• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardıımmm yandımm ben :d kaynanam oyacak benı..

haha gururuma yedıremedımm ben kendıme gelın makıne kopurtmus dedırtmem :D:D :ssz::ssz::1::1::1: gecenın korunde bardakla bosallttmm sıldım gururuma leke surdurmedım :P sagolun wallaa sayenızde eglencelı qectı :D :3::3:

hımmm sorunsuz halletmene sevindim.....hep onlar mı bizi kekleyecek azda biz kekleyelim:1:

kızlaaarrr cok temızlık duskunu olmayan bennn aksam bulasıklarını makıneye koyarkeenn ( bulassık makınesınde ıgrenc bı koku vardı mıgdem bulanmıstı cıkan tabaklardn yemek yıyesım kacmıstı yanı ) baktım domestos bıtmıs genelde tablet deterjanın yanı sıra bulasıkların uzerıne dogru domestos gezdırıodum domestos bıtmıs makıne de kokuyo baktım cıf varmıs orda :17: barı cıf dokeyım dedım cıfı doktum calıstırdım bı geldım makıne takılmıs kalmıs programda kv mın makınesı eskı makınelerden devırlı mı ne dıolar programlı deıl bazen ole takılıp kalıodu catal falan asagı pervaneye degerse yıne takılmıs dedım heralde catal degıyo bı duzelteyım bı actım kopuk ıcınde kalmıs makıne :1::1::1::1::1: eee napppcuuzz sımdıı calısıtorum yıne takılıyo bulasıkları cıkarayımda ıcınden ole mı calıstırsam nasıl gıder bu kopuklerr ? bılgısı olan yardım edebılırrr mıııı ???? :30::28::26::25::25::25::25::24::24::24::24:

Gecmis olsun canim bizim de bir tanidik bulasik makinasinin tableti bitmis diye bolca normal sivi deterjan koyup komsuya cikmis , 1 saat sonra eve geldiginde salona kadar her yer kopuk icindeymis kadin kafayi yicekti zor kurtardik :-D :-D

iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir

Gecmis olsun canim bizim de bir tanidik bulasik makinasinin tableti bitmis diye bolca normal sivi deterjan koyup komsuya cikmis , 1 saat sonra eve geldiginde salona kadar her yer kopuk icindeymis kadin kafayi yicekti zor kurtardik :-D :-D

iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir

ayy ben az dokmustum allahhtan bulasıklar cok kırlı degıl dıye bu da kadınalrın psıkolojısı ıste :D bulasık makınesıne ozel bı deterjan uretılıyosa var demekkı bı bıldıklerı kardesım .D::D :ssz::1::1:

canım sonucc mukemmmeeeell :D:D :ssz::ssz::ssz::ssz: cıfler makınemı ıyıceee arındırdı tabııı içibdeki suları kımseye caktırmadan bardakla bosaltması bıraz zaman aldı ama sonunda bosalltttııımm vee ıcın sıldım makıneyı bos bır sekılde calıstırdım koku mokuu kalmadııı gıcır gıcır oldu makıne ooohhh miss :P:P:P :D:D:D:D :51::51::33:

çok tatlısın ya :9: neyse bu da sana ders olsun bize de örnek :9::9::9:

