- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.361
- 298
yorum yok.....
çok mu pıs görundu:) ben yıkıyacaksam,makıne ne ıse yarıyor tarzı bı fıkrım var benım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yorum yok.....
bende sirke kullanmayı düşünüyorum ama sirke kokusu bulaşıklara sinmiyor mu?..
anlamadım,deterjan yerine de mi sirke koyuyorsunuz?
bende kimyasallara dikkat etmeye çalışıyorum,makinayı da pek kullanmıyordum,
iyi durulamıyor diye.siz deterjan gözüne ne koyuyorsunuz?
çok mu pıs görundu:) ben yıkıyacaksam,makıne ne ıse yarıyor tarzı bı fıkrım var benım..
bu arada benim makinemde koku yapıyor ama beklerken değil
yıkayıp açtıktan sonra havalandırmama rağmen hepsinde yumurtamsı bi koku oluyor.
teflonlara siniyor özellikle.
ateşe koyduğumda yemekle birlikte o koku yayılıyor
ben parlatıyıca hep elma sirkesi koyarım. kaşıklıkta limon mutlaka vardır. her 3 yıkamada bir filtresini temizlerim. boş çalıştırırım.
bunlara rağmen nasıl temiz kokmuyor tasım tabağım anlamıyorum :111:
bu arada benim makinemde koku yapıyor ama beklerken değil
yıkayıp açtıktan sonra havalandırmama rağmen hepsinde yumurtamsı bi koku oluyor.
teflonlara siniyor özellikle.
ateşe koyduğumda yemekle birlikte o koku yayılıyor
ben parlatıyıca hep elma sirkesi koyarım. kaşıklıkta limon mutlaka vardır. her 3 yıkamada bir filtresini temizlerim. boş çalıştırırım.
bunlara rağmen nasıl temiz kokmuyor tasım tabağım anlamıyorum :111:
benimde bardaklarımda deterjan kalıntısı kalıyo hiç iççime sinmio napıcam kızlar akıl verin bana
Benimde oyleydi bimin tabletini kullaniyodum bardaklrda deterjan kalintilari kaliyodu bide hic temiz yikamiyodu simdi piril kullaniyorum gayet guzel yikiyo belki kullandigin deterjanla alakalir
calgonit finish kullnıorum cnm
evet hanımlar igrenç bir koku var ıyı bır dterjan ve makıne kokusu kullanıyorum ama hapis kokudan kurtulamadım ne yapmalıyım