Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bulaşık makinenize hangi tableti kullanıyorsunuz fiyat olarakta en uygunu hangisi sizce. Fazla para vermek bana gereksiz geliyor açıkcası ama uygununuda bulamadım
Kızlar bulaşık makinenize hangi tableti kullanıyorsunuz fiyat olarakta en uygunu hangisi sizce. Fazla para vermek bana gereksiz geliyor açıkcası ama uygununuda bulamadım
Fairy, kampanyaları denk getirirseniz zaten bir tableti 50 kuruşa filan geliyorsa bence yeteri kadar uygun fiyatlıdır. Onca bulaşık için 50 kuruş bence baya mutluluk verici
Merhaba ben de bir ara bu yönde bir arayışa girmiştim ve fairyde karar kıldım.Bugünde bim de indirime girdiğini görüp yedekledim.33 adet tableti 16.90 bugün bim markette .