- 14 Ağustos 2018
- 20.208
- En iyi cevaplar
- 2
- 75.984
- 598
- Konu Sahibi elif34elif
-
Servis çağırdınız mı? Bir tanıdığa da olmuştu bilmemne filtrelerini değiştirdiler düzeldi.Temiz yıkamadığı için herşeyi denedim ama asla olmuyo tekrar tekrar elimde yıkıyorum
Yenisi gelsin diye hiç temiz yıkamıyor asla yıkamıyor temizledim ama olmuyo
Servis çağırdık bişeyler yaptı etti filtreleri de değişmiştikServis çağırdınız mı? Bir tanıdığa da olmuştu bilmemne filtrelerini değiştirdiler düzeldi.
Değiştirdik filtreleri bi zaman düzeldi şimdi tekrarServis çağırdınız mı? Bir tanıdığa da olmuştu bilmemne filtrelerini değiştirdiler düzeldi.
Çalışıyor düzgün temiz yıkamıyor tekrar elimde yıkıyorum olmuyorYani çalışan bir makineyi bu hayat pahalılığında sırf yenisi için bozmaya çalışmak da değişikmiş. Nesi var eskisinin?
Bizde değiştik filtreleri bi zaman düzeldi yıkadı şimdi hiç yıkamıyorServis çağırdınız mı? Bir tanıdığa da olmuştu bilmemne filtrelerini değiştirdiler düzeldi.
O zaman neden illa bozmaya çalışıyorsunuz bozuk demek ki servis de çağırıp düzeltemediğinize göreÇalışıyor düzgün temiz yıkamıyor tekrar elimde yıkıyorum olmuyor
Eşim anlamıyor çünkü yıkar diyor temizle koy diyor sanki pis koyuyorumO zaman neden illa bozmaya çalışıyorsunuz bozuk demek ki servis de çağırıp düzeltemediğinize göre
Arçelik 8 senelik kullanıyorumMarkasi nedir merak ettim?
Temizlik hastalığım var evet kokuyor yağlı kalıyor ve lekeli kalıyor eşimde yıkar yıkar temizle iyice diyor o yüzden onun göreceği kadar bozulsa anca öyle alıcakTitizlik hastaliginiz falanmi var acaba , birde boyle bir konuyu keske aciklayarak acsaydiniz yani bana normal gelmedi konu başlığınız.!
Arcelik iyi bi marka hayret ettim şuan bir arcelik kullanicisi olarakArçelik 8 senelik kullanıyorum
Evet bizde değiştik filtreleri bi süre temiz yıkadı şimdi hiç olmuyorServis çağırdınız mı? Bir tanıdığa da olmuştu bilmemne filtrelerini değiştirdiler düzeldi.
Finish platinium en son çıkan neyse hep onu alıyorumHer şeyi denemişsiniz ama yine de soracağım, deterjan olarak ne kullanıyorsunuz
Çok memnundum makinemden son iki senedir böyleArcelik iyi bi marka hayret ettim şuan bir arcelik kullanicisi olarak
Temiz yıkamıyor tekrar elimde yıkıyorumNeden bozmak istiyorsunuz?
Benimmide 3 aydir ayranli gibi puslu cikarmaya baslamisti ;Çok memnundum makinemden son iki senedir böyle
Teşekkür ediyorum bunu yaptım bende size şöyle söyleyeyim 8 senelik evliyim bütün beyaz eşyalarım çeyizim hep. Ama hiç performans alamadım çamaşır makinem bozuldu üçüncü birinci senesinde bulaşık makinem iyi gitti aslında iki senedir böyle servis çağırdık yaptırdık pis bi insan da değilim mutfak banyo kırmızı çizgim hergün baştan aşağı temizlerim ama tam anlamıyla bozulmadan eşimde almazBenimmide 3 aydir ayranli gibi puslu cikarmaya baslamisti ;
Kaya tuzunu tuz bölümüne koydum
Parlatici bölümüne beyaz sirke koydum
Ilac bölümüne 1 tatli kaşığı limon tuzu koydum
Ve bos bir sekilde en yuksek ısıda cakistirdim artik leke vs olmuyor boyle bi deneme yapmadiysan tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?