kızlaaarrr cok temızlık duskunu olmayan bennn aksam bulasıklarını makıneye koyarkeenn ( bulassık makınesınde ıgrenc bı koku vardı mıgdem bulanmıstı cıkan tabaklardn yemek yıyesım kacmıstı yanı ) baktım domestos bıtmıs genelde tablet deterjanın yanı sıra bulasıkların uzerıne dogru domestos gezdırıodum domestos bıtmıs makıne de kokuyo baktım cıf varmıs orda :17: barı cıf dokeyım dedım cıfı doktum calıstırdım bı geldım makıne takılmıs kalmıs programda kv mın makınesı eskı makınelerden devırlı mı ne dıolar programlı deıl bazen ole takılıp kalıodu catal falan asagı pervaneye degerse yıne takılmıs dedım heralde catal degıyo bı duzelteyım bı actım kopuk ıcınde kalmıs makıne :1::1::1::1::1: eee napppcuuzz sımdıı calısıtorum yıne takılıyo bulasıkları cıkarayımda ıcınden ole mı calıstırsam nasıl gıder bu kopuklerr ? bılgısı olan yardım edebılırrr mıııı ???? :30::28::26::25::25::25::25::24::24::24::24:
benim basımada annemlerde geliyordu bi ayar yapıyordum düzeliyordu nasıl anlatcam ki şimdi sana sen en ıyısı bulasık makınesını bosalt tertemız bırak kaynananla yasıyosan o da koyuosa bulasıkları makıneye o koyarken fark etsın takıldıgını kendılıgınden oldu sanır en azından o sırada mutfakta olma birde Allah korusun :D:D:)

sagol canım aynen makııneyı bosalltttımmm ıcınıde sıldım sularını bosalttımmm yavasscaa yattım uyudum makınem tertemız olmus :D okadar kopugu yıyınce walaa :D :16::16::16::16:
tertemiz olunca makinem demeye basladın seni seni :D:17:

Bende deterjan bitti diye normal sıvı elde yıkana deterjandan koydum .camasır atmaya gittim odami topladım mutfaga geldiğimde ise sanarsınız köpük partısı var heryer köpük makıne devam yikiyor o yıkadıkca köpük gelmeye devam ediyor saatlerce ugrastım.balkona attım köpükleri:-)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende bikere normal pril dokmustum cook kopurmustu korktum elimde bütün köpukleri alıp öyle çalıştırdı ama çok vaktimi almıştı makina kopugu yok etmiyor

Ramazanın başında annemdeyken ikindiye doğru makinayı doldurdum annemde jel bulaşık deterjanı kullanıyor bende ama benimki daha koyu kıvamda bende öyle sandım bir boca ettim bütün makina sıvı deterjan doldu bulaşıkta az diye kısa programda çalıştırdım. Program bittti bi açtım makina sırf köpük. Kız kardeşimle baktık kaldık. Bir kısa iki kezde uzun programda deterjansız yıkadık ancak köpük gitti...yaklaşık 6 saat sürdü bizim bulaşıklar bir pürüpak oldu anlatamam.:1::1::1: annemde diyor ki kızım iftar oldu bu makina hala bitirmedi....yani normal buaşık deterjanını bile biraz fazla koysanız çok köpürüyor ama ben domestosu kullanırım pırıl pırıl oluyor...

benim basımada annemlerde geliyordu bi ayar yapıyordum düzeliyordu nasıl anlatcam ki şimdi sana sen en ıyısı bulasık makınesını bosalt tertemız bırak kaynananla yasıyosan o da koyuosa bulasıkları makıneye o koyarken fark etsın takıldıgını kendılıgınden oldu sanır en azından o sırada mutfakta olma birde Allah korusun :D:D:)
hahah sagol canımm halledemesydım senın dedıgını yapacakdm ama hallettım sukur :D

Ramazanın başında annemdeyken ikindiye doğru makinayı doldurdum annemde jel bulaşık deterjanı kullanıyor bende ama benimki daha koyu kıvamda bende öyle sandım bir boca ettim bütün makina sıvı deterjan doldu bulaşıkta az diye kısa programda çalıştırdım. Program bittti bi açtım makina sırf köpük. Kız kardeşimle baktık kaldık. Bir kısa iki kezde uzun programda deterjansız yıkadık ancak köpük gitti...yaklaşık 6 saat sürdü bizim bulaşıklar bir pürüpak oldu anlatamam.:1::1::1: annemde diyor ki kızım iftar oldu bu makina hala bitirmedi....yani normal buaşık deterjanını bile biraz fazla koysanız çok köpürüyor ama ben domestosu kullanırım pırıl pırıl oluyor...

