- 6 Şubat 2017
- 1.263
- 1.737
- 42
çok teşekkür ederim rabbim her isteyenin kucağını doldursunCanim seni takip ediyordum hamile kalmana cok.sevindim ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim rabbim her isteyenin kucağını doldursunCanim seni takip ediyordum hamile kalmana cok.sevindim ❤
Amin canim seninle cok fazla bir aramiz yok benimde 9.haftam Bülent erolda esim tedavi olduçok teşekkür ederim rabbim her isteyenin kucağını doldursun
çok güzel rabbim tamamına erdirsin çok şükür bu günümüzeAmin canim seninle cok fazla bir aramiz yok benimde 9.haftam Bülent erolda esim tedavi oldu
Canımmmm nasılsııın nasıl gidiyor hamilelikçok güzel rabbim tamamına erdirsin çok şükür bu günümüze
12 martı bekliyorum doktor kontrolü için hiç görmedik daha kalp atısı oldumu kese iyimi meraktayımCanımmmm nasılsııın nasıl gidiyor hamilelik
Gördünmü bebişiniii12 martı bekliyorum doktor kontrolü için hiç görmedik daha kalp atısı oldumu kese iyimi meraktayım
Utangac testis ilk defa duydum uani inmemis testis mi. Suan neden bi taneHerkese merhaba, eşim küçükken utangaç testis ameliyatı olmuş ve şu an tek testisi var. Azospermi durumumuz var ne yazık ki. Tüm hormonal ve genetik testler normal. Bizim durumumuzda olup da tedavi ile sonuç alan var mı? Bir de Bahçeci'de tüp bebek fiyatları ne durumda?
Sünnetinde çok fazla ağlamış ve sünnettinden 3 gün sonra sol testisi içeri kaçmış. Ailesi de ameliyat ettirmiş. Sonuç olarak spermiogram testinde spermatid dahi yok...Utangac testis ilk defa duydum uani inmemis testis mi. Suan neden bi tane
Anladım canım. Benim eşimde de tek testis var . Bakalim nasıl olacak. Rabbim hepimize hayırlı şifalar versinSünnetinde çok fazla ağlamış ve sünnettinden 3 gün sonra sol testisi içeri kaçmış. Ailesi de ameliyat ettirmiş. Sonuç olarak spermiogram testinde spermatid dahi yok...
Amin inşallah canım. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizeAnladım canım. Benim eşimde de tek testis var . Bakalim nasıl olacak. Rabbim hepimize hayırlı şifalar versin
çok şükür canım gördük kalp atışınıdı duyduk çok duygulu anlardı :)Gördünmü bebişiniii
Yaaaaa çok çok sevindim minnak kuzu ya Diğer kontrolün nezaman kısmetseçok şükür canım gördük kalp atışınıdı duyduk çok duygulu anlardı :)
Ahh çok sevindim gözünüz aydın, tüp bebek de sıkıntısız olur inşallah tedavi sürecinizi anlatır mısınız bizlere de ışık olur? Azospermi sebebiniz neyden kaynaklıydı?Arkadaşlar şu an eşim ameliyattan çıktı ve herkese umut olsun diye yazıyorum. Bülent Erol Hoca mikro teseye gerek kalmadan tesayla almış spermleri. Bizde canlı cansız hiç çıkış yoktu. Çok şükür bulundu. Rabbim tamamına erdirsin ve isteyen herkese nasip etsin Bülent Hoca çok ilgilendi biz çok memnun kaldık kendisinden
Canım tesa nasıl oluyor pekiArkadaşlar şu an eşim ameliyattan çıktı ve herkese umut olsun diye yazıyorum. Bülent Erol Hoca mikro teseye gerek kalmadan tesayla almış spermleri. Bizde canlı cansız hiç çıkış yoktu. Çok şükür bulundu. Rabbim tamamına erdirsin ve isteyen herkese nasip etsin Bülent Hoca çok ilgilendi biz çok memnun kaldık kendisinden
Çok çok sevindim canım rabbim pozitif sonucu almayı nasip etsin inşallah güzel haberleri bekliyorumArkadaşlar şu an eşim ameliyattan çıktı ve herkese umut olsun diye yazıyorum. Bülent Erol Hoca mikro teseye gerek kalmadan tesayla almış spermleri. Bizde canlı cansız hiç çıkış yoktu. Çok şükür bulundu. Rabbim tamamına erdirsin ve isteyen herkese nasip etsin Bülent Hoca çok ilgilendi biz çok memnun kaldık kendisinden
Çok çok sevindim canım rabbim pozitif sonucu almayı nasip etsin inşallah güzel haberleri bekliyorum