evet hanımlar igrenç bir koku var ıyı bır dterjan ve makıne kokusu kullanıyorum ama hapis kokudan kurtulamadım ne yapmalıyım
allah allah benmkı hıc koku yapmıyor..
kapağı acınca temızlık kokuyor..
hatta o koku gıderıcıler neden satılır,bu makıne zaten su ve deterjanla iş yapıyor,zaten temız kokar dıye dusunurdum..
demek olabılen bıseymıs..nıye olurkı acaba?
benim makinem maşallah kokmuyor... parlatıcı gözüne sirke koyuyorum... parlatıcı kullanmayı tamamen bıraktım... bardaklarımın hepsi pırılpırıl.... makinemde kokuda olmuyor. denemenizi tavsiye ederim...
birde ne kadar çok kimyasal kullanırsanız o kadar zararlı. ç.suyudur ciftir vs koymayın içine... deterjan yerine kendim yapacağımda üşengeçliğimden sadece sirke kullanıyorum...
valla millancım o koku gidericiyi kullanmasam makine berbat kokuyor. Ne yapsam kokusu geçmiyor. hatta şuan yine kokmaya başladı koku gidericim azaldığı için. Makinem çok iyi bi marka olmasına rağmen bu böyle. Eşim makine mühendisi ona da soruyorum makinenin içinde bulaşıkları bikaç gün beklettiğimiz için ( hemen dolmuyor maalesef) bakteriler içerde nemli ortamda çoğalıp kokuya sebep olur dedi. Aynen ağzımız gibi. Fırçalamayınca ağızda da koku olur ya
benim makinem maşallah kokmuyor... parlatıcı gözüne sirke koyuyorum... parlatıcı kullanmayı tamamen bıraktım... bardaklarımın hepsi pırılpırıl.... makinemde kokuda olmuyor. denemenizi tavsiye ederim...
birde ne kadar çok kimyasal kullanırsanız o kadar zararlı. ç.suyudur ciftir vs koymayın içine... deterjan yerine kendim yapacağımda üşengeçliğimden sadece sirke kullanıyorum...
evet hanımlar igrenç bir koku var ıyı bır dterjan ve makıne kokusu kullanıyorum ama hapis kokudan kurtulamadım ne yapmalıyım
e bende cok bekletiyorum..hatta bı kere kırlı bulaşık olduğunu bıle unutmuşum,kuf olmuştu tabaklar..
yınede koku olmadı..makineyle alakalı degıldır bence yaaa..
gıderle mı alakalı dıcem..ben nerdeyse tabağı yemek ıcındeyken makineye atıyorum..
bırıken pıslık olsa,benımkınde olmalı..
anlamadım bu ısten hıcbıse..bence su kokuyodur..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?