haha ıyıymıs kopuklerı sılseydınızz sularıda boşaltsaydınız bısısı kalmazdı ben master ımı bunun uzerıne yaptım :D :51: sonuç mükemmel parlayan bulasklarr !!! finish halt etmıs benm yanımda :D:D: :1::1::1::32::32::33: bende domestos koyuoydum bulamaynca cıf doktum sonuç bu oldu ama arkadaşlar domestos da zararlı dıyolar srke koymak gerekıyomus...

ohoo kayınvaliden köydeymiş o gelene kadar sen makineyi yeni gibi yaparsın bile:) bende bi kere el deterjanı koymuştum bütün mutfak köpük olmuştu annem de ayrı köpürmüştü:))

ohoo kayınvaliden köydeymiş o gelene kadar sen makineyi yeni gibi yaparsın bile:) bende bi kere el deterjanı koymuştum bütün mutfak köpük olmuştu annem de ayrı köpürmüştü:))
Bu 2. hortlattığınız konu. Sanırım dikkat etmeden yorum yapıyorsunuz hepsi geçmişte kalmış, sorunlarınada çözüm bulunmuştur sanıyorumki. Yard8mcı olmak istiyorsanız yeni açılan konulara yorum yaparsanız hem eski konular başa gelmez, hemde yeni açılan konuları geriye atarak saygısızlık etmemiş olursunuz :KK52:

Köpürdüğü anda makineyi açıp içine 1 kalıp beyaz sabun atsaydınız köpük kesilirdi. Deneyimli biri söylemişti :)

Açık söylemek gerekirse sizin konunuzu okuduğumda gülmüştüm nasıl olur diye. Sen misin gülen geçen haftasonu bulaşık makinasını çalıştırayım dedim evde 2 kişi olduğumuzdan makina çabuk dolmuyor haliyle bi kaç gün biriktirmek zorunda kalıyorum. Baktım hafif bi koku oluşmuş birazcık domestos dökeyim deidm dibinde az kalmış die düşündüm hepsini boca ettim bulaşıkların üstüne ve bastım düğmeye. Tuhaf tuhaf sesler çıkarmaya başladı baktım hala bitmedi kapağını açtım bir baktım ki köpürmüşte köpürmüş aklıma ilk siz geldiniz. Kapağını açtım köpüklerin sönmesini bekledim sonra tekrar çalıştırdım boşaltıp elde yıkamayı gözüm kesmedi :KK48:

kızlaaarrr cok temızlık duskunu olmayan bennn aksam bulasıklarını makıneye koyarkeenn ( bulassık makınesınde ıgrenc bı koku vardı mıgdem bulanmıstı cıkan tabaklardn yemek yıyesım kacmıstı yanı ) baktım domestos bıtmıs genelde tablet deterjanın yanı sıra bulasıkların uzerıne dogru domestos gezdırıodum domestos bıtmıs makıne de kokuyo baktım cıf varmıs orda :KK17: barı cıf dokeyım dedım cıfı doktum calıstırdım bı geldım makıne takılmıs kalmıs programda kv mın makınesı eskı makınelerden devırlı mı ne dıolar programlı deıl bazen ole takılıp kalıodu catal falan asagı pervaneye degerse yıne takılmıs dedım heralde catal degıyo bı duzelteyım bı actım kopuk ıcınde kalmıs makıne :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: eee napppcuuzz sımdıı calısıtorum yıne takılıyo bulasıkları cıkarayımda ıcınden ole mı calıstırsam nasıl gıder bu kopuklerr ? bılgısı olan yardım edebılırrr mıııı ???? :KK30::KK28::26::KK25::KK25::KK25::KK25::KK24::KK24::KK24::KK24:
canım ben de domestos döktüm.bi tane hortumu var elektronikmiş onu yakmışım makinanın.köpürdüğü için makinaya zarar vermiş.çok uğraşmadılar.servis geldi yaptı 50 tlye.

Back