Bulantı için lütfen yardım

Ben 18. Haftaya kadar yaşadım bu durumu. Kesinlikle baharatlıdan uzak durduğum gibi salçalı yemeklerden de uzak dur nohut fasulye vs asla tüketme. Ayva havuç en iyi gelen şeyler bulantıya. Ne yaparsan yap azalsa da geçmiyor maalesef. Bebeğin içinde endişelenme şu an kilo vs versende seni etkiler bebiş daha senin depoları kullanmaya başlamadı annesi.

Yani hiçbir türlü yemek dahi görmek istemiyorum. Ayva eşime aldıracağım bugün onu denemek istiyorum çok teşekkürler.

Bendede bu durum tam 4düncü ayım dolana kadar sürdü ve bende 6 haftalıkkenden beri hep bulantı hapı kulandım hapın bir zararı olmuyor yani pek faydası da olmuyo ama en azından bir nebze daha iyi oluyo
4üncü ay mı :KK43:(( Allah'ım inşallah o zamana kadar bulantım sürmez O zaman ilacı korkmadan kullanayım başka seçeneğim yok :KK43:

4üncü ay mı :KK43:(( Allah'ım inşallah o zamana kadar bulantım sürmez O zaman ilacı korkmadan kullanayım başka seçeneğim yok :KK43:
Benim üst komşumunda aşırı bulantısı var 2 aydır falan kulanıyor sürekli en ağır olanını hata bebbeği etkilemiyor bu haplar çevremde de vardı kulanaan arkadaşlarım

Merhaba kızlar 6+3 haftalığım aşırı şekilde mide bulantım oluyor ve yemek yiyemiyorum. Yoğurt ve haşlanmış patates dışında beslenemez hale geldim. Yemekleri tatsız, tuzsuz yiyorum. Tuzlu kraker denedim ama fayda etmiyor. Baharatlı asla tüketmiyorum anında istifra ediyorum. 6 günde 5 kilo verdim. Anlayacağınız çok zor haldeyim. Doktor dramamine adlı ilacı verdi ve gerekli olmadıkça kullanma dedi. Böyle diyince içime şüphe düştü kullanırsam bebeğime zarar verir mi ya kötü bir şey yapıyorsam vs diye.

Lütfen tecrübeliler yardım edebilir mi ne yapmalıyım? Nasıl beslenmeliyim :KK43: Yemek yemeyi çok özledim. Fiziken ve ruhsal olarak dipteyim. Önerilerinizi bekliyorum.
Geçmiş olsun canım prilam Dr diye bir ilaç var ve oldukça faydalı çoğu arkadaş onu kullanıyoruz bence sen de doktoruna danış gerçekten iyi geliyor

Yani hiçbir türlü yemek dahi görmek istemiyorum. Ayva eşime aldıracağım bugün onu denemek istiyorum çok teşekkürler.
Normaldir bu da hamileliğin tuzu biberi 😊 havuç ve ayva baya rahatlatmıştı beni. Kraker falan hiç bir işe yaramıyor. Ha bir de leblebi de biraz bastırıyor. Bende sabahları öğürür dururdum dakikalarca

Normaldir bu da hamileliğin tuzu biberi 😊 havuç ve ayva baya rahatlatmıştı beni. Kraker falan hiç bir işe yaramıyor. Ha bir de leblebi de biraz bastırıyor. Bende sabahları öğürür dururdum dakikalarca
Şansıma bulunduğumuz yerde eşim hiçbir yerde ayva bulamamış. Havuç evde var deneyeyim onu da. Halimize şükür ama bu kötü dönemin bir an önce geçip gitmesini istiyorum hamileliği böyle hayal etmemiştim. Etrafımda mide bulantısı çekmeyen hamileleri görünce imreniyorum keşke bende öyle olsaydım. Neyse artık katlanacağız bebeğimiz sağlıkla, hayırlısıyla gelsinde...

Geçmiyor gecmiyorrr. 3. Hamileliğin hala çare bulamadim😓

Şansıma bulunduğumuz yerde eşim hiçbir yerde ayva bulamamış. Havuç evde var deneyeyim onu da. Halimize şükür ama bu kötü dönemin bir an önce geçip gitmesini istiyorum hamileliği böyle hayal etmemiştim. Etrafımda mide bulantısı çekmeyen hamileleri görünce imreniyorum keşke bende öyle olsaydım. Neyse artık katlanacağız bebeğimiz sağlıkla, hayırlısıyla gelsinde...
Sıkma canını çok. Kağan Kocatepe var youtube da onu dinle. Hamile annelerde korona riski çook düşük ihtimal soğursa sütüne bile geçmiyormuş öyle büyük ki Rabbim. Anne bebeğine bebek annesine şifa 😍

Havuç, ayva vs yedim ama bana pek yaramadı yediğim gibi bir süre sonra tekrar çıkardım. Artık psikolojikmen çöktüm dayanamıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. Kusarken kan gelmeye başladı herhalde yemek borum kusmaktan tahriş oldu. Yemek borumda yanma olmaya başladı.

Bulantı hapıda işe yaramadı. Gün içerisinde bir süre tuttu ama akşamına tekrar kustum. Tek dileğim Allah'ın yardımcı olması bana da benim gibi olanlara da. Bir an önce bu bulantı ve kusma döneminin geçmesini istiyorum.

X