Erkek İnfertilitesi Bülent Erol'da tedavi olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Herkese merhaba, eşim küçükken utangaç testis ameliyatı olmuş ve şu an tek testisi var. Azospermi durumumuz var ne yazık ki. Tüm hormonal ve genetik testler normal. Bizim durumumuzda olup da tedavi ile sonuç alan var mı? Bir de Bahçeci'de tüp bebek fiyatları ne durumda?

Herkese merhaba, eşim küçükken utangaç testis ameliyatı olmuş ve şu an tek testisi var. Azospermi durumumuz var ne yazık ki. Tüm hormonal ve genetik testler normal. Bizim durumumuzda olup da tedavi ile sonuç alan var mı? Bir de Bahçeci'de tüp bebek fiyatları ne durumda?
Utangac testis ilk defa duydum uani inmemis testis mi. Suan neden bi tane

Utangac testis ilk defa duydum uani inmemis testis mi. Suan neden bi tane
Sünnetinde çok fazla ağlamış ve sünnettinden 3 gün sonra sol testisi içeri kaçmış. Ailesi de ameliyat ettirmiş. Sonuç olarak spermiogram testinde spermatid dahi yok...😔

Sünnetinde çok fazla ağlamış ve sünnettinden 3 gün sonra sol testisi içeri kaçmış. Ailesi de ameliyat ettirmiş. Sonuç olarak spermiogram testinde spermatid dahi yok...😔
Anladım canım. Benim eşimde de tek testis var . Bakalim nasıl olacak. Rabbim hepimize hayırlı şifalar versin

Arkadaşlar şu an eşim ameliyattan çıktı ve herkese umut olsun diye yazıyorum. Bülent Erol Hoca mikro teseye gerek kalmadan tesayla almış spermleri. Bizde canlı cansız hiç çıkış yoktu. Çok şükür bulundu. Rabbim tamamına erdirsin ve isteyen herkese nasip etsin 🤲 Bülent Hoca çok ilgilendi biz çok memnun kaldık kendisinden

Arkadaşlar şu an eşim ameliyattan çıktı ve herkese umut olsun diye yazıyorum. Bülent Erol Hoca mikro teseye gerek kalmadan tesayla almış spermleri. Bizde canlı cansız hiç çıkış yoktu. Çok şükür bulundu. Rabbim tamamına erdirsin ve isteyen herkese nasip etsin 🤲 Bülent Hoca çok ilgilendi biz çok memnun kaldık kendisinden
Ahh çok sevindim gözünüz aydın, tüp bebek de sıkıntısız olur inşallah ❤️ tedavi sürecinizi anlatır mısınız bizlere de ışık olur? Azospermi sebebiniz neyden kaynaklıydı?

Canım tesa nasıl oluyor peki

Çok çok sevindim canım rabbim pozitif sonucu almayı nasip etsin inşallah güzel haberleri bekliyorum

Anlatayım arkadaşlar. Eşimle 4 yıl önce evlendik ve eşimin ilk eşinden 14 yaşında 1 oğlu var. Şu an eşim 42 yaşında. Benimse ilk evliliğçm. Evlendikten sonra çocuk olmayınca sorun bende sandık haliyle ama sorun olmadıgı için ilerleyemedik de. Sonra 2018 de eşimin azospermi oldugunu öğrwndik canlı cansız hiç sperm cıkısı yok. Tüm değerleri normal, herşey ama çıkış yok. Eşim testislerinden bir enfeksiyon gecirmiş ilk eşinden ayrıldıktan sonra testisleri şişmiş antibiyotik tedavisi görmüş ve sonra iyileşmiş. Bülent Hoca gecirdiği o rahatsızlıktan kaynaklı kanalların tıkanmış olabileceğini söyledi nitekim öyleymiş. TESA, testislere iğneyle girilip şırıngaya sıvı çekiliyor. İlk önce o şekilde denemiş ve hocanın ameliyta girmesiyle cıkması bir oldu kaynıyor bir sürü sperm var eşinde dedi size anlatamam nasıl mutlu oldum. Hiç açmamıza gerek bile kalmadı dedi mikro tese için. Bülent Hoca’yı o yüzden cok beğendik baştan beri hemen tese demedi 2 ay tedavi uyguladı, sonra meni örneği çıkmayınca tesa ve en son tese dedi. Bugün benim yumurtalarım da toplandı. Artık beklicez Rabbim hayırlısını versin. 1 tüp sperm dondurduk. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Ve bu aradan inhibin b değeri gercekten önemli bir değer sanırım azoospermi
Hastalarında. Eşimin değeri 166.1 di. Hoca bu değerin iyi oldugunu sperm hücrelerinin oldugunu söyledi. Fakat cıkış yok 🤷‍♀️

X