Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kusma olunca daha kötü oluyomuş ama böyle de çok iyi sayılmaz çünkü sürekli devam ediyo bulantı. Hiçbi şeyin de faydası olmuyo nasıl bi bulantıysa..Bende de bulantı var kusma Yok . Doktorum bugün kusmuyorsan iyi dedi. Şimdi kraker vs biraz fayda ediyor bi de şurup yazdı mide yanmama. Ama şurubu da 2 defa içtim .
Korkuyorum artık Doğum olsa ben bu halsizlikle nasıl bakıcam çocuğaEvet kusma olunca daha kötü oluyomuş ama böyle de çok iyi sayılmaz çünkü sürekli devam ediyo bulantı. Hiçbi şeyin de faydası olmuyo nasıl bi bulantıysa..
Doğuma geçer heralde ya. 3. 4. aylarda geçiyomuş normalde bizde de geçer inşallah.Korkuyorum artık Doğum olsa ben bu halsizlikle nasıl bakıcam çocuğa
Bugun 8 haftam bitti canım kan sulandırıcı iğne+coraspin+apikobal(b12)+folıc iod kullanıyorumBende içiyorum şu an umarım geçer biraz da olsa.
Bulantı bilekliği mantıklı olabilir ondan al istersen iyi geliyomuş baskı madem daha rahat edersin.
Ne ilacı kullanıyosun o kadar çok ki? Kaçıncı haftadasın?
Ohh maşallah yok yokmuş yani bi de bulantı için kullanırsan fazla olur tabiBugun 8 haftam bitti canım kan sulandırıcı iğne+coraspin+apikobal(b12)+folıc iod kullanıyorum
Böyle olmazsa bende ilaca başlıcam zatenÇok kötü bi sey yaa. Gaviscon surup kullandim ben hamileyken baya rahatlatıyor tamamen gecmesede
Gecmicek gibi gelir kızlar ama 16 haftalarda geciyo gecmesede hafifliyo
Aynen canım ya napalım işte sabretmeye calışıyorum bu neki baska bi hastalık içinde tedavi görüyorum :) vitaminler sorun değil de zaten her gebeye veriliyoda iğne sıkıntı malesefOhh maşallah yok yokmuş yani bi de bulantı için kullanırsan fazla olur tabi
Yapcak bi şey yok sabır diyoruz tabiAynen canım ya napalım işte sabretmeye calışıyorum bu neki baska bi hastalık içinde tedavi görüyorum :) vitaminler sorun değil de zaten her gebeye veriliyoda iğne sıkıntı malesef
Ben ayva ve elma bide temiz hava rahtlatıyordu. Geçirmiyo canım sadece anlık yatıştırıyor. Yani dr ilaç veriyor bn kullanmadm ama bu durumu hiç yaşamak istemiysan onu kullanablrsn. Ben sana temiz havada yürüyüşü tavsiye ederim. Ben 2.5 ay ful yattm yağsız sade tost,makarna patates elma ayva dışında bişy yemedm sayılır. Kar kış olduğu içinde dışarı çıkamadm bide yurtdşnda oldğmdan yalnızlıktan sıkıntıdan patladım. Ama çok şükür geçiyor bu günler. Bitip de bebşn harektlerni hissednde bambaşka herşey. Rabbm yardmcn olsun9. haftadayım mide bulantım çok kötü çok sıkıldım bu durumdan. Özellikle bugün daha kötü oldum hiçbi şey yiyemiyorum, halsizlik ve baş ağrısından sürekli yatıyorum. Ne yesem de bulantı geçmiyo ayva, ekşi elma, tuzlu kraker vs vs birçok şey denedim ama hiç biri geçirmiyo. Böyle olup bi çaresini bulan var mı?
Amin sağolasın. Yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama bazen yerimden kalkmaya halim olmuyo o zaman yapamıyorum. İlaç geçiriyosa onu kullanıcam artık ya çok yordu beni bu süreç depresyona girdim resmenBen ayva ve elma bide temiz hava rahtlatıyordu. Geçirmiyo canım sadece anlık yatıştırıyor. Yani dr ilaç veriyor bn kullanmadm ama bu durumu hiç yaşamak istemiysan onu kullanablrsn. Ben sana temiz havada yürüyüşü tavsiye ederim. Ben 2.5 ay ful yattm yağsız sade tost,makarna patates elma ayva dışında bişy yemedm sayılır. Kar kış olduğu içinde dışarı çıkamadm bide yurtdşnda oldğmdan yalnızlıktan sıkıntıdan patladım. Ama çok şükür geçiyor bu günler. Bitip de bebşn harektlerni hissednde bambaşka herşey. Rabbm yardmcn olsun
Teşekkürler geçmezse kullanıcam zararı da yokmuşGaviscon surubun hiçbir zararı yok ben hep kullandım
9. haftadayım mide bulantım çok kötü çok sıkıldım bu durumdan. Özellikle bugün daha kötü oldum hiçbi şey yiyemiyorum, halsizlik ve baş ağrısından sürekli yatıyorum. Ne yesem de bulantı geçmiyo ayva, ekşi elma, tuzlu kraker vs vs birçok şey denedim ama hiç biri geçirmiyo. Böyle olup bi çaresini bulan var mı?
Aman aman o kadar sürmesin ya kafayı yerim ben:)Başa çıkamıyoruz :) inşallah 12de biter. Benim ilk hamileliğimde doğuma kadar kusmuştum bu ikinci gebelikte 14.haftadayım hiç azalmadı aynen devam.