• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bulaşık makinesine hangi deterjan kullanıyorsunuz

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.086
4.168
173
Kızlar bulaşık makinenize hangi tableti kullanıyorsunuz fiyat olarakta en uygunu hangisi sizce. Fazla para vermek bana gereksiz geliyor açıkcası ama uygununuda bulamadım

Fairy, kampanyaları denk getirirseniz zaten bir tableti 50 kuruşa filan geliyorsa bence yeteri kadar uygun fiyatlıdır. Onca bulaşık için 50 kuruş bence baya mutluluk verici:halay:

Kızlar bulaşık makinenize hangi tableti kullanıyorsunuz fiyat olarakta en uygunu hangisi sizce. Fazla para vermek bana gereksiz geliyor açıkcası ama uygununuda bulamadım
Bimin deterjanını kullanıyorum toz deterjan güzel yıkıyor fiyatıda uygun.Tablet çiziyor bence serviste önermemişti toz yada jel demişti.

Merhaba ben de bir ara bu yönde bir arayışa girmiştim ve fairyde karar kıldım.Bugünde bim de indirime girdiğini görüp yedekledim.33 adet tableti 16.90 bugün bim markette .

Fiyatlari bilmiyorum ama fairy hepsi birarada kullaniyorum finishten hic memnun kalmamistim

fairy kullaniyorum. temizlik acisindan memnun olsamda , deterjan kalintisi biraktigini düşünüyorum. dogal ve temiz yikayani buldugum an birakicam.

Finish quantum 5 senelik evliyim ve hep onu kullanıyorum çok ama çok memnunum
Ben toptancıdan alıyorum çok uyguna geliyor

Back
X