J Jnstttt Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2014 3 0 86 İstanbul 2 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Jnstttt #1 Arkadaşlar bulaşık makinam arçelik bulanık ve çizik Sorunları yüzünden sıvı deterjan kullanmaya başladım pırıl perfect aldım fakat bardaklarımız sarardı tencerelerde öyle çok şaşırıyorum acaba neden ?? Fikri olan varmı ???
Arkadaşlar bulaşık makinam arçelik bulanık ve çizik Sorunları yüzünden sıvı deterjan kullanmaya başladım pırıl perfect aldım fakat bardaklarımız sarardı tencerelerde öyle çok şaşırıyorum acaba neden ?? Fikri olan varmı ???
E eniyikadinoyuncu Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2014 6.345 5.659 198 18 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Jnstttt #2 benim de Arçelik. pril kullandım öyle bi sorun yaşamadım. hatta memnundum. istersen başka marka dene.
benim de Arçelik. pril kullandım öyle bi sorun yaşamadım. hatta memnundum. istersen başka marka dene.
mimoz_a Unutursam Fısılda ! Kayıtlı Üye 18 Nisan 2011 5.184 1.755 448 19 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Jnstttt #3 arçelik ve prilden olduğunu zannetmiyorum. sararmanın sebebi başka bişi olmalı :44: