- 11 Mayıs 2011
- 7.155
- 3.947
- 373
- Konu Sahibi witch hunt
merak ettim neden çin e gittiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iki güne bir evet çindeyim,bildiğiniz gibi çindeyim gibi topikler açarak nasıl bir yol izlediğini çözemedim
pişmansan ara eşine geri dönecegini söle arkadaş
merak ettim neden çin e gittiniz?
Park hanim Park hanim sushiye laf ettirmem tamam mı, sushi candır yerim onu ben sen fazla karistirmis olmalısın doğru zamanda yenince sorun çıkarmaz. Ben bi kez kahvaltı niyetine yemistim ordan biliyorum doğru zamanı eheheheh.
Yapamıyorsan dön canım ya,kimse yargılayamaz seni.Ama bence yapabilirsin,Şangaydaki türk mahallelerini araştır bir bakalım yemekleri ordan alırsın.
Firsat bulup gitmissin, o kadar masraf, caba, fedakarlik bosa mi gidecek? Biraz daha zaman ver kendine ama gayret et, kendini hirslandir, motive et. Baktin yine olmuyor, kendini hasta edecek halin yok indirir bayraklari donersin geri...
Sürece değil sonuca odaklan bence.
Kendinle ve destek verenlerle gurur duyacaksın.
Allah yardımcın olsun.
Elimizden gelen anca bu kadar, seni destekliyoruzyok yok dönmek yok Allah ın izniyle evet dediğiniz gibi kolay gelmedim kolay pes etmeyeceğim zorluklar canımı sıktı biraz sağolun desteğiniz için ...
Elimizden gelen anca bu kadar, seni destekliyoruz
Konunu da takipteyim ama bir sartla, karsulastigin tum ilginclikleri resimleriyle paylas bizimle
Elimizden gelen anca bu kadar, seni destekliyoruz
Konunu da takipteyim ama bir sartla, karsulastigin tum ilginclikleri resimleriyle paylas bizimle
Mesela hangilerini degilOhh yoooo hepsini değil nooolur
Dil öğrenmek için
Mesela hangilerini degil
şunlara bak bir de.Allah Allah var mı ki acaba Türk mahallesi yahu araştırıcam evet merak ettim bunu ,inşallah vardır ama noooooluuur olsun Allah ım
Yok yahu Taylandlilar yiyordu kedi bunlar yese yese canli ahtapot falan yerlerKedi medi yee şimdi onlar
var da iyi aramak lazımm..Nasıl ekmek yok nasıl peynir yok
Ne var ki
Kedi medi yee şimdi onlar