bulantı ve kusma belirtilerine göre cinsiyet tahmini? merak ediyorum...

plava

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
50
2
arkadaşlar merhaba

10.haftadayım ve mide bulantısı kusma durumlarını çok yaşıyorum.

İlginç olan benim merak ettiğim kim bu şikayetlerimi duysa aaa kız ozaman diyor.

Sizce var mı bi bağlantısı? doğum yapan arkadaşlara sorum merak ediyorum ki benim gibi kusma ve bulantıları olduysa bebeklerin cinsiyeti ne oldu:) ???

yazarsanız sevinirim....

30 haftalık hamileyim. mide bulantılarım çok fazlaydı benim de. bana da öyle diyolardı ama erkek bebeğim. ben ilgisi olduğunu zannetmiyorum zaten. belli olmaz yani :)

kokulara karşı (buzdolabı,çay) hassaslaşmıştım ve bulanıyordum ama istifra olmadı pek. bebeğim kız...yani ultrason öyle diyor :)

yok canım onunla cinsiyet belli olmaz.inşallah sağsalim görürsün bebeğini ve cinsiyetini :))

hic ilgisi yok tabii ki. benim en ufak bir sikayetim olmadi. 0! ve kizim olacak.

benim hiç bir bulantım kusmam olmadı aşırı derece ve kızımız olacak inşallah canım aşda ermedim ben valla anlamadım normaldeki gibi devam ettik bu haftaya kadar

benim ilk dört ay mide bulantılarım oldu bebeğim erkek birde kızım var ondada mide bulantım olmuştu bünyeyle alakalı bence

benim hiç midem bulanmadı sadece bazı kokulara karşı çok duyarlı oldum ayrıca hiç aşermedim şuan 34 haftalık olduk doktor her gittiğimde erkek demiştik dimi diyor bakalım az kaldı ........

benim cok az midem bulandi bulantıdan ziyade yanma olmustu 5.haftadan 12. haftaya kadar buzdolabi, sogan ve pisen yemek kokuları rahatsiz ediyordu ama hic cıkarmadım netice de kizim olacak inş. bulanti ile yapilan cinsiyet tahminleri tutmuyor :CüvCüv: ins gonlundeki neyse o olur.

ilk hamileligimde 8. haftamdan 20. haftama kadar kustum..oglum oldu...su andada hamileyim 14. haftamdayim...bulantim oluyor fakat kusmam yok...bunun cinsiyeti daha belli degil...olunca yazarim....

benim hiç şikayetim olmadı kız bebek bekliyorum ama çin takvimi tuttu bende istersen ona bakalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…