• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben başaramayacağım galiba :(

Çin böreği güzel ama şimdi Allah var :KK59:
Ya o Cin boregi dedikleri borek gercekten Cinlilerin mi?
Rus salatasi gercekten Ruslarin mi?
Ingiliz anahtari gercekten Ingilizlerin mi?
Alman Pastasi gercekten Almanlarin mi?
Babam boyle pasta yapmayı nerden ogrendi? :110: :110::110:

Konu sahinin kim olduğuna bakmadım Çin kelimesinin görür görmez aklıma direk siz geldiniz zaten. :-) O zamanda söylemiştim ne Çinliler ne de Çin bana göre değil. Koku konusunda sonuna kadar hak veriyorum adamların yemek diye yediği yiyecekler bile leşşş gibi kokuyor :KK53:

Valla Çin denince aklıma kedi,köpek,börtü böcek yiyen korkunç insanlar güruhundan başka bir şey gelmiyor ama senin bir amacın var, şu an oradasın ve pilavdan dönenin kaşığı deyip sarılacaksın çinceye :) Çektiğin bu kadar sıkıntı boşa gitmesin. Bir kaç hafta içinde biraz daha oturtursun gibi gibi görünüyor, zaten çok cesur ve güçlü olduğun belli, diren gökçe :)

Bir aylik evliyken esimle bir yilligina amerikaya gittik.. birsuru çinli vardi.. ve hintli.. ingilizceleri hic anlasilmiyor gercekten.. Siz tek basina gitmissiniz, Iyi cesaret.. bence kalin orda.. cunku Cok sey deneyimleyeceksiniz. Bu firsat bir daha elinize gecmeyecek.. belki ilerde coluk cocuk falan olacak.. zor zamanlar olacak, bayramlarda huzunleneceksiniz, ama zaman hic gecmek bilmeyecek ve bir gun bir bakacaksiniz donmussunuz ve birsuru homage ve hatirayi Orada birakip geliyorsunuz.. donmek huzunlendirecek bu kez sizi :) bol sans :) belki biz de bir yilligina japonyaya gidicz yuksek ihtimalle :)

Aklıma Cem Yılmaz geldi : vat iş yor porpiş of yor vijit :KK45:

ben de hindistan icin aynilarini hissetmistim ama zamanla alisiyorsun. hatta bazi yemekleri sevmeye bile baslayacaksin. sadece gozlerini farkli kulture kapamak yerine denemelisin. deneye deneye alisacaksin.yaninda biraz erzak goturmeliydin. ozellikle de ekmek :D buzluk imkanin yok mu?

Maalesef buzdolabı almadım bulursam alıcam ama dolapsız olmuyor ..Arkadaşlar peynir sucuk falan getirmişler ama gündüzleri burası hala sıcak hepsi bozulmuş ve atmışlar iyi ki getirmemişim ..Aslında farklı kültüre kapamıyorum da kapattırıyorlar galiba zorla :) ister istemez açamıyorum gözlerimi yeni kültüre ..

Valla Çin denince aklıma kedi,köpek,börtü böcek yiyen korkunç insanlar güruhundan başka bir şey gelmiyor ama senin bir amacın var, şu an oradasın ve pilavdan dönenin kaşığı deyip sarılacaksın çinceye :) Çektiğin bu kadar sıkıntı boşa gitmesin. Bir kaç hafta içinde biraz daha oturtursun gibi gibi görünüyor, zaten çok cesur ve güçlü olduğun belli, diren gökçe :)

Ahhh direniyorum direniyorum direnicem de ama zor oluyo yavrukuş ;) Bugün ikea ya gittik ,yanımdan kadın görevli ve bir koku bulutu geçtı :KK57::KK57: Yemin ediyorum başka tarafa bakıyodum koku gelince döndüm sanki köpek ölüsü geçiyo sandım ikea yaaa ikea orasını da mı kokuttunuz mübarekler :(

Doğru Çin olmazsa dünya ticareti biter.
Minik adamlar resmen ezip geçiyor.
Obez çinli var mı hiç gördün mü?
obez çinli iki üç tane gördüm evet kadınlardı ama bir tane de erkek gördüm sanırım görebileceğim en iri çinliydi çinliler bile :KK57: böyle bakıyodu çünkü :rolleyes::rolleyes:

Ahhh direniyorum direniyorum direnicem de ama zor oluyo yavrukuş :KK66: Bugün ikea ya gittik ,yanımdan kadın görevli ve bir koku bulutu geçtı :KK57::KK57: Yemin ediyorum başka tarafa bakıyodum koku gelince döndüm sanki köpek ölüsü geçiyo sandım ikea yaaa ikea orasını da mı kokuttunuz mübarekler :KK43:

Ne bulurlarsa yiyorlar, kokar tabi :)
Ama bir kaç güne burnun alışır sanırım:)
Bizim şirkette giden arkadaşlar, bir kaç haftada tığ gibi dönüyorlar:) düşün motive ol hem 38 beden, hem de çince bilen bir hatun olarak geri geleceksin :KK68:En Büyük KK

ayrica ekmek de var peynir de var, yogurt salca dimes meyve suyu bile var. her markette yok tabi, adresleri mesaj atarim istersen sana.

Aynı çinden mi bahsediyoruz :KK57::KK57: Benim yaşadığım Çinde yokta bunlar..Ayrıca vardır olmasına da metroyu henüz bilmiyorum ve biz şehrin çok uzağındayız yani elli lira yol parası verip yoğurtla ekmek alıp gelemem her yerde yok yalnızo bahsettikleriniz ...

ayrica ekmek de var peynir de var, yogurt salca dimes meyve suyu bile var. her markette yok tabi, adresleri mesaj atarim istersen sana.

Aynı çinden mi bahsediyoruz :KK57::KK57: Benim yaşadığım Çinde yokta bunlar..Ayrıca vardır olmasına da metroyu henüz bilmiyorum ve biz şehrin çok uzağındayız yani elli lira yol parası verip yoğurtla ekmek alıp gelemem her yerde yok yalnızo bahsettikleriniz ...

http://cindebirturkkizi.weebly.com/...inin-iyi-taraflar-da-var-kotu-taraflar-da-var
belki bakmışsındır ama bilemiyorum
çin de bir türk kızı seda-
belki iletişim kurabilirsin... aynı sıkıntıları oda yaşamış...

Son düzenleme:
yurtta hala tek kalıyorum benim için daha iyi.Buradaki Türkler çok garip yaa ben anlam veremedim Türk gördü mü adam arkasını döner mi bunlar böyle bi halt var sanki elin memleketinde değişik geliyor burdakiler bana da itici ...
bizim insanlarımız çok garip zaten ahh ahh almanyada da aynı

Ben sizin zorluk çekeceğinizi biliyordum ,biz kadınalar duygusalız , orada başka adetler,başka kültürler , başka yemekler , var mı vatan gibi

bunu yaşayan ancak bilir

Ben sizin zorluk çekeceğinizi biliyordum ,biz kadınalar duygusalız , orada başka adetler,başka kültürler , başka yemekler , var mı vatan gibi

bunu yaşayan ancak bilir

dimi ahhh ahhh yok valla o konuda haklısın ben Türkleri kaba bulurdum bunlar daha medeniyete geçememişler öyyyyle bekliyolar sırada ...

Yapamıyorsan dön canım ya,kimse yargılayamaz seni.Ama bence yapabilirsin,Şangaydaki türk mahallelerini araştır bir bakalım yemekleri ordan alırsın.

Back