Bulantıyla nasıl başa çıkıyosunuz?

Dediyy

Çoğul tontikolar..
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2017
5.630
14.517
9. haftadayım mide bulantım çok kötü çok sıkıldım bu durumdan. Özellikle bugün daha kötü oldum hiçbi şey yiyemiyorum, halsizlik ve baş ağrısından sürekli yatıyorum. Ne yesem de bulantı geçmiyo ayva, ekşi elma, tuzlu kraker vs vs birçok şey denedim ama hiç biri geçirmiyo. Böyle olup bi çaresini bulan var mı?

Benı salatalık ve nanelı seker rahatlattı canm.dene ıstersen

Benı salatalık ve nanelı seker rahatlattı canm.dene ıstersen
Bi şeyler de beni rahatlatsa çok iyi olcak. Bu nasıl bi bulantıdır hiçbi şekilde geçmiyo ben böyle bi şey görmedim ya bitse de kurtulsam. Deniyim onları da inşallah bi faydası olur

Malesef benimde gecmiyo hatta sabahları sırf kusmak için uyanıyorum mide bulantısı izin vermiyoki uyuyum.ağlıyorum kahvaltı ederken resmen ya 9ay böle devam ederse cok korkuyorum hatta pskolojim okadar bozulduki doğumdan sonra bu hastalık gibi kalırmı diye bile düşünüyorum çünkü sevdiğim yemekleri bile yemiyorum midem almıyo

Malesef benimde gecmiyo hatta sabahları sırf kusmak için uyanıyorum mide bulantısı izin vermiyoki uyuyum.ağlıyorum kahvaltı ederken resmen ya 9ay böle devam ederse cok korkuyorum hatta pskolojim okadar bozulduki doğumdan sonra bu hastalık gibi kalırmı diye bile düşünüyorum çünkü sevdiğim yemekleri bile yemiyorum midem almıyo

Gecmicek gibi gelir kızlar ama 16 haftalarda geciyo gecmesede hafifliyo

canm oyyu ben nasildm biliyomusun ne yesem bi dakaya hemem cikariyodm suyu bile yani tam 3 ay boyunca uzanp yiyodum 30 dk beklip oyle kalkiyodn kusmuyodm cok kotu hamilelik gecirdm ben uzanarak ye derim miden uzanarak sindirsn oyle kalk

Sizi cok iyi anlıyorum ben de 9 yıl once neler yaşamıştım allah kolaylık versin serum taktirin vitamin alin diyebilirim
Yeniden hamile kalmak istiyorum araştırmaya giriştim adeta zencefil duydum
Fakat ben su bile icemiyordum neler yaparım tekrar hamile kalsam bilemiyorum

Gecmicek gibi gelir kızlar ama 16 haftalarda geciyo gecmesede hafifliyo
İnşallah geçer ya cidden çok zor bi süreç.
canm oyyu ben nasildm biliyomusun ne yesem bi dakaya hemem cikariyodm suyu bile yani tam 3 ay boyunca uzanp yiyodum 30 dk beklip oyle kalkiyodn kusmuyodm cok kotu hamilelik gecirdm ben uzanarak ye derim miden uzanarak sindirsn oyle kalk
Bende bazen uzanarak yiyorum kalkmaya halim olmayınca falan. Ben kusmuyorum ama bulantı sürekli devam ediyo kussam rahatlarım belki diyom artık.

İnşallah geçer ya cidden çok zor bi süreç.

Bende bazen uzanarak yiyorum kalkmaya halim olmayınca falan. Ben kusmuyorum ama bulantı sürekli devam ediyo kussam rahatlarım belki diyom artık.
miden sorun yapiyor onu eger herseye miden bulaniyosa uzan ye derim ama vicudunu dupduz yaparak uzan

Bileğinin başlama yerinin iki parmak üstüne, diğer elinin başparmağıyla bastır. Genelde işe yarıyor.

Aynen bende öyleyip hiçbi şey yiyemiyorum sevdiğim şeyleri de. Umarım geçer de rahatlarız ya

Boyle gunluk hayatida kotu etkilicek kadar bulanti oldugunda ilac veriyolar
İlaç kullanmak istemedim idare ediyodum ama bugün normalden fazla olunca endişelendim artık daha mı kötü olcak diye. Kötü olursam kullanırım mecburen.
Bende bu durumdan dolayı bi daha hamile kalmayı düşünmemeye başladım artık sinirlerim bozuldu artık. Zencefille pek aram yok yersem daha kötü yapar beni.
miden sorun yapiyor onu eger herseye miden bulaniyosa uzan ye derim ama vicudunu dupduz yaparak uzan
Bi daha bi şey yiyebilirsem öyle denicem teşekkürler.
Bileğinin başlama yerinin iki parmak üstüne, diğer elinin başparmağıyla bastır. Genelde işe yarıyor.
Şu bulantı bileklikleri de oraya baskı yapıp bulantıyı engelliyomuş. Almayı düşündüm ama işe yarar mı diye emin olamadıgımdan almadım. Deniyim dedigini baskı baskıdır sonuçta:)

sade soda denesen

Bazen içiyorum ama pek bi faydası olmuyo onunda. Nasıl bi bünye varsa hiçbi şey kâr etmedi bana
anladm canım sabretmelisin o zaman ben hamile değilim ama genelde bulantılı bir midem var o zamanlarda bana iyi geliyor

Şu bulantı bileklikleri de oraya baskı yapıp bulantıyı engelliyomuş. Almayı düşündüm ama işe yarar mı diye emin olamadıgımdan almadım. Deniyim dedigini baskı baskıdır sonuçta:)
Aynen mantık akupunktur. Hamile değilim ama şu an bulantım var biri sürekli bastırsa iyi olacak

anladm canım sabretmelisin o zaman ben hamile değilim ama genelde bulantılı bir midem var o zamanlarda bana iyi geliyor
Bende içiyorum şu an umarım geçer biraz da olsa.
Aynen mantık akupunktur. Hamile değilim ama şu an bulantım var biri sürekli bastırsa iyi olacak
Bulantı bilekliği mantıklı olabilir ondan al istersen iyi geliyomuş baskı madem daha rahat edersin.
Yeterince ilaç kullandığım için doktor vermiyo mide için bi ilaç ki.
Ne ilacı kullanıyosun o kadar çok ki? Kaçıncı haftadasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…