi gördük hiç birsey farketmedi aslında ilk başlarda azosperm değildi 3. Tüp bebekte tese olduktan sonrada pozitif sonucu alıncada hiç tahlil vermedi gercekten azosperm mi yoksa sağlıksız spermelrmiydi o psikoloji olarak sormadım bülent beyde hormonlar çok düşük simdi sperm tahlili verse bile çıkmaz 2ay bi tedavi olsun dedi nisanda tahlil verecek
Teseden 4ay sonra yumurtaliginda sertlik hissetti ve kanser dediler tese olduğu taraftı ve alındı yani 4aylik hamileyken eşimin kanser olduğunu öğrendik 6aya girerkende kalbi durmuş dediler oğlumuzu kaybetik maalesef
Teseden kaynaklı olur mu diye çok araştırdım çok doktora gittik hiç birisi etkilemez testis tümörü bianda oluşan bisey dedi doktorumuz ank.da prof.sinan sözendi gazi üniversite hastanesinde de kontrollerimiz devam ediyor 2ayda bir kan ve tomografi 6ayda birde pet ct çekiniyor çok şükür hepsi temiz zaten kanserin 1.evresininde en başındaydı o yüzden kemoterapi almadı
Şimdide bülent beyde tedavi görüyoruz 1ay olacak hormon ignesi ve vitamin kullanıyor inşallah sonucuda güzel olur rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın
Çok uzun oldu kusura bakmayın
şuan hala tedavi devam ediyor biraz daha kullanacağız ilaçlarımızda maxigo, imprly, teatrio vitaminler bunlar keciboynuzu özü ve çörek otu yağı bide bizim ignelerimiz var ovitrelle ve merionelle kullanıyordurumunuz nedir, bülent hoca hangi ilaçları verdi ne vitaminleri
benim eşimde bu ilaçları kullanarak tedavi oldu biz memnun kaldıkşuan hala tedavi devam ediyor biraz daha kullanacağız ilaçlarımızda maxigo, imprly, teatrio vitaminler bunlar keciboynuzu özü ve çörek otu yağı bide bizim ignelerimiz var ovitrelle ve merionelle kullanıyor
inşallah bizde güzel sonuçlar alırız sizin gibibenim eşimde bu ilaçları kullanarak tedavi oldu biz memnun kaldık
Canim seni takip ediyordum hamile kalmana cok.sevindim ❤AZosperm di eşim tedaviden sonra 15 adet bulundu mikro tese ile onlarda yerinde hareketli ileri değil mikro enjeksiyon yöntemiyle tüp bebek yapıldı umudunuzu yitirmeyin