Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bulaşık makinesi almak istiyorum 2 programlı kayın valideme hangi markayı önerirsiniz
biz kendi evimize hotpoint ariston aldık 7programlı tam net fiyatı hatıalmıyorum ama 600deildir..Oldukça uygun ve 2yıldır tek arızası olmadı çok memnunuz..
Ben de ariston almıştım 7 programlı ama ben de ikisini kullanıyorum sadece :) 570 lira falandı heralde 6 ay falan önce. Gayet güzel yıkıyor, ses cıkarmıyor cok memnunum.
Anneme de 3 yıl önce vestel almıştım iki pogramlı. O da gayet güzel.
bizde geçen hafta kayınvalideme aldk altus marka . 500 liraya 2 programlı a sınıfı . yanlzı üst kısmı hiç hoş değil biz dikkat etmeden almştk :S benimkisi bosch 4 programlı ama fiyatını hatırlamıorum
bulasık makınesı alırken alt tabanına dıkkat edın. plastık olanlar koku yapabılıyor.. bosch , profılo, siemensın bazı modellerının altı plastık bılgınız olsun hanımlar..
benım gıbı 2 yıl sonra degıstırmek zorunda kalmayın :))